![]() |
No nie - to nie tak - taka wymiana byłaby bez sensu.
Po prostu musisz coś w swoim kompie wymienić (zmienić). Na czuja to ja Ci nic nie poradzę. Znane mi są natomiast przypadki, że niektóre płyty główne wymagają stabilnego zasilania, nie chcą dobrze współpracować z jakimiś pamięciami, czy grafiką. Każdy element zżera trochę watów. No i wyłazi to w różnych momentach. Więc może tu jest pies pogrzebany? |
W Asus Probe'ie wszystkie waciki :) są cacy... zastanawiam się nad najgorszym...
format c:\ ..... już trochę windosa choduję ale mam troche za dużo potrzebnych danych (np 23 GB filmów, których mi się nie chce nagrywać).... |
No to zrób to wreszcie zaopatrzywszy się wcześniej w Norton Ghosta (dyskietkę startową itp.) żebyś nie musiał
ciągle przeinastalowywać systemu. Coż poradzić - potrzebne Ci są 2 partycje. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mi dzisiaj w trakcie nagrywania też winda się zawiesiła, ale o dziwo nagrywarka cały czas paliła.
Jak przestała mrugać,zresetowałem kompa i w nagrywarce siedziała gotowa płytka:))) To się nazywa spawarka:) Pozdrawiam F. |
Cytat:
Tez tak mialem kiedys. Wypalam plytke, a tu nagle jakis zwis(na 98 jechalem wtedy). Juz myslalem, ze wszystko stracone, ale patrze lampka miga, jakby wypalalo. To poczekalem troche, gdy przestala migac zrestartowalem kompa i patrze a plytka wypalona . Niezly numer. |
No jeśli to były nagrywarki z systemem gwarantowanego zapisu to wcale nie jest dziwne.
Pozdro |
Cytat:
|
Zgadza się. Jednym słowem miałeś fart, albo... zawieszona Windoza nie jest zawieszona "do końca", czyli niezbadane są wyroki zawieszonej Windozy he,he :)
Pozdro |
Na pewno Gates wziął to pod rozwagę pisząc Wina i nam zrobił prezent:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:39. |