Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Driv3r (https://forum.cdrinfo.pl/f25/driv3r-51741/)

Damianos L 28.03.2005 21:58

moze zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej....

Piotr4s 28.03.2005 17:42

Po 2 dniach 15 godzinach i 29 minutach ściągłem wreszcie Driv3r'a. I tu zaczyna się problem :ysz: Zainstalowałem wszystko ładnie, pięknie. Komp spełnia wymagania, przynajmniej te minimalne, ale jak włącze grę to wszystko niesamowicie zwalnia. Gra się włącza tylko do jakiegoś ekranu gdzie jest napisane coś o prawach atari do produktu czy coś. Ten ekran włącza się również nisamowicie wolno i stoi i nic. Co jest???

czero 26.03.2005 01:40

Cytat:

Napisany przez M@X.666

czero ;[...] Co do "nasladownictwa" to wprawdze GTA bylo pierwszym gsngstasimem, ale nei zapominaj ze peirwszym gangstasimem w 3D byl wlasnie Driver i to jescze za czasow PSX 1 i to wlasnie popularnosc Drivera, ktorego wtedy pociesznie i troche na wyrost (nie dalo sie wysiadac z samochodu) nazywano "GTA w 3D" sprawila, ze ludzie z Rockstar w ogole pomysleli zeby trzecia czesc GTA zrobic 3D - byc moze i tak by na to wpadli, ale to dzieki Driverowi zrobili to tak wczesnie! Sorry, ze sie tak rozwlekam ale chcialem tylko wyperswadowac ze to jednak mimo wszystko na plaszczyznie trojwymiarowej to GTA jest "podrobka" Drivera, a nie na odwrot ;D!

Masz racje. Moze zle ujalem to co chcialem powiedziec. Chodzilo mi o to ze proba dorownania GTA3 przez Driv3ra wyszla dosc mizernie, bo pamietam jak na psx sie zagrywalem w D2, to byly czasy... :). W "trojce" bardzo mi sie nie podoba to jak rozwiazali caly ten system kierowania postacia poza samochodem. Nie wiem, nie moge sie do tego przyzwyczaic, moze dlatego ze przyzwyczajony jestem do tego z GTA, ktory jak pisales byl pierwszy ;).
Co do grafiki to byc moze, na X'ie nie widzialem tej gry, ale na ps2 mogli sie bardziej postarac.

gallus 25.03.2005 23:49

Czyli na 99% lipa... niestety karta nie sprłnia wymagań

Bułecka 25.03.2005 23:40

Problem z Driv3r'em

Witam. Mom problema- Driv3r nie chce mi chodzic( zreszta mu sie nie dziwie-GF4 ;)...) gra po zainstalowaniu podaje komunikat "...Pixel Shader 1.1..." ze niby karta nie obsluguje<lol>. Slyszalem ze to sie da jakos obejsc...Jesli wiecie jak to piszcie. Z gory THX

Aha: 3d analyzer'em tez sie bawilem ale lipa :/

M@X 25.03.2005 22:48

Cytat:

Napisany przez Loczek
Czy ktos moze napisac mi czy ta gra pojdzie na tym bo nie wiem czy mam ja zalatwiac czy nie ?

Nawet gdyby poszlka to nie zalatwiaj ;D

Cytat:

Napisany przez czero
A sama gra wg mnie nie warta zachodu, przynajmniej wersja na ps2, nie wiem jak ta gra wyglada na peceta.
Probowali zrobic z tego cos na miare GTA, a wyszla raczej marna podrobka. Mi sie nie spodobalo.

czero ; wersja na XBOX jest duzo lepsza graficznie. Co do "nasladownictwa" to wprawdze GTA bylo pierwszym gsngstasimem, ale nei zapominaj ze peirwszym gangstasimem w 3D byl wlasnie Driver i to jescze za czasow PSX 1 i to wlasnie popularnosc Drivera, ktorego wtedy pociesznie i troche na wyrost (nie dalo sie wysiadac z samochodu) nazywano "GTA w 3D" sprawila, ze ludzie z Rockstar w ogole pomysleli zeby trzecia czesc GTA zrobic 3D - byc moze i tak by na to wpadli, ale to dzieki Driverowi zrobili to tak wczesnie! Sorry, ze sie tak rozwlekam ale chcialem tylko wyperswadowac ze to jednak mimo wszystko na plaszczyznie trojwymiarowej to GTA jest "podrobka" Drivera, a nie na odwrot ;D!

kiewas 25.03.2005 15:30

Cytat:

Napisany przez Damianos L
Masz karte ktora gra obsluguje. Gra ruszy,ale niestety masz slabeko procka wiec wszystko lepiej od razu ustaw na minimum.

Innego wyboru raczej nie mam...
Na razie musze i tak czekac na "dostawe" :D

-Kowalik- 24.03.2005 17:56

A nikt z Was nie miał problemów z jej instalacją ?

http://img10.exs.cx/img10/394/driver5pk.th.jpg

kodziu 24.03.2005 10:19

Cytat:

Napisany przez Jerry from hell
Tytuł postu "Misja Kill Tico" a wy tu o wymaganiach. Chyba sie nie rozumiemy :-)

Widocznie nie ;)

Ale przynajmniej wiele osób straciło nadzieje że sobie zagra :D

PS A co do tematu, przeciez problem rozwiązany już jest :cool:

Jerry from hell 24.03.2005 09:57

Tytuł postu "Misja Kill Tico" a wy tu o wymaganiach. Chyba sie nie rozumiemy :-)

Damianos L 24.03.2005 09:03

Cytat:

Napisany przez kiewas
Jak myślicie, będzie dało się pograć chociarz na minimum?

Duron 1600Mhz, 640MB RAM, GeForce FX5200 64MB

Masz karte ktora gra obsluguje. Gra ruszy,ale niestety masz slabeko procka wiec wszystko lepiej od razu ustaw na minimum.

sight 23.03.2005 23:28

Cytat:

Napisany przez kiewas

mozesz spróbować ,ale chyba nie pograsz :blee:

kodziu 23.03.2005 11:05

Cytat:

Napisany przez kiewas

Intro sie włączy :)

Mi sie wydaje ze coś tam musi ruszyć....

kiewas 22.03.2005 23:39

sight 22.03.2005 22:50

Cytat:

Napisany przez silent22
a daleko do tego samochodu bo w niektorych miejscach to az dziw ze przejechalem tym motorem:)

az dojedziesz do skrzyzowania a którym stoją radiowozy, włączy sie filmik (ilustrójący przesiadke z motora do samochodu) :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:04.