![]() |
przepraszam yokuza że się wpieprze na twój topic;)
Nie wiem dlaczego bufor nagrywarki lata mi 94%,95%,96% wacha się . U mojego kompla jest 100% . A u was??? . Nero 5599 ,liteon40.zson.mój kumpel mówi że to żle;p . a co wy na to??? |
Nagrywam LG Combo, na plytach Platinium 700. System 98 SE
Wczesniej nagrywalo sie wszytko oki...tylko ostanio sa takei problemy Dodam ze probowalem takze nagrywac z dysku, nie tylko z plyty na plyte A i jeszcze jedna wazna sprawa. Z tego co pamietam moja nagrywarka CDRW, maksymalnie nagrywa x4, wczoraj jednak mozna bylo takze nagrywac x8. Strasznie to dziwne... |
a moze tak napiszesz jaki palnik ,jaki system i jaki komp / płyta i takie tam duperele ;)/bo cięzko się z fusów wróży
pozdro ps a w faq nie mam może rozwiązania tego problemu? |
Zle nagrywa-bufor spada do zera.....
Witam
walcze ostatnio caly czas z nagrywarka. Male pliki nagrywaja sie bez problemu. Jednak wieszksze (700 MB-film) nie chce sie nagrac. Nagrywalem nero 5599 i wszytko wyglada oki , ale po sprawdzeniu albo nagrywa sie kilkaminut, albo tylko widac foldery, albo nic sie nie nagrywa. Gdy sprobowalem przegrac clonem, po 60-70% nagrywania bufor spadl do zera (i tak bylo do konca), mimo to nagrywalo sie dalje iznow komunikat-ze nagrywanie jest pomyslne. Oczywiscie nie przegralo sie Co zrobic w takiej sytuacji????? Wina nagrywarki? programu???? Prosze o pomoc Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |