![]() |
Kurcze ja się na DOOM-ie wychowałem, to bedzie jak powrót do dzieciństwa.
Fajowo juz się nie moge doczekać. || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Woitas, racja ja tez bede sciągał o ile znajde jakiś link, jeżeli ty znajdziesz to się chyba podzielisz, bo ja chętnie ???
|
Hhhmmm, trzeba sie zastanowic nad tą gierką
|
czyli w weekend będę mógł sobie ściągnąć?
super :ja_chce: :sylwek: |
Ja tam czekam na Quake 4.
Mnie Doom nie rusza... :) no chyba że się wszystko zmieni. ;p |
Doom 3 jedzie do sklepów!!
Ilość załączników: 1
Cytat:
Cytat:
PIII 1GHz, GeForce256, 256MB RAM, Win9x Po prostu nie mogę się już doczekać. Grałem w demo i jest poprostu genialne. |
moze masz za malo ramu...
|
Re: Doom III
Cytat:
efektu mozesz miec LCD 19" ;p no i z 1.3GB na HDD :) To bylo by na tyle - dzieki temu moze i bedziesz mial okolo 15 klatek na sekunde... tak czy siak powodzenia :D |
Doom III
Jakie wymagania moze miec ta alpha ,na czym da sie w to grac, bo nie wiem czy warto mulka zaprzac do ciagniecia
|
Ta a może ktoś mi powie to qurde kiedy ten DOOM 3-ka wyjdzie w pełnej wersji?? (Dożyję jeszcze???)
P.S.A teraz cisza cisza:cisza: a co z Duke Nukem Forever ?!?!?!?!?!?!?!? (jak podali na oficjalnej stronie w wolnym tłumaczeniu:... pyt: kiedy wyjdzie Duke Nukem Forever odp: wyjdzie,...kiedy wyjdzie (czyli mają nas w d.pie) (( :o A to sprawia że czuję się :buu: wkurzony :klnie: Nic nam nie powiedza ?!?!? :nie: Jak ja bym ich złapał to :podbite: :help: Bo teraz to :wsciekly: |
Cytat:
...lub poprzez patcha, czytałem to na jakimś "poważnym" forum ,że nie polecają patchy . Ja też mam ściągniętą wersję alpha i bez problemu odpalam z konsoli w menu start ...:) |
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi Ci o te 4 jedyneczki?? P.S. Ale nie ladnie uchwyciles mojego avatarka... ;p tak jakos "on the fly" :D |
Ilość załączników: 1
Sorka, ze zjade na OT, ale chcialem zauwazyc cos ciekawego
Otworzice zalacznik... |
Cytat:
Jej sie nie instaluje - odpalasz ja tylko z pliku doom.exe i po sprawie.... P.S. Maciej - dlaczego nie polecasz instalowac patcha?? Psuje sie cos przez to?? |
y... a czy nie uwazasz, ze masz troche za kiepski sprzet zeby sobie smigac w dooma III z rozdzialka 1024/768 na GF2mx64 ?! Ale ja sie nie znam :D
|
Cytat:
|
Niewiem co to za wersją ...?
Ja mam wersję alpha ...i żeby uruchomić grę ...to włączam konsolę w menu gry i wpisuję: map e3/e3_1, map e3/e3_2 lub map e3/e3_3. I po sprawie. A tak na marginesie: nie polecam instalować patcha. .................:) |
Cytat:
|
Ten DOOM III to jest wersja Alpha.Leak ...?
|
Doom III
Witam, mam problem j/w chodzi o to, że ściągnęłem z w/w grę z patchem, ze wszystkim (Sharereactor). Po rozpakowaniu i zmianach w DoomConfig (w/g poleceń z jednego z plików) gra w dalszym ciągu nie chce się instalować, kiedy naciskam Doom.exe wszystko idzie OK, potem obraz robi się szary i widać tylko kursor. Może to wina rozdzielczości którą ustawiłem- 1024/768 (karta?:cisza: ), WinXP, GF2 Mx 64MB. W jednym z wcześniejszych postów czytałem, żeby zmienić rozdzielczość na minimalną, co wy o tym sądzicie?
|
a jak to jest z tym doomem 3 alpha czy to jest pelna wersja ale bez multiplayera i opcji czy to jest grywaklne demko 2 plansze czy iles tam bo nie wiem bo u mnie klatkuje wiec nie da sie grac!???
|
ale gdzie jak co z tym poleceniem map?:o
a patcha sciagnealem z KaZyy |
Może mam :P
Jest na www.sharereactor.com |
A masz moze tego PATHCHA??
|
RTFM! Trzeba uruchamiać mapy z konsoli poprzez polecenie map. Możesz jednak uzywać menu, ale do tego trzeba patcha.
|
Doom 3
Mam wersje Dooma 3 alfa i nie chce mi sie uruchomic pod winxp dlaczego jak robie singleplayer i new game >loading to mi sie wylacza do pulpitu!
