![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#4 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Po zakupie gry mogę stwierdzić tylko jedno... - jestem zadowolony - a nawet bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() Z pewnością gra jest inna niż jej wielka poprzedniczka - ale przyznam, że nowa bohaterka przypadła mi do gustu - mowa o Zoe - nawet jakoś polubiłem ją bardziej niż kiedyś April... Ciekawie rozwiązano sposób gry trzema postaciami - chodzi mi o przejścia między graniem tymi postaciami - w trakcie rozrywki można spotkać postacie znane z poprzedniej części... Co do zastosowania w grze elementów zręcznościowych - to początkowo bardzo się tego obawiałem - ale przyznam się, że nie są jakoś super uciążliwe... Sama gra wygląda bardzo ładnie - wyszło im to przeniesienie rozrywki w 3D (chociaż pewnie zaraz znajdą się tacy którym to przeszkadza - sam nie jestem zbytnim zwolennikiem przygodówek w 3D - ale w tym wypadku da się to przeżyć ![]() No i jeszcze jedna rzecz - fabuła - to z pewnością podstawa tej gry - jak dla mnie jest bardzo ciekawa i wciągająca ![]() To by było tyle na temat dotychczasowych doświadczeń z grą ![]()
|
|