![]() |
Pozwolę sobie co nie co napisać jako że grywałem namiętnie w DI i DII
Plusy : -grywalność -lokacje dopracowane -muzyka -małe wymagania Minusy - grafika jak dla mnie zbyt cukierkowata - wygląda bardzo dobrze tylko w wysokich detalach i rozdzielczości -muzyka jest moim zdaniem zbyt cicho - trzeba się konkretnie suwakami pobawić [uwielbiałem muzykę w DI dawała zajefajny klimat] -póki co nie podoba mi się system rozwoju postaci - gram wiedźma a czuje sie jakbym grał spawaczem Jankiem albo łucznikiem Zdzisławem :> -trochę boli schematyczność grup przeciwników -gra jest za łatwa na poziomie normalnym- tym co grywali w Di i DII polecam grać na poziomie trudnym -nie wiem jak polski lektor innych postaci ale 'wiedźma' to najmniej wczuwająca i wyrazista lektorka jaka słyszałem, prawie jak Pani Krysia z gazowni czytająca regulamin jakby zatrudnili kobitę z sex telefonu to by było coś || no i boli jeszcze jedno, gra jest nastawiona na młode pokolenie i robienie na nim kasy :ysz: to widać po przez wszystkie 'DOBRA' związane z battlenetem moje wrażenia opierają się na wersji demo , prosze o zespawanie postów. |
Dobra, odpaliłem testowo D3 ,o dziwo chodzi nie najgorzej ale połączyć się z battleszmelcem to dla mnie wyzwanie
|
Cytat:
|
Cytat:
utwierdziłes mnie w przekonaniu zeby jednak zdobyc guest pass i obczaic bo poki co gry w normalnej cenie nie da sie kupic masz moze quest pass do opylenia ? Cytat:
|
Dzisiaj robiłem testy jak działa u mnie Diablo III. Zdobyłem guest pass i byłem dobrej myśli. Założenie konta przebiegło bezboleśnie. Gra ściągała się dość długo, jakieś 5-6 godzin, mimo że mam szybkie łącze. Prawdziwe problemy zaczęły się przy logowaniu do serwera Blizzard. Kilka błędów, sporo prób, ale w końcu się udało. To był jednak dopiero początek problemów.
Testowa konfiguracja komputera : GeForce 7600 GT, procesor DualCore 2 GHz, 2 GB ramu. Ogólnie gra niby działa, ale mam wrażenie że coś jest nie tak. Widzę jakieś wielkie niebieskie pola tam gdzie nie można już iść. Rozpocząłem w Tristram i za bardzo nie wiedziałem co robić. Nic nie można zdziałać z podświetlonymi obiektami, skrytką i osobą kobiety. Łaziłem masę czasu bez celu, potem nagle zniknął wóz blokujący przejście, poszedłem trochę dalej i dotarłem do 2 końców dróg które kończyły się niebieskimi polami :). Miałem wrażenie, że to jakaś totalna beta gry. Dodam, że sterowniki karty graficznej pobrałem najnowsze. Czasem przy uruchamianiu gry wyskakuje, że mam niezgodny sprzęt, a czasem nic się nie pojawia. Co najgorsze, non stop wyrzucało mnie z serwera, co skutkowało uruchamianiem gry od nowa. Wiem, że konfiguracja komputera nie poraża, ale mimo wszystko mieści się w wymaganiach i gra powinna działać. Tymczasem totalnie się zniechęciłem, szczególnie tym wyrzucaniem z serwera i dłuuuugim (z wieloma błędami po drodze) logowaniem. edit: Konsole jednak rządzą. Człowieka nie obchodzą jakieś techniczne zawiłości, sterowniki i inne bzdury, tylko włącza sprzęt i gra. Kupię diablo III gdy wyjdzie na PS3 :taktak: |
idz i kup (gre)!
|
Kiedy sie pojawi krak skidrow do diablo3??
|
OK, to zmienia postac rzeczy, zwracam honor :-)!
|
Za miesiąc pewnie będą stały na półkach i się kurzyły... :D
Ja i tak poczekam ze dwa lata... może wydadzą wersję rozszerzoną z dodatkami po niższej cenie. :mruga: |
Cytat:
|
mimo, ze nie gram, na ta gre czekalem
tylko nie mam na czym grac :haha: |
z wielu źródeł płyną niestety słowa rozczarowania D3 , przerostu formy nad treścią itd wiec zanim ja kupie sprawdzę wersje podziemna
|
Ja tam chcę mieć wersję BOX :taktak:
|
Nie rozumiem tej calej afery. Z tego co wiem Blizzard od dawna ma swojego klienta e-zakupow. Logujemy sie, kupujemy i juz. Kasa jest sciagana z naszej karty a my mozemy grac. W dobie e-dystrybucji ludzie placza, ze im egzemplarzy braklo. O tempora, o mores, k***a...
|
Odczekam spokojnie te 2 tygodnie, nie pali się. Przepłacanie 100 zł tylko dlatego, że dystrybutor dał ciała to skrajna głupota.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:37. |