Co jest grane? Czy to przez ta wersje a u kumpla na 98 chodzi! |
Thx
Dzieki za odzew, myslalem juz ze tylko ja mam problemy podczas gdy wszyscy graja bez problemow :) :cool:
|
Cytat:
|
Nie przejmuj sie ta gra chodzi u wszytskich tak samo, problem tkwi w niedopracowaniu obslugi sterownikow, jest to wersja beta (bardzo beta bym powiedzial) i nie ma sie po niej co spodziewac. Jedyne co pozostaje to czekac na finala, a wtedy sie przekonasz ze bedzie chodzic przyzwoicie.
|
Re: Doom 3 a ATI
Cytat:
radze poczekac na finalna wersje (gdzies w czerwcu 2003). nie ma sensu psuc sobie frajdy jakims niedorobionym do konca shitem. |
Doom 3 a ATI
Mam karte ATI 9000Pro. Doom 3 chodzi mi... delikatnie mowiac slabo choc nie powinno tak na tej karcie chodzic.
Dowiedzialem sie ostatnio ze jest to kwestia koniguracji steronikow ATI. Czy ktos wie jak odpowiednio skonigurowac stery zeby doom zaczal chodzic przyzwoicie? Pozdrawiam |
Dzieki
Niestety w wersji ktora mam nie ma pliku redme !!
Ale dzieki za pomoc ;) |
Na www.sharereactor.com jest patch, który umożliwia włączanie gry przez menu Single Player. Patch ten wprowadza też jedną dodatkową mapę.
|
Jak zauwazyl kolega Gileus przeczytaj najpierw readme. Ale jakbys nie mial to robi sie tak:
jak sie odpali i bedziesz juz w menu glownym, to naciszkasz tylde (~), otworzy sie wtedy konsola i wpisujesz w niej: map e3/e3_1 lub map e3/e3_2 lub map e3/e3_3 pozniej pac w enter i juz laduje Ci sie mapa :) milego grania |
Gre sie odpala z konsoli wgrywajac poszczegulne mapy, najpierw tzreba przeczytac readme.txt a potem odpala sie gre ;p
|
Problem Doom 3
Po uruchomieniu dema pojawia sie menu potem klikam single player i zaczyna ladowac .... niestety wywala potem do windowsa. Czy ktos wie co jest ??
|
OK mam 8) Ale jeszcze nie testowałem (DURAK 1100 256DDR GF4 MX 440 80GB 7200 MAXTOR)
|
Jak chcecie link ...
To napiszcie pod mój e-mail to Wam wyślę link.
Powiem tylko, że jest to FTP a cały Doom 3 jest podzielony na pliki 10 MB. Na dodatek są tam wszystkie patche. Pozatym bardzo fajnie się ściąga. |
Ja tez juz ciagne i tez mam tego geforce`a co shadow, zobaczymy jak to bedzie :)
|
Właśnie ciągnę z kazy, transfer taki, że idzie się pochlastać.:(:'(
|
na Direct Connect nie ma problemu żeby ściągnąć demko DoomaIII - jest niezłe, polecam:)
|
sciongam z kazyy DOOM 3 DEMO. (tak mi sie przynajmniej wydaje) jak co to dam znać.
Ps dodam że demo z share reactor. |
Właśnie, daj linka.||
|
Re: Doom III Alpha E3
Cytat:
|
Doom III Alpha E3
Pełny opis zawierający prędkości FPS przy użyciu karty GF2 Pro oraz galerie ze zdjęciami.
Nie jest aż tak źle. Jednym słowem da się grać w 640x480. Pozatym gra jest boska !!! Zapraszam do artykułu na stronie http://www.shadow1online.prv.pl (dział Artykuły). Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:35. |