![]() |
U mnie wszystkie sie bardzo dobrze wypalaja tylko potem po kilku tygodniach nie wszystkie sie odczytuja :P
Pozdrawiam serdecznie P.s moze powinnismy stworzyc ranking najtanszych plytek cd, kto wie moze komus uda sie kupic jakies po 10 gr :P Santi |
A co powiesz na takie Wersory ktore kosztuja nawet i po 60gr i pieknie sie wypalaja? Albo Minty (bardzo pozytywne zaskoczenie!!)?
|
U mnie acosy raczej chodza bez problemu czego nie moge powiedziec o plytkach MediaStore ktorych juz w zyciu nie kupie, nie dosc ze 48 nagrywam 24x to jeszcze na kazdej plycie zwlaniaja przy odczycie zazwyczaj miedzy 40% a 70%. Posiadam nagrywarke Teaca, u kumpla na Lg dzieje sie podobnie, masakra jedny slowem - mam przeslanie do ludu: jesli cos kosztuje 80 gr :P to nie mozna tego nazwac plytka cd, pamietajcie o tym :)
Pozdrawiam, Santi |
Cytat:
|
Mi tam jeszcze na szczęście nie podpadła żadna płytka 8) ;)
|
Cytat:
|
Ja miałem problem z AKOSS'ami 48x, ale tylko tymi co mają lekkie złote zabarwienie nadruku. Z tymi co mają srebrny (jak sama nazwa wskazuje na płytce - silver) kolor nadruku nie było problemów.
|
Bo mialem (a wlasciwie mam tylko kontakty bardzo sie rozluznily) znajome w tym miasteczku ;-)
|
Cytat:
|
Ja tez polecam czarne Esperanzy. Do muzy swietne (naprawde 'na ucho' slychac roznice, przynajmniej na moim sprzecie choc nie da sie ukryc ze to subiektywne wrazenie). BTW wnioskujac z tego ze zakupow dokonywales w Opolu czyzbys pochodzil z Ozimka w okolicach tego miasta?? ;-)
|
Cytat:
|
Ozimek ---> po ile kupowałeś Esperanze Black ?.Bo ja je dawno na giełdzie nie widziałem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W jaki sposób mozna sprawdzic jaka firma wyprodukowala plyty danej marki. Moglby ktos podlinkowac ten progs. ?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:08. |