![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.07.2002
![]() |
Zwalona kopia CD
Mam pare takich płyt z filami które nia dają sie przegrać. Gdy próbuje je zgrac na dyska to pisze ze nie moze czytac z dysku źrówdowego, a kiedy próbuje zrobic image np. clonem to zawiesza sie na jakims tam procencie i stoi. Płyty nie mają ani jednej ryski, są bez skazy, nie wiem jak to sie stało że nie chcią sie przegrać. Jest moze jakiś program co bymi przegrał te płyty np pomijając te zwalane klatki z filmu, czy cos takiego.
PS: Prosze nie pisać o Bad Copy bo tym juz próbowałem.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Zostaje jeszcze cd-roller.
A dlaczego nie można ich przegrać - zapewne nagrywane na kiepskich nośnikach na maksymalnej prędkości. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() mialem i miewam takie problemy, ale jak mi zalezy to nawet czekam kilkadziesiat minut, az sie zrzuci. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Niekoniecznie musi to byc taka sytuacja ze plytki byly nagrywane ze zbyt duza predkoscia na kiepskich nosnikach. Czasem sie tak zdarza ze plyta sie zarysuje a czasem nawet tak ze przestaje dzialac komletnie bez powodu. Ja mialem z taka sytuacja do czynienia kilka razy. Z tych co pamietam to to ze w pudelku ( box normalny ) lezala sobie druga plyta ob Baldurs Gate i ot tak poprostu przestala dzialac. Naped nie widzi plytki. Moze to ze starosci a moze z innego powodu cholera go wie. CD to byl Verbatim co prawda nagrany jakis czas temu ale wczesniej dzialal idealnie i nikomu go nie pozyczalem. Roznie to bywa z tymi cedekami
![]()
|
|