Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 02.01.2002, 20:21   #1
Swietlik
Gość

Zabezpieczona plytka Audio

Nie wiem jak przegrac zabezpieczona plytke z muzyka Audio
Natalie Imbruglia "White Lilies Island". Jezeli wiecie, a jestem przekonany, ze ktos wie, prosilbym o pomoc.
Z gory dzieuje z apomoc
Wielkie dzieki. :-))))

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.01.2002, 21:37   #2
mimok
Bywalec

Data rejestracji: 08.12.2001
mimok w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Na czym polega ta niemoc ? Nie odczytuje jej CD czy co innego ? Napisz przy jakiej czynności masz problem.
mimok jest offline  
Stary 02.01.2002, 21:45   #3
demon
Bywalec

Data rejestracji: 18.10.2001
demon w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Swietlik (02-01-2002 20:21):
Nie wiem jak przegrac zabezpieczona plytke z muzyka Audio
Natalie Imbruglia "White Lilies Island". Jezeli wiecie, a jestem przekonany, ze ktos wie, prosilbym o pomoc.
Z gory dzieuje z apomoc
Wielkie dzieki. :-))))
Sprobuj zrippowac na dysk do *.wav i dopiero wtedy nagrywac. Cala ta operacje mozesz zrobic np. w nero. Pozdr
demon jest offline  
Stary 02.01.2002, 23:03   #4
Swietlik
Gość

To zrobilem jako druga czynnosc

Stary 02.01.2002, 23:05   #5
Swietlik
Gość

Cytat:
mimok (02-01-2002 21:37):
Na czym polega ta niemoc ? Nie odczytuje jej CD czy co innego ? Napisz przy jakiej czynności masz problem.
NIe sa widziane pliki jako medialne, sa zapisane w innym formacie.
Uzywajac programu do zrzucania plikow audio na wav, widzi juz jako utwory ale nie moze ich sciagnac

Stary 03.01.2002, 03:02   #6
zerothehero
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.12.2001
zerothehero w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Zabezpieczona plytka Audio - Panna -NI- :-)

Trafiłeś bracie na "Kaktusa" -> Cactus Data Shield to nowa technologia protekcji
testowana od niedawna na rynku masowym przy pomocy ostro promowanej płyty panny "NI". Przede wszystkim ma być niemożliwa do zripowania... nie wiem, jak
w praktyce wygląda zatem możliwość realizacji Unijno-europejskiego prawa do wykonania w domciu jednej kopii zapasowej legalnie nabytej płyty... Jeszcze takiej
płytki w ręku nie miałem, ale Plextory zawsze warto mieć...

"Does it work in real life?
Nope with Plextor drives! You can read such CDs and with CloneCD you can additional remove the Cactus protection from the protected AudioCD. For the rest CD-Roms the Cactus protection will work just fine..."

Powyżej cytat z www.cdrinfo.com - link poniżej:
http://www.cdrinfo.com/articles/cdprotection/page3.shtml

Pozdrawiam i życzę powodzenia

ZTH
zerothehero jest offline  
Stary 03.01.2002, 08:25   #7
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Swietlik (02-01-2002 23:05):
Cytat:
mimok (02-01-2002 21:37):
NIe sa widziane pliki jako medialne, sa zapisane w innym formacie.
Uzywajac programu do zrzucania plikow audio na wav, widzi juz jako utwory ale nie moze ich sciagnac
napisz co widzisz pod eksloratorem Windowsa ( nie tam jakie medialne czy niemedialne).Jesli widzisz tyle sciezeka *.cda ile jest trakow- to sie da przegrac, jesli widzisz jednsa sciezke *.cda z CDrom zasuwa jak glupi to moze byc rzeczywiscie KAKTUS.
bgn jest offline  
Stary 04.01.2002, 01:04   #8
Swietlik
Gość

Cytat:
zerothehero (03-01-2002 03:02):
Trafiłeś bracie na "Kaktusa" -> Cactus Data Shield to nowa technologia protekcji
testowana od niedawna na rynku masowym przy pomocy ostro promowanej płyty panny "NI". Przede wszystkim ma być niemożliwa do zripowania... nie wiem, jak
w praktyce wygląda zatem możliwość realizacji Unijno-europejskiego prawa do wykonania w domciu jednej kopii zapasowej legalnie nabytej płyty... Jeszcze takiej
płytki w ręku nie miałem, ale Plextory zawsze warto mieć...

"Does it work in real life?
Nope with Plextor drives! You can read such CDs and with CloneCD you can
additional remove the Cactus protection from the protected AudioCD. For the rest CD-Roms the Cactus protection will work just fine..."

Powyżej cytat z www.cdrinfo.com - link poniżej:
http://www.cdrinfo.com/articles/cdprotection/page3.shtml

Pozdrawiam i życzę powodzenia

ZTH

Problemik jest w tym, jak napisalem wczesniej, nie sa widziane pliki jako pliki medialne. Uzywajac programow do nagrywania pierwszy utwor widziany jest
z "ujemnym" czasem. Jest blednie zczytywane TOC. Reszte utworow mozna zrzucic normalnie do wavow, ale pierwszego nie. Jak sobie poradzielm?
Prsoste. Z wyjscia wzmacniacza zgralem ten jeden utwor na dysk twardy. No coz, jakos tzreba sobie radzic, na jakosci na pewno troche straciło. Trzeba przyznac, ze jezeli tak beda zabezpieczac plytki to zaczniemy stawac przed sporymi problemami.

Pozdrowiniea dla wszystkich :-)))

Stary 04.01.2002, 08:25   #9
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>

[
Problemik jest w tym, jak napisalem wczesniej, nie sa widziane pliki jako pliki medialne. Uzywajac programow do nagrywania pierwszy utwor widziany jest
z "ujemnym" czasem. Jest blednie zczytywane TOC. Reszte utworow mozna zrzucic normalnie do wavow, ale pierwszego nie. Jak sobie poradzielm?
Prsoste. Z wyjscia wzmacniacza zgralem ten jeden utwor na dysk twardy. No coz, jakos tzreba sobie radzic, na jakosci na pewno troche straciło. Trzeba przyznac, ze jezeli tak beda zabezpieczac plytki to zaczniemy stawac przed sporymi problemami.

Pozdrowiniea dla wszystkich :-)))[/quote]
to marny Kaktus jak sie reszta dala szczytac. Ja sobie sam
zabezpievczylem i do tej pory nie moge jej przegrac, a cwicze w kazdej wolnej chwili. I mam nadzieje ,ze takich plyt ( no moze z wyjatkiem gieldy) nie bedzie w sprzedazy.
bgn jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: