![]() |
Cytat:
co lata w plaszczu w parku i pokazuje kobitka co mu uroslo |
truue...
|
Cytat:
a serio to w tym pliku pisze o zmianach i wystarczy przeczytać a nie słać na forum durne obrazki / nie wszyscy siedzą na sztywnym łączu/, zrozumiał ? EOT |
ale sie narobilo!!!dzisiaj tata wraca zza granicy ,jakprzejrzy to forum to padnie -a na pewno zmnieni hasło.wiec koniec.
Kto czuje sie obrazony -przeprasaam teraz ide do szkoly na trzecia lekcje. Gimnazjalisa/IA/ ale nero 5.5 CHODZI jak burza |
Wiele głupich tłumaczeń słyszałem, ale to przebija wszystkie dotychczasowe. Go¶ciu nabluzga wszystkim, a potem napisze: "Sorry, to ja - przedszkolak" - i od następnego postu jest O.K. ???
Ja pie.... brak mi słów. Pozdro 4 all. |
tu chodzi o to, ze wlasnie nic nie jest ok. kolega "jajcarz" (czyt. zbyszek) chcialby wyjsc z twarza z tej jakby nie bylo gafy jaka strzelil kilkanascie razy... (to juz chyba nie gafa, to osobowosc), ale raczej mu to nie wyjdzie. zrobil swoje, wkurzyl kolegow z forum i mysli ze jest wszystko ok, a tu lipa... pozdro
|
BTW: dopiero teraz to zauważyłem, ale zwróćcie uwagę na godziny nadawania postów Zbyszka... dawno nie byłem w szkole, ale co¶ mi mówi... (8.45, 9.35, 10.35, 11.30, 12.30, itd...) :)
Pozdro. 6. |
czyzby w podstawowce zbyszka mieli internet...?
|
Kto wie...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:53. |