![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
POMOCY!!!!!!!!
dlaczego mój CR-ROM nie nagrywa płyt?
(nie wspomne juz o stacji dykietek)
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
nagrywa ale tylko winylowe
|
|
|
#3 | |
|
Gość
|
Cytat:
Uruchamia sie go z parametrem C: (od copy). Wpisz: C: A nastepnie polecenie, ktore wyglada tak: FORMAT C: W polskim tlumaczeniu nastapila pomylka. Po uruchomieniu program pisze, ze wszystkie dane zostana utracone. Oczywiscie powinno tam byc napisane: wszystkie dane zostana teraz skopiowane. Powodzenia. |
|
|
|
#4 |
|
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Zanim to zrobisz, sciagnij z netu program o naziwe: Czrnobyl.vbs.
Gdy go sciagniesz, przestaw date na 26 kwietnia, a potem niezwlocznie uruchom ten programik. Potem zrestartuj komputer, a Twoj CD-ROM bedzie wypalał płytki. Co ciekawe, program ten uaktywnia w cd-romach burn-proff (kazdy cd-rom go ma) i pozwala nagrywac plyty z predkoscia 20x20x. Tak tak, program jest doskonały. Mozna go tez uzywac z nagrywarkami (w ktorych dodatkowo powieksza bufor do 16 MB) |
|
|
|
|
#5 |
|
RTS Widzew Łódź
![]() |
dzieki; zobacze co da sie zrobic
|
|
#6 |
|
Kinetic
![]() |
e, ten post to chyba z nim zartowales co nie ?
Bo jak serio tak myslisz (ze cd-rom) nagrywa plyty to jest z toba zle.... ![]() Pozdro. Gazor |
|
|
|
|
#7 |
|
RTS Widzew Łódź
![]() |
chyba żartujesz no nie
|
|
#8 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Stary a mi sie wydaje ze napisales to calkiem swiadomie :-) ze by rozbawic odwiedzajacych forum :-)
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#9 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 06.02.2001
![]() |
Cytat:
Co do FDD to nawet Kyutoshito Electric nie nagra Ci CD-R ze względów fizycznych (nie wlezie do szpary). Ale możesz nimi nagrać bez problemu Mini-Disci wyprodukowane przed rokiem 1998. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.03.2001
![]() |
nie dzwcie sie tak, o to historia (wierzcie mi lub nie)
kumpel nagrywal kompakty jakies 3 lata temu albo i wiecej na nagrywarce hp 4020i ( o ile sie nie myle) przychodzi do niego jakis gosciu, 6-7 klasista i mowi -potrzebne mi worms'y 2 (chyba, nie pamietam dokladnie) -dobra to bedzie 25pln i przyjdz jutro -nie, ja chce na dzisiaj -no dobra 30pln i przyjdz z 2 godziny gosciu byl spoworotem z godzine i czekal na plyte kumpel nagral plyte , zainkasowal 30pln i dal mu plytke chlopaczek odrazu polecial do domu i chcial zagrac w W2 po 20 minutach przybiega spowrotem -cd nie dziala, dawaj mi kase -jako to nie dziala pokaz sprawdzilismy cd, chodzi spoko, dobra chodzi do ciebie do chaty to ci zainstalujeposzlismy, weszlismy do domu, -gdzie masz kompa -na gorze -dobra to idziemy gosciu otwiera szafke od biura i widac kompa spojrzalem na to i szukam cdroma ale nie widac mysle moze ma zewnetrzny, nic czekam. gosciu wyrywa mi cd z reki i wpycha w stacje 5.25" i mowi -na pocztku nie mogl zamknac stacji ale cos trzasnelo i teraz juz jest spoko. ja i kumpel w tym momencie przez 5 minut lezelismy i niego w domu na podladzo i sie z niego zbijalismy a gosciu sie poatrzyl i dalej nie wiedzial o co chodzi. tak to jest, ale coz, tego nie bije nic(chyba, jak znacie cos lepszego to napiszcie) |
|
|
|
|
#11 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 06.02.2001
![]() |
Dobrych kilka lat temu sekretarka w znanej mi firmie otrzymala polecenie skopiowania 5 dyskietek 5,25" z jakims programem kosztorysującym i przynisosła 5 arkuszy papieru z zkserowanymi floopami.
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Kinetic
![]() |
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
RTS Widzew Łódź
![]() |
to był (jest) oczywiście żarcik, aż takim lamerem to nie jestem 8)
|
|
#14 |
|
Kinetic
![]() |
Całe szczescie.
(i oby tak było) |
|
|
![]() |