Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 25.04.2003, 13:53   #1
ptaku666
Bywalec

Data rejestracji: 01.07.2002
ptaku666 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zwalona kopia CD

Mam pare takich płyt z filami które nia dają sie przegrać. Gdy próbuje je zgrac na dyska to pisze ze nie moze czytac z dysku źrówdowego, a kiedy próbuje zrobic image np. clonem to zawiesza sie na jakims tam procencie i stoi. Płyty nie mają ani jednej ryski, są bez skazy, nie wiem jak to sie stało że nie chcią sie przegrać. Jest moze jakiś program co bymi przegrał te płyty np pomijając te zwalane klatki z filmu, czy cos takiego.
PS: Prosze nie pisać o Bad Copy bo tym juz próbowałem.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 25.04.2003, 13:57   #2
para
Guru

Data rejestracji: 18.11.2002
para niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zostaje jeszcze cd-roller.
A dlaczego nie można ich przegrać - zapewne nagrywane na kiepskich nośnikach na maksymalnej prędkości.

Pozdrawiam
para jest offline  
Stary 25.04.2003, 14:05   #3
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
para napisa***322;(a)
... zapewne nagrywane na kiepskich nośnikach na maksymalnej prędkości.
i tu sie zgadzam z przedmowca. Slabe jakosciowo plytki da sie nagrac, lecz pozniej juz w w ielu przypadkach nie da sie ich odtworzyc, lub da ale z wieeeeeeeeeelkim bolem.
mialem i miewam takie problemy, ale jak mi zalezy to nawet czekam kilkadziesiat minut, az sie zrzuci.
Stary 25.04.2003, 14:42   #4
-=Shade=-
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 08.04.2003
-=Shade=- zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Niekoniecznie musi to byc taka sytuacja ze plytki byly nagrywane ze zbyt duza predkoscia na kiepskich nosnikach. Czasem sie tak zdarza ze plyta sie zarysuje a czasem nawet tak ze przestaje dzialac komletnie bez powodu. Ja mialem z taka sytuacja do czynienia kilka razy. Z tych co pamietam to to ze w pudelku ( box normalny ) lezala sobie druga plyta ob Baldurs Gate i ot tak poprostu przestala dzialac. Naped nie widzi plytki. Moze to ze starosci a moze z innego powodu cholera go wie. CD to byl Verbatim co prawda nagrany jakis czas temu ale wczesniej dzialal idealnie i nikomu go nie pozyczalem. Roznie to bywa z tymi cedekami
The very meaning of our lives

Maila do mnie wyślij na ten adres
-=Shade=- jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: