![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Zabezpieczona plytka Audio
Nie wiem jak przegrac zabezpieczona plytke z muzyka Audio
Natalie Imbruglia "White Lilies Island". Jezeli wiecie, a jestem przekonany, ze ktos wie, prosilbym o pomoc. Z gory dzieuje z apomoc Wielkie dzieki. :-)))) |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.12.2001
![]() |
Na czym polega ta niemoc ? Nie odczytuje jej CD czy co innego ? Napisz przy jakiej czynności masz problem.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Bywalec
Data rejestracji: 18.10.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
To zrobilem jako druga czynnosc
|
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
Uzywajac programu do zrzucania plikow audio na wav, widzi juz jako utwory ale nie moze ich sciagnac |
|
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() |
Zabezpieczona plytka Audio - Panna -NI- :-)
Trafiłeś bracie na "Kaktusa" -> Cactus Data Shield to nowa technologia protekcji
testowana od niedawna na rynku masowym przy pomocy ostro promowanej płyty panny "NI". Przede wszystkim ma być niemożliwa do zripowania... nie wiem, jak w praktyce wygląda zatem możliwość realizacji Unijno-europejskiego prawa do wykonania w domciu jednej kopii zapasowej legalnie nabytej płyty... Jeszcze takiej płytki w ręku nie miałem, ale Plextory zawsze warto mieć... "Does it work in real life? Nope with Plextor drives! You can read such CDs and with CloneCD you can additional remove the Cactus protection from the protected AudioCD. For the rest CD-Roms the Cactus protection will work just fine..." Powyżej cytat z www.cdrinfo.com - link poniżej: http://www.cdrinfo.com/articles/cdprotection/page3.shtml Pozdrawiam i życzę powodzenia ZTH |
![]() |
![]() |
#7 | ||
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
napisz co widzisz pod eksloratorem Windowsa ( nie tam jakie medialne czy niemedialne).Jesli widzisz tyle sciezeka *.cda ile jest trakow- to sie da przegrac, jesli widzisz jednsa sciezke *.cda z CDrom zasuwa jak glupi to moze byc rzeczywiscie KAKTUS. |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
Problemik jest w tym, jak napisalem wczesniej, nie sa widziane pliki jako pliki medialne. Uzywajac programow do nagrywania pierwszy utwor widziany jest z "ujemnym" czasem. Jest blednie zczytywane TOC. Reszte utworow mozna zrzucic normalnie do wavow, ale pierwszego nie. Jak sobie poradzielm? Prsoste. Z wyjscia wzmacniacza zgralem ten jeden utwor na dysk twardy. No coz, jakos tzreba sobie radzic, na jakosci na pewno troche straciło. Trzeba przyznac, ze jezeli tak beda zabezpieczac plytki to zaczniemy stawac przed sporymi problemami. Pozdrowiniea dla wszystkich :-))) |
|
![]() |
#9 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
[
Problemik jest w tym, jak napisalem wczesniej, nie sa widziane pliki jako pliki medialne. Uzywajac programow do nagrywania pierwszy utwor widziany jest z "ujemnym" czasem. Jest blednie zczytywane TOC. Reszte utworow mozna zrzucic normalnie do wavow, ale pierwszego nie. Jak sobie poradzielm? Prsoste. Z wyjscia wzmacniacza zgralem ten jeden utwor na dysk twardy. No coz, jakos tzreba sobie radzic, na jakosci na pewno troche straciło. Trzeba przyznac, ze jezeli tak beda zabezpieczac plytki to zaczniemy stawac przed sporymi problemami. Pozdrowiniea dla wszystkich :-)))[/quote] ******************************* to marny Kaktus jak sie reszta dala szczytac. Ja sobie sam zabezpievczylem i do tej pory nie moge jej przegrac, a cwicze w kazdej wolnej chwili. I mam nadzieje ,ze takich plyt ( no moze z wyjatkiem gieldy) nie bedzie w sprzedazy. |
![]() |
![]() |
|
|