![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.10.2001
![]() |
Akoss....NEC 7700 i Clone CD
Nie wiem czy tylko moj problem taki jest lecz kupilem Akossy ktore nominalnie maja x16 a i Cloniki i Nero widza je jako x8 maksymalnie.
Moj Nec moze do 12x lecz nic z tego.Bios ma w wersji 1.03, Windows XP Pro. Czy ma ktos podbny problem lub mial ![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
....tak niestety jest... to chyba cos z plytami a nie z nagrywarka.Ja wgralem Bios 1.05 ale to nic nie zmienilo.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.10.2001
![]() |
Ok dzieki...walsnie o to mi chodzilo....
a tak wogole to warto dawac ten 1.05 biosik czytalem ze malo daje..
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.03.2002
![]() |
...wgralem 1.05.. bo zazwyczaj montuje nowsze wersje wszystkiego co mi wpada w lapy... ale w tym wypadku liczylem na odblokowanie overburningu.. niestety oczekiwanie nie spelnily sie. Mimo wszystko chyba.. powtarzam ..chyba poprawil sie odczyt niektorych plyt... nie wiem czy to mozliwe.. ale mialem watpliwosci co do pracy lasera bo w porownaniu z zamontowanym CD LGX32.. NEC mial klopoty z odczytem niektorych plyt.. a po instalce nowego biosu sytuacja zdecydowanie sie odwrocila.
|
![]() |
![]() |
|
|