![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunz:The Duel Online
strona doomowa
Wszyscy Ci, którzy marzyli o Max Paynie z opcją multiplayer wraz z możliwością biegania po ścianach, akrobacji i salt rodem z filmów braci Wachowskich, dozbrajania postaci w coraz to lepsze bronie i pancerze w miarę gdy rośnie jej level lub też chcieliby poczuć pseudo cyberpunkowy klimat, wyglądać "cool" dzierżąc w dłoniach dwa karabinki automatyczne, a za pasem mieć przewieszoną katanę powinni zajrzeć na stronę producenta, zarejestrować konto i ściągnąć darmową grę online - GunZ... Grałem i powiem, że zabawa niezła.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 05.01.2006 o godz. 09:53 Powód: zmiana tematu |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Tez gralem - mam lvl 2.... przesmieszna giera ^^ bieganie po scianach, odbijanie sie od latarni, wbijanie katany w mory aby podskoczyc jeszcze wyzej... xD wypas tylko grafika mogla by byc lepsiejsza.
![]() |
#3 |
αρχή
no i protokół sieciowy p2p, bo bezlagowe granie z ekipą z drugiego końca świata graniczy z cudem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Kurde chiałem sobie w to pograć ale jak sciągnolem klienta i odpalam go to wyskauje error " invalid torrent file"
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Poszukałem troche po necie i dowiedziałem sie ze jak ktos jest za natem to nie moze grać ... , jezeli ktos ma router to musi przekierować port 7700
A ja jestem za natem i ma router wiec przyjdzie czekac mi na ostateczna wersjie gry ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
αρχή
u mnie to samo, a bez firewalla nie zamierzam siedzieć w necie, więc sobie chwilowo odpuszczam.
a szkoda, bo gra wypasik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
odgrzewam kotleta
![]() dopiero dzisiaj odpalilem gre (btw jesli ktos ma problem uruchomieniem gry, badz bledem torrenta, niech najpierw sciagnie full klienta stad: http://www.gunzfactor.com/downloadgunz.php , potem niech mu zaaplikuje tego loadera: http://www.uploadtemple.com/view.php/1144940528.zip) i jak wlaczylem to sie oderwalem dopiero po 3h - zdecydowanie gra wciaga
![]() |
#8 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Wlasnie zasysam zobaczymy co z tego bedzie
![]() Hmm naciskam magiczny przycisk i nic sie nie dzieje okienko znika i to wszystko ![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler Ostatnio zmieniany przez Oktawian89 : 04.05.2006 o godz. 23:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Ok juz dziala musialem zrobic restart ^^ pc i na orginalnym pliku odpalic gre
Wow mam juz 4 lvl ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
To mo***380;e si***281; um***243;wimy na jaki***347; ma***322;y sparing?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Ciekawa gierka...To co gramy? Tylko kiedy?
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() |
A mo***380;e za***322;o***380;ymy klan CDRinfo
![]() P.S. Mam ju***380; 8 lvl ![]() Niech wi***281;cej os***243;b napisze, czy b***281;d***261; gra***263;. Ja gram pod nickiem: IceManSpy |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
Mam czwarty lvl ale tylko 147 bounty...jakos nie potrafie ich zdobywac.
Gram jako...Joe_Doe (zaskoczeni? ![]()
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() ![]() |
Bo bounty dostajesz za zabijanie go***347;ci
![]() Ale skoro masz 4 lvl to si***281; nie spotkamy narazie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |