![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.04.2002
![]() |
Windows XP & Nero - problem
Witam ,
Mam problem ,moze ktos pomoze - podczas uruchamiania Nero w XP wyskakuje mi komunikat : ...Windows wymaga uprawnien do korzystania z programu,zwroc sie do administratora o zezwolenie na uzywanie programu". Komunikat ten uniemozliwia dalsza prace z Nero.Probowalem w systemie znalesc opcje ktora umozliwia w/w "zezwolenie, ale niestety nic z tego nie wyszlo. ![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Witam
Wydaje mi się, że mam te same problemy pod Windows 2000. Nero działa tylko jeśli zarejestrujesz się jako administrator. Żaden inny użytkownik nie może zapisywać płyt CD. Rozwiązania nie znalazłem. Pozdrawiam Zolw |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
które ner
![]() zapraszam na strone www.windows2002.prv.pl tam znajdziesz patch który umożliwi odpalenie starszych wersji nero (i nie tylko) na tym systemie... może się przydać.. pozdro 6 |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.07.2001
![]() |
Chwila, ja mam stara wersje Nero i dziala spoko, probowalem nowych tez funkcjonuja, wiec nie wiem w czym problem. Przeciez w trakcie instalacji, jak sie nie myle pyta sie kto to bedzie mogl uzywac jak dasz tylko "admin", to nie ma sie co dziwic, gdy wchodzisz jako uzytkownik, a program nie chce sie odpalic.
|
![]() |
![]() |
|
|