Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.03.2002, 12:35   #1
lucas08
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.03.2002
lucas08 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zabezpieczenie pliku z filmem

Szukam dobrego programu do zabezpieczenia filmu
Tak by można by było ogladnąć ale nie dało rady zrzucić na dysk
Film w Divix - ie oczywiście :-)
Większocią programów można zabezpieczyć jedynie image więc mam problem.
Może ktoś mi coś doradzi?

Pozdrawiam Lucas
lucas08 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.03.2002, 13:21   #2
cz
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 03.03.2002
cz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
juz bylo...
poszukajc na forum
cz jest offline  
Stary 28.03.2002, 13:36   #3
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pomylilo cos ci sie tu sie nie zabezpiecza tylko odbezpiecza.
Weron jest offline  
Stary 28.03.2002, 17:34   #4
Neon
Stały bywalec ;)

Neon zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A po kiego grzyba chcesz zabezpieczac? Nie przepadamy tu za takimi co zabezpieczaja.
Stary 28.03.2002, 17:45   #5
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
O, znowu myślący inaczej :p
Pedros jest offline  
Stary 28.03.2002, 21:29   #6
Pio
Gość

takich, co zabezpieczają filmy to bym .......... i jeszcze .......
Co za bezsensowny pomysł z tym zabezpieczaniem.

Stary 29.03.2002, 00:30   #7
lucas08
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.03.2002
lucas08 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzieki CZ

Do reszty:
Myslalem ze forum ma sluzyc do pomocy takim co
jeszcze nie wiedza a chca sie dowiedziec a wy
kolejny raz udowadniacie ze nie ma co na was liczyc...

Pozdrawiam zyczliwych
Lucas
lucas08 jest offline  
Stary 29.03.2002, 01:11   #8
Mayeranek
Bywalec

Data rejestracji: 05.03.2002
Mayeranek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
powiem tak jak już ktoś to powiedział: nabi na deske gwóźdź a na to płyty i po sprawie, niktnieskopiuje!
Stary 29.03.2002, 09:10   #9
Neon
Stały bywalec ;)

Cytat:
lucas08 (29-03-2002 00:30):
Dzieki CZ

Do reszty:
Myslalem ze forum ma sluzyc do pomocy takim co
jeszcze nie wiedza a chca sie dowiedziec a wy
kolejny raz udowadniacie ze nie ma co na was liczyc...

Pozdrawiam zyczliwych
Lucas
Ale jesli meczymy sie z odbezpieczaniem, to powiedz mi po co mamy ulatwaic zabezpieczanie?!? Zeby utrudnic sobie zycie?!?
Stary 29.03.2002, 10:43   #10
&y
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.06.2001
&y zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Neon (29-03-2002 09:10):
Ale jesli meczymy sie z odbezpieczaniem, to powiedz mi po co mamy ulatwaic zabezpieczanie?!? Zeby utrudnic sobie zycie?!?
Utrudnic? A jaka jest szansa, ze jego zabezpieczona plyta trafi do ciebie? Zreszta, jezeli pomozesz mu zabezpieczyc, to bedziesz wiedzial czym i jak to zostalo zabezpieczone, wiec jaki bedzie problem z obejsciem zabezpieczenia?

A po co? A na przyklad, zeby cos nowego wymyslec, czegos sie nauczyc W koncu kiedys przyjdzie taki czas, ze tez bedziemy chcieli, aby nasze "produkty" przynosily jakies profity i co wtedy? Tez bedziemy je puszczac odbezpieczone, zeby byle gowniarz ze spawarka sprzedawal je na kazdym rogu? Chyba nie...

