![]() |
mam XP z SP2 a więc DX 9.0c jest
GeForce 6800LE/6800 na Force Ware 77.72 WHQL i się problem pojawia albo mi się coś przywidziało albo na prawdę widziałem gdzieś instalator OpenGL 1.3 ale teraz nigdzie nie mogę znaleźć |
ściagnij najnowesz jesli masz nvidie to na 70.xx powinno śmigać :D a no i potem przeinstaluj gre jeszcze raz :D
|
Sciagnij nowe stery do grafiki, powinno pomoc
|
Ilość załączników: 1
a ja mam tą grę
zainstalowałem uruchomiłem i się ździwiłem co to jest? skąd ściągnąć OpenGL? szukałem i qur.. nie znalazłem |
chronicles of riddick
SbzEngine.exe - Błąd aplikacji . Miał ktoś już ten problem? jest to komunikat przy uruchamianiu gry kroniki riddicka? proszę o pomoc w rozwiązaniu.
ukazuje sie jeszcze takie coś "aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0x0150002). próbowałem w google coś szperać ale po pierwsze nie jestem orłem z angielskiego a po drugie mam serws packa 1 co sugerowali niektórzy na forach po angielsku lub rosyjsku |
Cytat:
|
Cytat:
Wchodzić do torrentshop i ściągać :D |
Ja sie woel pobawic fingerboardem:p
|
oj tam, oj tam ... riddick nie jest taki zly :spoko:
commando juz wczesniej skonczylem ... fajne sa filmiki o produkcji gry i o pani odpowiedzilnej za efekty dzwiekowe :D |
eee tam Riddic nie jest tego wart... co innego Republic Commando :>
http://www.gamespot.com/pc/action/st...ublic+Commando |
Alex dzieki ale mi to humoru nie poprawiło:/ nie podzie mi i tak za słaby procek i grafa:/
pora zmienic peceta:/ |
MINIMUM
* Windows(R) 2000 (Service Pack 4) / Windows(R) XP (Service Pack 1) * Pentium(R) 4 1.8 GHz or AMD equivalent * 256 MB RAM * 64 MB AGP OpenGL 1.5-compatible video card, supporting programmable shading. (ATI Radeon(R) 8500 or NVIDIA(R) GeForce(TM) 3 and above - except GeForce(TM) 4 MX) * DirectX(R) 9.0 or better * DirectX(R) 9-compatible sound card * 3.7 GB hard disc space (recommend 4.4 of uncompressed disc space) * 16x CD-ROM or DVD-ROM drive * Microsoft(R) compatible mouse and keyboard RECOMMENDED * Intel(R) Pentium(R) 4 2.6 GHz or AMD(R) Athlon(TM) XP 2500+ * Windows(R) XP (Service Pack 1) * 512 MB RAM * ATI Radeon(R) 9700 or NVIDIA(R) GeForce(TM) FX 5900 or better. OPTIMAL * AMD(R) Athlon(TM) 64 or better. * Windows(R) XP * 1024 MB RAM * NVIDIA(R) GeForce(TM) 6800 GT or better NVIDIA(R) card. |
Jakie Riddick ma wymagania? Mogłby ktos podac o nie wiem czy szuakće kamarkecie
|
skonczylem ... :D
|
Cytat:
Fajne są gear'y w Riddick'u ;) Można takowym popylać... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:58. |