![]() |
próby wklejenia screena w toku:)
|
Cytat:
skrina wrzuć przez linka , którego ci podaję poniżej, a potem wybierasz z tej stronki link do forum 2 i wklejasz go poniżej w okienku komentarza i to tyle http://www.imageshack.us/ |
sorry ale początkujący neumiem screena podac może na m@ila wysłać *.jpeg to se oblukacie dzięki za odpowiedzi ale tak na oryginał niemam tyle hajsu i niewiem czy gra mi sie spodoba 2 stery megi to są chyba do ati a co do sterówponiżej 70.** to czy jesteś tego pewien Burak & markezi pozdrawiam jonny west a póki co napażam w SC;CT und BF2
|
nvidia + coś 70.?? przeinstalowanie gier i powinno śmigać :D
|
moze stery Omegi?
|
Cytat:
|
Do Riddicka nie mozesz mieć sterowników najnowszych (dziwne, prawda?; wynika to z tego, że gra wymaga Opengl1.3). Nie pamiętam, ale na pewno sterowniki ponizej 70.xx będą dobre.
|
Kup oryginal....
|
sorry ale mam już 78.03 i też nie chodzi to samo z riddickiem tęz wyskakujeten błąd
|
Zainstaluj najnowsze Detonatory ze strony nVidia - sterowniki Microsoftu nie zawieraja OpenGL...
|
Constantine
wass'up ziomki problem z grą moja karta to GEForce6200A 256 MB 64Bit/512 MB RAM/AMD ATHLON 2000+ lub 2600+/WinXP HE SP2 (oryginał)i jest problem!! wyskakuje bła o Open GL a z tego co wiem to ten model obsługuje wersje 1.5 pomóżcie z góry dzięki
|
Duuzo stracisz, pozniej jest fajnie, ale fakt, najpierw #$^$%&^ sesja ...
|
Cytat:
Ja narazie przestałem grać ale myśle, że w wakacje ponownie przysiąde :) |
@icemac jesli dobrze kojaze miejsce to w normalnym swiecie musisz przysunac skrzynie, do tych drzwi polamanych, stanac w wodzie, czary mary do piekla i przejsc po skrzyni przez dziure w drzwiach.
@Hinks to na pewno nie to miejsce, a twoje "łamigłowka" byla smiesznie prosta :P Powodzenia wam obu Gra wymiata |
Chyba wiem gdzie to jest...
To jest tam gdzie po środku w kuli jest jakiś przedmiot*, a po bokach są świecące koła?? Jeżeli tak to musisz przesunąć (przez labirynt) wielki głaz (w kształcie kwadratu) na jedno z tych swiecących kół a na drugim musisz stanąć ty. PS.:Męczyłem się nad tym 3 dni :) PS.2:Jeżeli to nie ten moment w grze to jeszcze tam nie doszedłem ;) PS.3:Gierka naprawde super :spoko: *przedmiot-nie pamietam co to jest ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:03. |