![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.10.2002
![]() |
To znów 8480 LG
I nagrałem pierwsza p[łytke - tylko w 32 predokościach ale wystarczyło by była trylko odczytywana w nagrywarce - mój napęd DVD już jej nie czyta. Płyta to jakieś Noname - - czy to może być tego powodem. Dajcie znac jeśli coś wiecie - modge do poniedziłąku ta nagrywrę jeszcze oddać. Wcześniej maiałem 16/10/40 LG i nigdy nie robiła takich jajek. A jeszcze jdeno - czy to normalne ż eprzy nagrwaniuu nie mam 4x tylko zaczyna się od 8 a kończy na 48 - włożona płytka Philips. Pozdrawiam goraco - Rafał
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.04.2002
![]() |
Moja rada to oddaj ta nagrywarke jesli mozesz i wez cos innego.Jesli poczytasz troche na forum to zauwazysz ze jest troche problemow z odczytem plytek nagranych na tym sprzecie. U mnie tylko najnowsze cdromy LG 52x zbiosem 1.02 czytaly dobrze te plytki, a z biosem 1.00 juz sobie nie radzil tylko krecil plytka i sie wieszal.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.04.2002
![]() |
A jesli chodzi o predkosc 8x to jest to minimalna predkosc obslugiwana przez naped o ktorym mozesz poczytac na stronie LG
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak se kiedyś przeglądałem owe forum i zaobserwowałem, że dużo ludzi ma problemy z nagrywarkami LG. Pamiętam jak kiedyś każdy je zachwycał, a teraz... Wszystko się zmieniło; każdy goni za nowoczesnością i udskonaleniem swoich produktów. A my, jako konsumenci mamy wygode...
|
|
|
![]() |
|
|