![]() |
Nie!! W zadnym wypadku nie odebralem tego jako cynizm!! Teraz mi glupio. :) :zawstydz: Po prostu poszedlem na skroty,aby uzyskac pomocy na forum nie przekopujac sie przez gąszcz stron w szukaniu inf. i softu...
Zaluje tez, ze tej mini dystrybucji tym programem nie mozna zrobic dla W98. Pozdrowionka. :peace: :papa: Cytat:
|
Wlasnie bylem na "tym zrodelku" :) i ale tam nie ma wzmianki o wykonaniu dystrybucji W98. Nawet sciagnalem ten program i nie widzi Windy 98 (( .
a nie wiesz czasem w ktorym PCWK byl artykol na ten temat? Prosze zerknij mam kilkanascie starszych pism PCWK i jeszcze dzis je przekopie, moze cos znajde, ale jesli uda Ci sie dowiedziec w ktorym roku/numerze/wydaniu byl artykol, bede bardzo zobowiazany. Dzieki za info. Pozdrawiam. Cytat:
|
a nie prościej by było zainstalować Virtual PC i odpalic sobie 98 po xp ?
|
Nie wpadlem na to. Dzieki za podpowiedz. :) :uczen:
Wprawdzie to nie jest do konca to co ja potrzebuje, ale to mi w zupelnosci wystarczy. Musze sie jeszcze tylko zorientowac, czy kontrole na portem LPT w takiej sytuacji bedzie mial host XP czy wirtualna maszyna, bo jesli host XP to dla mnie niestety kicha... :smutny: Pozdrawiam. |
Dudi77 - nie znalazles tego arta? daj znac na emila ;)
|
Win98 z CD
artykulik jest w PCWK nr 7-8/2002 "Windows z CD-ROM-u" str.134-136
Jest to opis jak Win_3.x_95_98 wsadzic na plytke a potem do RAM dysku a na str.137-138 jest artykulik "DOS na srebrnym krazku" niestety nie mam scanera co by to przetworzyc na forme elektroniczna ale zrodelko juz masz aha tu jest link do strony (trzeba wykupic sobie dostep do archiwum-np.smsem): http://www.pcworld.pl/artykuly/24697.html |
Dzieki @r2r!!!!!!!!!!!! :) :uscisk:
Nie jestem "lewy", ale wierz mi, ze mam ochote Cie ucalowac za ta wiadomosc! (żart) Super dzieki Ci ZA BARDZO!!! Jak sie uporam ze swoja stronka www (www.dudi.dit.pl) to nie zapomne Cie ujac w ramach wdziecznosci jako udostepniajacego. Na stronce planowane sa: logo, dzwonki, itp., soft GSM oraz inne ciekawostki. Pozdrawiam. Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Dla wszystkich zainteresowanych:
w zalaczniku dokladny opis (plik Word'owski) jak zainstalowac DOSa i Windowsa 95/98 na CD. Waga pliku: 122KB. Oczywiście dzięki: @r2r'owi i nimal'owi Dzikuje rowniez za przydatne info Legam'owi. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:53. |