![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.12.2002
![]() |
Zakręcony.LG GCE 8481B i Win XP
Posiadam nagrywarkę LG GCE 8481B chciałbym wgrać sterowniki Aspi i nie wiem jak to zrobić,mam system Windows XP Professional.Może ktoś byłby na tyle dobroduszny i mógłby mi opisać krok po kroku jak to zrobic.Dzięki za wyrozumiałość i cierpliwość.Pozdrawiam
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
a poszukaj troszke na forum a dowiesz sie jak to zrobic... na dole jest cos takiego jak WYSZUKIWARKA - uzyj jej... jestes nowy ale od poczatku pownines wiedziec jak?, gdzie? i kiedy?
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Zbulwersowany! ! !
Może ktoś by pomógł chłopakowi,bo jak narazie dostał tylko odpowiedz " znajdz sobie sam", mnie też interesuje ten problem (nie każdy jest takim orłem jak Remix),każdy kiedyś zaczynał,a co do "poszukaj sobie sam" to ja też nic nie znalazłem odnośnie szczegółowej instalacji ASPI pod XP.Może znajdzie się ktoś wyrozumiały i opisze krok po kroku jak zainstalować ASPI pod XP.Dzięki
PS.A ty Remix byś się wstydził,bo twoja obecność na forum ogranicza się tylko do stwierdzen POSZUKAJ SOBIE SAM ! ! !
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
remix ma racje...
co mozna odpowiedziec na takie pytanie? sciagasz najnowsze ASPI uruchamiasz install.bat i po wszystkim takie to trudne? wszystko pisze w readme.txt sam sie ostatnio przesiadlem na to #$%^& xP z takim wlasnie LG-kiem i zadnych problemow Ostatnio zmieniany przez slawo77 : 24.12.2002 o godz. 08:11 |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 14.11.2002
![]() |
U mnie ta nagrywarka pod XP Professiional chodziła odrazu.
|
![]() |
![]() |
|
|