![]() |
Hehe, a ja bym prosil o jakas pomoc, z tym kodem do sejfu nie moge sobie poradzic, o jaki telefon tam chodzi, bo ja patrze na taki ktory mam pod reka i za nic nie moge dopasowac ;p
|
tam pisze scape wiec 72273
|
O qrde, a ja ciagle wpisywalem SCAFE czyli 72233 ;p
.::edit::. @Kizio Wedlug mnie to trzeba kliknac na to pudelko i te karty (strange symbole) poukladac na odpowiednich miejscach, ja mam wszystkie symbole, i za cholere nie moge znalezc odpowiedniej kombinacji :| Ukladam tak wedlug cyfr na tej siatce kwadratu i nic ;p |
ja tez nie moge znalesc kombinacji
|
Gdzie jest ostatnie karta chodzi mi o R4??? I moze wiecie gdzie jest srodek listu??? Moze za chwlke pobawie sie z krzyzem.
EDIT: Ok potrzebuje listu. MOze ktos zna kombinacje do krzyza??? |
Moze cos komu switnie jak powiem. MOze to ma zwiazek z tym na kartach w rogach sa znaczki. Moze to jest jakas wskazowka??
|
Cytat:
Kombinacja jest inna, dlugo nad nia siedzialem, az przyszedl do mnie kumpel i ukladajac na pale znalazl kombinacje ;). Wazne sa te duze znaki na kartach (te zawijasy). Podpowiadam: szara z kolkiem na 5 ta pomaranczowa z niby "s" na 2 zielona na 1 fioletowa na 4 czerwona na 3 i niebieska na 0 |
przeszedlem :) zakończenie jest niezłe
|
Hehe, ja tez przeszedlem :) Ogolnie gra super, tylko byly trudne momenty ;p
|
Tez przeszedlem. Najtrudniejsza byla ta kostka. A jaki zwiazek maja ta figury ktos sie zastanawial??? Gra ciekawa. Troche fabulowo ma zwiazek z filmem cube. Tez tak roznie kombinowali ;)
|
A gdzie środek listu ?
|
Cytat:
Jak zlozysz kostke (prewie koniec gry) otwierasz drzwi i idziesz schodami do gory. Na drzwiach jest srodek listu. Wtedy cala sprawa sie wyjasnia. |
Cytat:
Jaki kolor karty gdzie ? |
Cytat:
P.S. @czero dal tu podpowiedz ;) |
Poddaje się i zresztą czas wyjść już z pracy, może w domu złożę tą pie...oną
kostkę (( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:18. |