![]() |
Cytat:
Więc chyba warto czekać? ;) |
Cytat:
Ale też coś kojarzę co do prototypów monitorów w pełni trójwymiarowych. Gdzieś coś o tym już czytałem.. |
Mam przeczucie ze D3 to bedzie naprawde cos!!
Boze, blagam, obym sie nie mylil :). |
Cytat:
Za druga tak firme uznalbym Rockstar ;). |
Cytat:
Przymierzam się do zakupu StarCraft'a - skubaniec nie chce potaniec z tej ceny 49 zł - więc chyba już nie ma na to szans... A właśnie - czy są problemy z odpalaniem StarCraft'a z Windows'a XP? |
Cytat:
|
Cytat:
Tyczy się to samego SC jak i BW :) -> w moim prywatnym rankingu jeden z trzech RTS'ów "The Best wszech Ever" :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tam bym się nie obraził jakby wyszedł jakiś fajny RTSik w realiach Forgotten Realms... :)
|
Cytat:
Ale i ja tak wole WarCraft'a 3:D |
Cytat:
|
Nie no spokojnie :) Mi by wystarczył jakiś porządny dodatek do dwójki Diablo (coś w stylu Lord Of Destruction :D)
Heh, wyjdzie trójka Diablaka to będzie czysta orgia :D |
Diablo 3!!!!!!
***183; Początek kwietnia przynosi nowe wiadomości na temat prac nad Diablo 3! Na targach komputerowych, które pod koniec marca odbywały się w Atlancie, Blizzard zaprezentował wstępny projekt ich nowej gry - kolejnej części Diablo! Jak zapewnia producent gry - będzie ona gotowa już na gwiazdkę tego roku. Z niedowierzaniem można odnieść się do tych oficjalnych wypowiedzi kierownictwa Blizzard. Znane są także już pierwsze szczegóły samej gry, która jak przyznaje jeden z kierowników produkcji - wzorowana była na grze Morrowind oraz Neverwinter Nights. Możemy zatem być pewni, że kolejna odsłona z serii Diablo okaże się następnym światowym hitem. Na temat samej rozgrywki wiadomo, że:
***183; Będzie ona rozgrywać się w pełnym świecie 3D ***183; Fabuła gry będzie o wiele bardziej rozbudowana, niż w poprzednich częściach gry ***183; Nie będzie w żadnym stopniu liniowa i tylko od nas będzie zależało jak ją ukończymy ***183; Świat gry zostanie trzykrotnie powiększony ***183; Dodane zostaną 4 kolejne klasy postaci, przy zachowaniu tych z Diablo 2 ***183; Drzewka umiejętności staną się dwukrotnie większe Te wstępne wiadomości ucieszą na pewno każdego z fanów Diablo. Czekamy teraz na rozpoczęcie kampanii promocyjnej promowanej przez Blizzard oraz na kolejne szczegóły poruszające temat Diablo 3! zaczerpnięte z www.tawerna.diablo2.prv.pl |
eeee, dzis nie prima aprilis... :>
SUPER! jedynka byla przelomowa dwojka byla zaczepista (off the hook - z jakiegos filmu o skejtach to wytrzasnolem || ) trojka... troche mnie przeraza w pierwszej chwili ta nieliniowosc - zeby chlopaki nie przekombinowali :> ale sie ciesze :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:29. |