![]() |
Cytat:
|
Level siedem i chwilowy problem z piórem i kartką
|
Cytat:
musisz sie cofnac do pokoju w ktorym na stole lezy kartka i tam napisac list a pozniej go wyslac... |
Cytat:
|
thx;)
Nio dobra - mam chyba wszystko, obejżałem filmik i co z tą gwiazdą na końcu. Nic mi sesownego do głowy nie przychodzi (( ale całyb czas się zastanawiam;) ----------- Co do drugiego SWFa: ma go ktoś na dysku?? Jeżeli tak to niech mi podeśle na maila, z góry dzięki;) ..::Update::.. Każdy level to inny plik;( |
poczekaj az sie skonczy film i kliknij tam gdzie była gwiazdka
|
Cytat:
thx BTW: W tym drugim jestem w pokoju z kominkiem ..::Update::.. Przeszłem - wyszłem z pokoju (z pierwedszego SWFa);) wreszcie. Trzeba się brać za drugi SWF;) |
Mnie również (już wczoraj) udało się przejść tą pierwszą, klimatem zalatuje mi trochę z trzech pierwszych części Alone In The Dark. Takie wrażenie odnoszę jakby za chwilę coś chciało mnie zjeść :zeby: :zeby: :zeby:
Druga gierka? Let's Dance... |
Cytat:
|
Nie jesteś sam. Też tam utknołem. pozdro
|
Czy ktoś wie co trzeba zrobić w levelu 9 po wpisaniu hasła do c 64 ???
|
Cytat:
A gdzie można ja zdobyć? Ja kupilem razem z czasopismem Cd-Action wydanie 38 lipiec 1999 roku. Tu masz link: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0...854,7216730,-1 |
Cytat:
PS. Jak ktos ma SL45i to moze se popykac w Wacki, ale nie sadze by choc 1% procencie przypominala ta gra zachwalana przez SEBAw-a :) :rotfl: |
Skonczylem obie :jupi: Zajelo mi to troche czasu ( i piwa :piwo: ). Fajne gierki, prosze o jeszcze.:)
Update: Polecam Sheep, Dog 'n' Wolf. Lezy na emule (waga ok 190mb). |
cholera utknołem w 12 przy drugiej barierze tej z cyframi
to już chyba końcówka :blee: :) :) udało mi sie skączyć 8) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:18. |