![]() |
moze zainstaluj najnowsze stery do karty graficznej....
|
Po 2 dniach 15 godzinach i 29 minutach ściągłem wreszcie Driv3r'a. I tu zaczyna się problem :ysz: Zainstalowałem wszystko ładnie, pięknie. Komp spełnia wymagania, przynajmniej te minimalne, ale jak włącze grę to wszystko niesamowicie zwalnia. Gra się włącza tylko do jakiegoś ekranu gdzie jest napisane coś o prawach atari do produktu czy coś. Ten ekran włącza się również nisamowicie wolno i stoi i nic. Co jest???
|
Cytat:
Co do grafiki to byc moze, na X'ie nie widzialem tej gry, ale na ps2 mogli sie bardziej postarac. |
Czyli na 99% lipa... niestety karta nie sprłnia wymagań
|
Problem z Driv3r'em
Witam. Mom problema- Driv3r nie chce mi chodzic( zreszta mu sie nie dziwie-GF4 ;)...) gra po zainstalowaniu podaje komunikat "...Pixel Shader 1.1..." ze niby karta nie obsluguje<lol>. Slyszalem ze to sie da jakos obejsc...Jesli wiecie jak to piszcie. Z gory THX
Aha: 3d analyzer'em tez sie bawilem ale lipa :/ |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Na razie musze i tak czekac na "dostawe" :D |
|
Cytat:
Widocznie nie ;) Ale przynajmniej wiele osób straciło nadzieje że sobie zagra :D PS A co do tematu, przeciez problem rozwiązany już jest :cool: |
Tytuł postu "Misja Kill Tico" a wy tu o wymaganiach. Chyba sie nie rozumiemy :-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mi sie wydaje ze coś tam musi ruszyć.... |
Jak myślicie, będzie dało się pograć chociarz na minimum?
Duron 1600Mhz, 640MB RAM, GeForce FX5200 64MB |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:04. |