![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
deutscher translator wyjątkowo....
6
czy ktos podpowie mi jak to ku..a odpalić ?? mam tego dwie kopie + 2 dyskietki zmieniam datę na 22 03 2000 podaje własciwy kod wsadzam dyskietkę a ten wywala że "brak dyskietki instalacyjnej" a jest dokładnie taka jak powinna być co jest źle czy coś więcej powinno być na tej dyskietce bo na niej są 3 pliki : File_id.diz info.pth poldeu.upd co robięźle skoro dwie kopiętego samego nie wchodzą (z różnych źródeł) mam w'98 dzięki i pozdro 6
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
spokojnie kolego!
przede wszystkim jezeli masz pliki zgrane na cd i chcesz miec ich wierna kopie na dyskietce to nie kopiuj ich spod czystego windows'a lecz spod nakladki pod windows'a np: wincommander'a, przy konfiguracji wszystkie pliki muszą byc widoczne! chodzi o "hidden files" albo skopjuj je pod dos'em, chodzi tu o wierny obraz dyskietki kiedys używało się disk*** wiem o tym problemie bo mam ten program ale u mnie widzi dyskietke przy instalacji. pozdrawiam |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Stary nic na to nie poradzisz. Mam taki sam problem. Podobno te dyskietki sa zabezpieczone tylko nie wiem jak. Gosc od ktorego to kupilem zada 10 zl za kazda dyskietke :-( Co z tego ze CD sobie przegram jak moge miec ten program tylko dla siebie bo jak przegrywam dyskietke to wywala ze mam wlazyc dobra dyskietke do flopa !!!
Jak dowiesz sie jak to obejsc to daj znac. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Solista prosba do Ciebie. Czy moglbys podeslac te pliki co masz na dyskietce na maila
![]() cdwriter20@hoga.pl |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
spokojnie kolego!
masz zle skopiowaną dyskietke! przede wszystkim jezeli masz pliki zgrane na cd i chcesz miec ich wierna kopie na dyskietce to nie kopiuj ich spod czystego windows'a lecz spod nakladki pod windows'a np: wincommander'a, przy konfiguracji wszystkie pliki muszą byc widoczne! chodzi o "hidden files" albo skopjuj je pod dos'em, chodzi tu o wierny obraz dyskietki kiedys używało się disk*** wiem o tym problemie bo mam ten program ale u mnie widzi dyskietke przy instalacji. pozdrawiam |
![]() |
#6 |
Forumator
![]() |
6
tak dzięki Solisto ale właśnie sęk w tej dyskietce na jedenj mam 2 a na drugiej 3 plik JednawersjeDT ściągłem ze stronki i tam był dysk_a i 3 pliki ale po nagraniu tej dyskietki to cholerstwo jeje nie przyjmuje w tym problem ....a admin mówi że wsio ok jednak nie jest gdyż na 2 kompach to nie łazi własnie nie mógłbyś podesłać imaga tej dyskietki ![]() Co za bieda ze ludzie zaczynają wracać do dyskietek....mogę Ci zaoferować ISO Prince of Persia też w formie ISO ...ale z crackiem na 1 FDD ![]() pozdro i dzięki 6
#7 |
Forumator
![]() |
Szybko reaguję ... TEMAT NIEAKTUALNY
dzięki wszystkim (Tobie Solisto również) nie przesyłaj mi nic bo sobie poradziałem fakt : Windows Commander dał temu radę ... mają tam być 4 plik: File_id.diz info.pth poldeu.upd Xxx.xxx najlepiej zsynchronizować katalogi pod commanderem na jednym dać dysk_a a an drugim samą dyskietkę -- to do Ciebie cdwriter21 przesyłam Ci image dyskietki ![]() pozdro for all for You 6
#8 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Tnx Obar teraz jest wszystko ok :-)
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
|