![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.01.2003
![]() |
cze all
![]() mam taki problem z nagraniem plytki 800mb (czytalem troche archiwum forum ale nie znalazlem nic ) a wiec gdy chcem wypalic plytke 800mb w nero to mi wyskakuje ze na nosniku nie ma tyle miejsca , to zrobilem ten bajer z overburningiem ze daje tam | plik | preferencje | zakladka "ustawienia zaawansowane" i zaznaczam opcje zezwalaj na overburning... i wpisuje 90min 00s 00ramki a potem w informacji o kompilacji zaznaczam "pojedyncza sesja" i daje trym DAO i kaszan dalej mowi mi ze nie ma miejsca na nosniku ;(co mam teraz zrobic ? moze cos jeszcze zle zaznaczam przy tym overburningu ?(moja nagrywara to LG GCE-8160B http://www.cdrinfo.pl/software/stron...eid=1294093559 (pisze ze powinna wypalac plytki 800mb) siedze na Win XP prof SP1 wypalam w Nero 5.5.9.9) |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Musisz wylaczyc kreatora.
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
mam dokładnie ten sam problem ..
na płytki 700 bez problemu nagrywam dane z overburningiem, ale gdy zakupiłem 800 i chciałem nagrać coś większego ( np. film, który ma 770MB ), nero zachowuje się zupełnie, jak gdyby to była płytka 700. próbowałem na 2 nagrywarkach - tdk cyclone 32x i liteon 40x - efekt ten sam .. czy ktoś wie, jak rozwiązać ten problem ? z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. |
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
![]() |
THX Yahol
![]() kucze ja ciagle wlaczalem tego kreatora i tam nim swirowalem , a tu wystarczylo wylaczyc tego kreatora i wszystko sie wypala ju kul ![]() :cool:
|
|
#5 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
sam pisalem tego faqa wiec tylko dodam ze jest tam wyraznie napisane
"Uzupełniając informacje z przywołanego artykułu mogę dodać iż należy wyłączyć kreatora w Nero Burning ROM aby móc uaktywnić overburning." eh
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
#6 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja FAQa nie pisalem ale dodam od siebie - plyty 800/870 mb sa ZAWSZE WIDZIANE JAKO 700mb!!!!... taki juz urok tych plyt...
nie przejmuj sie - zaznaczaj overburning i wypalaj smialo - licz sie jednak z tym ze czesc napedow nie potrafi odczytac takich plyt (czesto nie potrafi tego nawet nagrywarka ktora NAGRALA te plyte...)
|
![]() |
|
|