![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Bet on Soldier: Blood Sport
Demko SP Bet on Soldier: Blood Sport pojawilo sie na Gamespot, jestem ciekaw waszych opini bo gra zapowiada sie ciekawie.
Szybkie wprowadzenie: In the future War has a point. Soldiers fight against eachother in the name of.... Entertaiment. WW III trwa tak dlugo ze zdazyla spowszedniec, rzadni "rozrywki" ludzie wymyslaja nowy sport - "B.O.S" (Bet on Soldier) - obstawiaja wyniki walk toczacych sie na froncie, po jakims czasie wylaniaja si bardziej wprawione jednostki ktore to staja sie najchetniej obstawianymi osobnikami. Cel gry? Stac sie najlepszym z nich. Pomimo gigantycznych wymagan: OPERATING SYSTEM: Windows 2000 / XP / XP64 PROCESSOR: Minimum: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent Recommended: Intel Pentium IV 3GHz or equivalent VIDEO CARD: Minimum: Nvidia Geforce 4 Ti or equivalent (Pixel & Vertex Shader Required) Recommended: Nvidia Geforce 6 or equivalent SOUND CARD: DirectX compatible RAM: Minimum: 512 Mb Recommended: 1 Gb DVD-ROM DRIVE: 8x FREE DISK SPACE : 4.0 Gb Gra na moim sprzecie: AMD Athlon 2600+ Radeon 9600XT 256MB 512MB Ram SB Live! 5.1 Digital Byla domyslnie ustawiona na MAX i 1024x768, ku mojemu zdziwieniu poszla plynnie. Nie jest to co prawda D3 ale w porownianiu do D3 przestrzenie grnerowane przez silnik sa ogromne. Kilka screenow: ![]() ![]() ![]() ![]() [Edit] A no i link do dema ^^ http://dlx.gamespot.com/pc/betonsold...o_6132457.html
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 05.09.2005 o godz. 13:28 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
wygląda to dość....pozytywnie, ale gra dziwnie mi się kojarzy z grą iron storm(okopy i ogólny klimat wojny).
trochę drażni mnie poruszanie się postaci(innych), jest tragiczne , takie...śmieszne, ogień nie wygląda zbyt ciekawie i dlaczego postać tak ciągle ciężko dyszy. gra na trailerach wyglądała lepiej, animacja giwer też nie jest doskonała i mam nadzieję, że te wszystkie "niedoskonałości" zostaną poprawione w finalnej wersji gry...amen na ath 2200 512 ddr ecsk7s5a i gf 4 ti 4600 128 mb gra chodzi dobrze
ZDROWIE...ponad wszystko!!!...quake,deus ex,duke nukem- gdzie klimaty z tamtych lat... Ostatnio zmieniany przez alien666 : 05.09.2005 o godz. 15:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
jeszcze jedno...postacie podczas decydującej walki powinny być generowane w terenie losowo, a nie naprzeciw siebie...
![]()
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.10.2005
![]() |
Ktos moze wie jak uruchomic kopie tej gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
![]() |
bo.....zabezpieczenie jest do nieominiecia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ClassicGOD
![]() |
Nie bo to wbrew regulaminowi tego forum!
![]() |
#8 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Ja wiem, trzeba zainstalowac i 2LPM na ikonce ze skrotem co sie na pulpicie po isntalacji pojawi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
Opisz to szczegolowo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
hehehheheeh
no wlasnie, opisz to szeczegolowo <lol> |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
ClassicGOD
![]() |
Instalujesz i trzymajac oryginalna plyte w napedzie 2 razy klikasz na skrot na pulpicie - dosc szczegolowo?
![]() |
#12 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() PS. Teraz pozostało ci zapytać o tą grę na innym forum lub kupić orginał ![]() ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 23.12.2005 o godz. 22:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bywalec
![]() |
Juz ja uruchomilem
![]() |
![]() |