![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Ja proponuje bana temu panowi zalozyc.
![]() Ile masz lat ? EDIT: Sprobuj ich zameczyc ciaglym bieganiem, mi pomoglo. Ale musisz to robic przez kilka minut az im sie skoncza batoniki regeneracyjne. Wtedy opadna z sil. Niestety z niemcami sie tak nie da bo maja dobra siec zaopatrzeniowa, siec zabek i biedronek byla juz przed wojna. Ostatnio zmieniany przez Sunna : 25.05.2007 o godz. 10:30 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Poczytaj sobie posty 10 i 11, w kt***243;rych podane jest dzia***322;aj***261;ce rozwi***261;zanie.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2007
![]() |
A ja mam inny problem. Pobralem tego patcha, dzieki ktoremu sily witalne Commandosow beda nieco nizsze, ale nie moge go zainstalowac. Ciagle prosi mnie o wlozenie plytki z gra do napedu. Najlepsze jest to, ze mam oryginalna wersje z Cenegi (Commandos: Antologia). Gdy probuje wybrac miejsce docelowe to mnie jakos niebardzo slucha. Jesli ktoremus z Was przydazylo sie to samo i poradzil sobie, to prosze o pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
lołn łulf
![]() ![]() ![]() |
Mnie sie wydaje ze powinienes podac jakiego masz kompa.
Sprobuj zainstalowac gre w katalogu tak jak proponuje instalka bez zmieniania, lub w takim katalogu w jakim jej szuka patch. A moze to chodzi o to ze trzeba miec uprawnienia administratora w win xp ? (ale tu niech sie wypowie znawca). Albo tez skontaktuj sie z cenega, z tego co czytalem nie olewaja klientow i chwala im za to. I jeszzce jedno, zainstaluj to u kogos innego i zobacz czy idzie, bo wtedy to bedzie ewidentnie wina systemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.05.2007
![]() |
Cytat:
- Cenaga ma teraz teraz remont serwisu, wiem bo dzwonilem. Nawet nie wiedzieli ze zamawialem, dopoki nie zadzwonilem i nie upomnialem sie o swoje. - Moj komp to: Athlon 2000+; Radeon 9600; 1024RAM; itd....... mysle ze reszta sie nie przyda w tej sprawie. DirectX najnowszy i reszta bibliotek i sterownikow, - Zaryzykuje jeszcze zabawe z tym katalogami -Sunna WIELKIE dzieki za jakakolwiek pomoc! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.09.2008
![]() |
kolejny problem
witam mam pewien problem z comandosem i mam nadzieje ze ktos bedzie wiedzial jak sie z tym uporac.
Mianowicie kiedy odinstalowywalem gre commandos:za linia wroga, poza odinstalowaniem wyrzucilem caly katlog z program files. kiedy ponownie zainstalowalem gre ,pojawil sie problem mianowice w trakcie gry nie moge zapisac i wczytac gry... ![]() Wie ktos co moge na to poradzic?? z gory dzieki za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.03.2009
![]() |
witam. ja wpadlem na lepszy pomysl zeby commandos BEL dzialal z prawidlowa szybkoscia!!!!!!!!!!!!!
Na jednym moim kompie (AXP3000+,1.5GBram,radeon 9550) uruchamiam 2 commandosy na raz (najpierw jeden, ustawiam rozdzialke na 1024, laduje sava i minimalizuje gre, pozniej klikam skrot ponownie zeby odpalic drugi raz i sobie gram). Na drugim kompie (C2D3GHz,2GBram,geforce8600gt) musze miec odpalone 3 gry na raz. Dziala z kazda wersja commandosa BEL! polecam |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.03.2009
![]() |
Witam ja też mam problem z grą : Commandos: Za Linią Wroga
I prosze o pomoc jeżeli to możliwe wiem że trzeba usunąć jakiegoś Kodeka ale nie wiem jakiego :/ Bardzo Prosze o pomoc !!! Mój gg 7422320 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() |
Witam, bardzo bym prosil o reupa tego patcha do spowolnienia comandosa bo te linki juz wygasły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
lołn łulf
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |