![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
Kolejny problem z nagywaniem CD Audio (dziwnny dzwiek)
Nagrywalem swoja pierwsza plyte CD Audio z mp3 i pomiedzy utworami mam dziwny dzwiek, trzeszczenie , strzelenie - ciezko opisac. nagrywalem w Nero i ustawilem przerwy miedzy utworami na 0 sekund (oprocz pierwszej). Wylaczylem opcje usuwania ciszy na koncu sciezek. Wybralem metode zapisu plyty Track at Once. Do wyboru byla jeszcze Tryb Disk at Once. ... dodam ze mam szybkiego kompa i nagrywarke 16x LG. Czy ktoras z tych opcji zmienic a moze zmienic cos innego. Nie chce probowac w ciemno dlatego prosze o rade.
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Dla przerwy = 0 musi być Disc at Once
|
|
|
|
|
#3 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
heheheh sory ale szybkiwego kompa heheheh ale ile wyciaga na setke hhehehe
a tak poza tym to po pierwsze raczej nagrywaj na disc at once tak jak radzi kolega wyzej a ode mnie to raczej dawalbym przerwe miedzy piosenkami nie wiem ale z mojego doswiadczenia wychodzi ze mniej jest klopotow z szumami miedzy piosenkami wlasnie wtedy gdy jest dana przerwa no i moze sprobuj nagrywac 8x ew 12x co do audio to jest full postow jak masz czas to poczytaj
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#4 | |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
na mitsumi mojej kochanej co to tylko tao miał robiłem " koncertówki" za pomoca funkcji fade i gap=0 i szło jak złotoale fakt w wypadku TAO mogą być jakieś trzaski / mnie się zdarzyło to z 2 może trzy razy i tylko na tej mitsumi/ pozdro
|
|
![]() |
|
|