![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
tee z biotechnologii chodz na pwr tam jest tylko konkurs swiadectw
a jakie tu panienki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
wafel
![]() |
gratuluje matmy; szczegolnie tej 6; mi się nie udało ;( ale na ustnej byłem o krok... BTW jak Ci nie wyjdą egazminy na UJ sprobuj na PWr tak jak sugerował Majonez. konkurs swiadectw (oceny koncowe i z matury przeliczane na punkty) i studiujesz... a jeśli chodzi o dziewczyny... akurat na moim wydziale jest ich mało... ale nie ilość a jakość się liczy...
ps. a i nie przypominam sobie zeby ktos tu w akademikach mial problemy z lodowka... (z zaopaterzeniem tez nie ma problema) |
![]() |
![]() |
#33 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
przemas ale ja jestem z chemicznego z biotechnologii a ty z budownictwa nic dziwnego ze malo u ciebie dziewczyn choc musze przyznac ze jest tam u was pare niezlych dziewczyn a przynajmniej bylo
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.01.2001
![]() |
juz po pierwszym wrocilem, mialo byc tydzien, ale w nocy skonczylo sie zaopatrzenie i kasa, wiec nikomu nie chcialo sie siedziec dluzej
![]() Przemas: o ile dobrze zrozumialem z postu to pomyliles troszke mnie z MsDzaga, ja mam egzamin laczony i ide na PL, a to MsDzaga idzie na biotechnologie na UJ |
![]() |
![]() |
#35 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.03.2001
![]() |
Obar - skoro Ty tylko o tych panienkach to mam dla Ciebie dowcip:
Dzwoni jeden informatyk do drugiego i wyciaga go na impreze: - wpadnij, bedzie piffko. - no, fajnie, co jeszcze? - noo, wodeczka tez bedzie. - no, fajnie, co jeszcze? - no, beda jeszcze panienki. - to za***iscie, a ile? - sporo, ze trzy giga. ![]() ![]() ![]()
#36 |
Gość
|
lepiej sie umyj
a mature to mozesz sobie w kake wsadzic |
![]() |
#37 |
Gość
|
ochh coz za cieta riposta..
a ten tamten majonez po uno co to pwr bo ja mam niski poziom kumowatosci a duo to czy ty studiujesz w koncu na uj czy na pwr ? |
![]() |
#38 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co za ***nięty wiesiek się tu *** pokazał ? nie masz ****a matole gdzie postów wysyłać to se do BB powysyłaj tam takich brakuje... wsioku za***any w dupę ruchany, ***u burdelowcu zafajdany... ....to nie ja pisałem ...... a pwr to nie uczelnie ![]() no chyba że ja również nie znam takiej uczelni... pozdro 6
#39 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
PWr = Politechnika Wrocławska, jak mniemam
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Obar - nie bluzgaj... szkoda twojej śliny na jakiegoś pier...tego wieśnika (czy wieśka).
A swoją drogą ilu to chorych psychicznie ludzi chodzi po tym świecie na wolności..... pozdrawiam wszystkich lekarzy psychiatrów
martinez\nGG #755669 |
![]() |
![]() |
#41 |
Forumator
![]() |
a no tak racja oddaje honor ..
PWr tak jasne Polibuda Wrocławska niedoczytałem a prv to private sorry
#42 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 20.05.2001
![]() |
a brałeś pod uwage Krakow ? to jest miasto!!
#43 |
Forumator
![]() |
Sorry za tę łacinę ...ale widać że gość nie wie co to znaczy zdać matuę...
a co do Krakowa YEAH fajne miasto w końcu w nim mieszkam... to gdzieś na południu Polski nie ? pozdro 6
#44 |
Gość
|
ten teamten no wlasnie ja staram sie
![]() |
![]() |
#45 |
Bywalec
Data rejestracji: 23.05.2001
![]() |
Odnośnie tych panienek:
Jas, Malgosia i Baba Jaga poszli na studia: Jas na uniwerek, Malgosia na akademie medyczna, Baba Jaga na politechnike. Spotykaja sie po roku i wymieniaja opinie. Jas: My na uniwerku prawie wcale sie nie uczymy, tylko ciagle imprezujemy... zyc nie umierac! Malgosia: Na Medycynie musimy sie uczyc, ale imprez tez jest sporo i jak juz sie bawimy to ....uch! Baba Jaga: A u nas na uczelni mnostwo nauki i zero imprez, ale za to jestem najladniejsza dziewczyna na wydziale! Schizoid P. "Piszę wolno bo wiem, że czytasz wolno" |
![]() |
![]() |
|
|