![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Crashday
Grał ktoś? Podobno bardzo fajna gierka (takie wyścigi z lekką 'rozwałką' na dodatek - coś w stylu Trackmanii tylko podobno lepsze).
Mam problem z tą grą, bo jak się uruchamia, to słyszę muzykę, ale jest szary ekran (i to w okienku). Ściągnąłem nawet pełną wersję, bo zamierzałem grę kupić (kosztuje u nas całe 19 złotych), ale chciałem się najpierw upewnić, że będzie mi działać, ale jest to samo, co na demie. Poszukam zaraz jakiś patchy, ale gra jest raczej nowa, więc nie wiem, czy coś znajdę. Spotkał się ktoś może z podobnym problemem?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
Ja bym szuka***322; rozwi***261;zania w karcie graficznej. Stery? Nie obs***322;uguje czego***347; mo***380;e co wymaga sama gra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
No zapowiada sie ciekawie - sciagam demko i dam znac.
![]() |
#4 |
ClassicGOD
![]() |
u mnie dziala OK - zaraz po czarnym okienku odpalaja sie filmiki wiec moze brak ci jakiegos kodeka?
![]() |
#5 |
the one
CDRinfo VIP
ha, tylko jakiego..?
![]() |
#6 |
ClassicGOD
![]() |
ja mam z tego co pamietam w systemie tylko FFDShow - sprobuj odinstalowac stare kodeki i wrzucic jakis nowy ffdshow
![]() |
#7 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
Ale jeśli chodzi tylko o najnowszego ffdshow to może spróbuję.. ----EDIT Niestety to nie to. Ściągnąłem najnowszą wersję i dalej nic. Co ciekawe - jak słyszę muzykę i przycisnę spację, to słyszę, że przełącza się do kolejnych opcji. Nie ma tylko obrazu..
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 06.04.2006 o godz. 20:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the one
CDRinfo VIP
ehh.. ciężkie jest życie..
Znalazłem patcha i ściągnąłem. W readme pisało nawet, że usuwa ten problem. Super. Zainstalowałem, gra zaczęła się uruchamiać, ale pojawił się komunikat, że wykryty program emulujący wirtualny napęd i że trzeba to najpierw wyłączyć. Ok, powyłączałem, wypaliłem płytkę i próbowałem uruchomić znowu. Tym razem pojawił się komunikat, że mu płyta nie pasuje.. Znalazłem cracka, podmieniłem, ale tym samym przestał działać patch i wracam do punktu wyjścia.. Teraz odinstaluję grę, zainstaluję jeszcze raz demo i mam szczerą nadzieję, że ten patch z demem działa, bo jak nie, to kółko się już zamyka całkowicie.. ---EDIT #$@#%#^@$%@#%@#%#$@#$ nie działa z demem... Pozostaje mi więc kupić oryginał i na niego zainstalować patcha.. A ja chciałem tylko sprawdzić, czy gra rzeczywiście jest taka dobra.. Jak według was - jest dobra?
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 06.04.2006 o godz. 20:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ClassicGOD
![]() |
jest przyjemna - taka krzyzowka miedzy burnout a trackamnia
![]() |
#10 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no wlasnie, jaka ta gra ? w kiosku kosztuje 19.99 oplaca sie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
gra jest bombastyczna
![]() ![]() @andrzejj9 ten pacz to jakis niewypa***322; pisz***261; w ridme ze zfixowali to i tamto a tak naprawde widac co innego, bynajmniej u mnie. Ja mialem z gra tylko taki problem:po zaladowaniu jakiegokolwiek z wyscigow nie sposob bylo gra***263; gdy***380; gra potwornie sie zacina***322;a. z mojego dochodzenia wynik***322;o tyle ze sa problemy na kartach R9500/9700 i trzeba za pomoc***261; zmodowanych driver***243;w "emulowa***263;" Radeona 9800. Fakt to dzia***322;a, ale nie dzieki paczowi ...
![]() |
#12 | |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Cytat:
Mi się np. ta gra średnio podobała, może ze względu na mało miejsca na dysku, ale i tak bym ją usuną prędzej czy później, dla mnie ta gra stała się nuda, po paru misjach! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ClassicGOD
![]() |
Kupilem... Zainstalowalem... Sciagnolem Patcha..... i Dupa - patch sie niezainstaluje - ktos inny ma ten problem? pytam bo patch wprowadza pare zmian na ktorych mi zalezy.
![]() |
#14 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.11.2006
![]() |
CrashDay
Witam.
Ja tez mam mały problem z gierką... Kupiłem orginał i nie chce chodzic na moim kompie. Procek mam 2.8, 1024 mb ramu na dualu, karta ati radeon 9600 pro/256. Zainstaowałem i nie chce pójśc. Wyswietla sie komunikat o złym napędzie itp. Nie widzi orginalnej płyty... Pomózcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Horror Fan
Data rejestracji: 27.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() |
zazwyczaj taki komunikat jest przy kopiach zapasowych
![]()
![]() |
|
|