![]() |
u mnie radek 9600 PRO 256 1 giga ramu i śmiga na full detalach :D więc cosmasz z systemem
|
A u mnie niby smigac powinno a nie smiga...
:bicz: Tzn troche smiga ale po radeonie X800 spodziewalem sie nieco wiecej.... detale na maksa aa4 i 1280x960 i wsio a i tak czasem szarpnac potrafi. dziwne bo P4 3ghz i 1gb. Zycie jest straszne... A tak w ogole moze ktos z Szanownych wie jaka wersje trzeba miec zeby pograc w sieci? Kupilem oryginal ale przez Allseying eye nie moge sie dostac na zaden serwer(!) Moja gra po zainstalowaniu jest wersja 1.1.2442.0 natomiast na innych serwerach jest wersja 1.1.2484.0. Nawet scaignalem sobie takiego patcha ale po zainstalowaniu dalej mam stara wersje. Co robic? POMOCY!
|
Cytat:
chcialem zobaczyc jak to wyglada, bo dzisiaj kupilem wersje limitowana (RELOADED ;) ) pozdro ;) |
3 pytanka ;)
i co gra ktos przez neta na tej wersji Reloaded? czy dlugo da rade jeszcze grac na tej wersji? jak wrazenia z gry? |
grajcie, póki ea się nie obudzi.
przez 2-3 dni powinno dać się grać na piracie. wczoraj pykałem przez 3h - mapki całkiem niezłe. niektóre przypominają te z AA (szczególnie miasta). |
GF4MX440 - Coś się zaczyna uruchamiać [czarny ekran] i wraca do Windows :(
|
Cytat:
Dodam jeszcze, że konto z DEMA działa poprawnie w pełnej wersji ;) |
gf4mx? na gf4600 nie chodzi.. zupelnie bez sensu, ale nie chodzi - trzeba jakiegos magicznego patcha sciagac
a gf4mx tej gry nie uniesie - popatrz na moje screeny i popatrz na screeny wojtasa - niewiele da sie nizej zejsc niz to co on ma na skreenach a to i tak za mocne jak na gf4mx |
ciekawe czy da rade grac przez neta, widzialem ze wyszly jakies "słodziki" i patch. wie moze ktos?
aha, i czy to pojdze na gf4mx? |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nawet nie odpalam - szkoda czasu..
A po drugie zwykły battlefield mi się nie podobał, to czemu ten ma mnie zainteresować?:P |
9800pro, athlonXP 234*8, 1.5gb [niestety .5 musze oddac :/] ramu d43 hynix 468mhz 2.5-3-3-8, soltek 75 nfr2-l
tutaj dla porownania screen z tego samego miejsca co ostatni screen woitasa: http://img236.echo.cx/img236/7702/screen0095pt.th.jpg gra ma chore wymagania sprzetowe i gameplay w multi mi sie bardzo nie podoba. czekam na mody, wtedy to kupie |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:45. |