![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Wczoraj gralem do 3 w nocy, wiec nie mialem juz sily zeby napisac o wrazeniach, ale do rzeczy.
Gra wyglada cudnie, te swiatla, ten kilmat - palce lizac ![]() Proponuje wlaczyc sobie time demo i zobaczyc jak gra chodzi [po zakonczeniu time demo pokazane jest ile uzyskalismy fps] i dopasowac sobie opcje do najlepszej wydajnosci. Time demo uruchamiamy nastepujaco: Main menu -> alt+ctrl+~ -> [wpisujemy] timedemo demo1 -> wciskamy enter Gra jest dosyc ciemna, ale to takze mozna zmienic, jezeli komus sie nie podoba. Ja zmienilem: alt+ctrl+~ -> r_gamma 1.2 Gra wtedy w/g mnie jest o wiele przyjemniejsza, dalej jest mrocznie i strasznie ale troszke wiecej widac ![]() Wszytko jest pieknie tylko szkoda ze ciala wrogow znikaja jezeli wladuje sie w nich troszke wiecej amunicji niz jest potrzebne na zabicie potwora. Jak dla mnie gra miodzio 9.5/10, bo rewolucjna nie jest, ale jest rewelacyjna ![]() Ostatnio zmieniany przez czero : 04.08.2004 o godz. 18:33 |
![]() |
![]() |
|
|