![]() |
ja mam Ricoha MP7200A wypalilem jakies 1000 plytek i smiga az milo:)) tylko raz odmowila posluszenstwa po 3 godzinnym maratonie narywania:)) ale ostygla i dalej jest OK:)
|
a dlaczego nie?mi sie podoba zobaczymy ile lg padlo ;)
|
Moze jeszcze urzadzimy koncert zyczen i spis najstarszych urzadzen AGD i RTV.;)
Wydaj mi sie ze to nie miejsce na sentymalne, krecace lezke w oku opowiesci tylko na porady ( najlepiej rzeczowe - czego brakuje ) :) :) :) :) |
LG 12x ma już prawie rok. Wypaliłem około 500 szt.
Bezproblemowo. Nadal działa i będzie działał :) I... sprzedałem go (aż mi żal :'( - sorry Zetoxa) na rzecz Liteona 24103S. Ten teraz dostaje cięgi - laserlocki i inne safedyski - a co, niech się wykaże. Poza tym HP x2 SCSI padł po 3 latach, Plex x12 - rok i nadal działa - wypalił może z 700 szt. Pozdro |
Ja mam Ricoha MP7200A .Kupiliśmy ją na spółkę we czterech(więc wypalam za czterech) za jakiś rok temu.Nagrywam około 50 płytek na tydzień bez przerwy.Czyli przerobiła ze 2600 sztuk i jest poprostu malinowo.Nara.
|
Miałem kiedyś Yamahę 400T (między innymi zaczymałem od wycinarki x1:-) ale 400T wypaliła najwięcej) i za czasów studenckich wypaliła przez 2 lata około 7000 płyt. Po tym nagrane przez nią płyty typu "Platinium" nie były czytane przez CD ROMy. Firmowe płytki np. Verbatim były OK. Jak długo jeszcze ciągneła nie wiem - zmieniła właściciela.
|
Yamaha 8424 ma dzisiaj 2 urodzinki i pali az milo patrzec troszke juz wolno ale zawsze:) Niech moc bedzie z nia!
|
Żywotność nagrywarek.
Było już o żywotności napędów CDR. A więc chyba czas na nagrywarki - ile potrafią nagrać płyt...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:26. |