Tez nie lubie zabezpieczen, ale idea forum polega chyba na tym, aby sobie pomagac. Jezeli ktos cos tam zabezpieczy domowym sposobem, to nie sadze, zeby bylo to tak upierdliwe jak SD2 (ktory przeciez tez mozna skopiowac). Moze nie ganmy pojedynczych osob, a firmy, produkujace zabezpieczenia...
Pozdro
Stary 29.03.2002, 11:53   #11
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Moze i masz racje, moze.
Ale ja na przyklad nie chcial bym sie spotkac z niektorymi domowymi zabezpieczeniami wolalbym juz skopiowac SD2.
Jest takie zabezpieczenie, domowe gdzie zabezpieczona plyte mozna kopiowac od 30 min do 30 h i co ty na to, chcialbys sie tak meczyc z taka plyta bo ja nie.
Nie mowiac juz o tym, ze przewaznie ci ktorzy chca zabezpieczyc to najpierw kupia plyte od piratow, a potem sami zabezpieczaja, zeby nie dac kumplowi przegrac.
Wiec nadal uwazam, ze nie nalezy iformowac nikogo o metodach zabezpieczen jak ktos chce to niech sam sobie poszuka albo zrobi. Nie mam zamiaru pomagac takim osobom.
Pozdro
Weron jest offline  
Stary 29.03.2002, 12:20   #12
&y
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.06.2001
&y zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Weron (29-03-2002 11:53):
[ciach]
Jest takie zabezpieczenie, domowe gdzie zabezpieczona plyte mozna kopiowac od 30 min do 30 h i co ty na to, chcialbys sie tak meczyc z taka plyta bo ja nie.
Nie mowiac juz o tym, ze przewaznie ci ktorzy chca zabezpieczyc to najpierw kupia plyte od piratow, a potem sami zabezpieczaja, zeby nie dac kumplowi przegrac.
Wiec nadal uwazam, ze nie nalezy iformowac nikogo o metodach zabezpieczen jak ktos chce to niech sam sobie poszuka albo zrobi. Nie mam zamiaru pomagac takim osobom.
Pozdro
Pewnie nie chcialbym sie meczyc.. bo i po co? Skoro ktos kupil pirata i go zabezpieczyl, to moze lepiej olac goscia (ostatecznie przeciez tez mozna pirata kupic)
Nie bardzo rozumiem jednak, dlaczego mamy nie mowic o zabezpieczaniu... Moze jak ktos zrozumie zasade, to znajdzie sposob, aby ja zlamac i podzieli sie z toba czy ze mna
A tak swoja droga, to niektorzy faktycznie sa wyznawcami dziwnej zasady: "Jak Kali ukrasc krowa to dobrze, ale jak Kalemu... " (mowa oczywiscie o zabezpieczajacych piraty)
Pozdro
Stary 29.03.2002, 12:47   #13
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Już taka dyskusja była tu nie raz.
Ja to widzę tak - skoro masz pirata, to nie rób wała z innych ludzi i nie zabezpieczaj czegoś co i tak zostało ukradzione.
A co do sensu forum - skoro mamy sobie pomagać w rozwiązywaniu problemów (a nie zacierać ręce bo "ja umiem, a inni niech idą w p...") to właśnie jaki jest sens pytania o zabezpieczenie avi.
Lucas zastanów się - siedzisz z zabawką i mówisz - moja, moja, nie dam nikomu, nie dam.
Coś Ty taki pazerny?
I jeszcze Ci rzucę - skoro uważasz nas za nieżyczliwych to w takim razie kim Ty jesteś?
Co w Twoim świecie jest miarą życzliwości?

Ale zafilozowałem
Tak czy inaczej
pozdro od zawsze pokojowo nastawionego Pedrosa

Oczywiście niech żyją legalni inaczej
Pedros jest offline  
Stary 29.03.2002, 13:00   #14
Neon
Stały bywalec ;)

Cytat:
&y (29-03-2002 10:43):
Utrudnic? A jaka jest szansa, ze jego zabezpieczona plyta trafi do ciebie? Zreszta, jezeli pomozesz mu zabezpieczyc, to bedziesz wiedzial czym i jak to zostalo zabezpieczone, wiec jaki bedzie problem z obejsciem zabezpieczenia?

A po co? A na przyklad, zeby cos nowego wymyslec, czegos sie nauczyc W koncu kiedys przyjdzie taki czas, ze tez bedziemy chcieli, aby nasze "produkty" przynosily jakies profity i co wtedy? Tez bedziemy je puszczac odbezpieczone, zeby byle gowniarz ze spawarka sprzedawal je na kazdym rogu? Chyba nie...

Tez nie lubie zabezpieczen, ale idea forum polega chyba na tym, aby sobie pomagac. Jezeli ktos cos tam zabezpieczy domowym sposobem, to nie sadze, zeby bylo to tak upierdliwe jak SD2 (ktory przeciez tez mozna skopiowac). Moze nie ganmy pojedynczych osob, a firmy, produkujace zabezpieczenia...
Pozdro
Ale wiesci sie roznosza I w koncu trafi do Ciebie. Jesli bedziemy tutaj kombinowac nad zabezpieczeniami, to wykombinujemy jeszcze cos nie do zlamania ;-) Sorki, ale ja czuje wstret do wszelkich zabezpieczen A swoja droga to niezabradzo mi sie podoba jak jakis typek sciagnie cos z wareza, albo kupi u pirata, pozniej kopiuje i zabezpiecza i rozprowadza. Jesli to jest nasza tworczosc to jeszcze umiem to jakos zrozumiec, bo napewno nie chcialbym gdyby ktos kradl moje osiagniecia (i jest mala szansa ze lucas chce wlasnie swoj "produkt" zabezpieczyc-raczej bym stawial ze ten film to skads sciagniety, ale moge sie mylic). Ale znowu jesli cos co zrobilismy i zabezpieczamy to, to z reguly chcemy miec z tego korzysci materialne, a ja jestem jeszcze na takim poziomie, ze nienawidze komercji, i tego ze kasa rzadzi swiatem Buntowniczy wiek Jesli chcesz zabezpieczyc cos i czerpac z tego zyski (dlatego ze jest zabezpieczone i ie bedzie to nagminnie kopiowane), to kup w jakies specjalistycznej firmie to zabezpieczenie dla swoich plyt. Zaplac za nie. Przepraszam za takie wywody, ale jeszcze przyswiecaja mi idee darmowego oprogramowania i wogole (z wiekiem to sie zmienia).
Stary 29.03.2002, 14:50   #15
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
>z wiekiem to sie zmienia
Niekoniecznie Neon
niektórym to zostaje
pozdro
cana jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: