![]() |
RedSteel zapowiada sie ciekawie ^^ cena konsolki ma byc niska wiec moze sobie nabede bo rozwiazania nintendo sa bardzo ciekawe.
|
Splinter cell "podw***243;jny agent" warto szczeg***243;lnie w najleszpej jako***347;ci
|
Kurde, coraz mniej gier na obecną generację konsol - wszystko powoli zmierza coraz bardziej w kierunku next-genów. A na PS2 chociaż jeszcze w God of War 2 będzie można zagrać :) A, no i jeszcze FFXII :P
A od oglądania trailerów i gameplay demos z gier na PS3 mózgownice mi na drugą stronę normalnie wykręciło, i jestem już prawie pewien że nabęde PS3 podczas launchu (o ile fundusze pozwolą, co zależy czy znajdę jakąś robotę i zdąże zarobić do listopada z 3k PLNów :P). Naprawdę ładnie zapowiada się Heavenly Sword (taka trochę kalka GoW, ale i tak fajna), Resistance: Fall of Man (też fajnie się prezentowało). Jeszcze wrażenie robi Warhawk, sterowany nowym sposobem :) Podoba mi się to machanie padem na wszystkie strony. No i całe szczęście że nie mają zamiaru wprowadzić swojego genialnego pomysłu na pada - czyli "banana" :D Stary design DS'a jest ponadczasowy... |
Ja czekam na takie oto tytuly:
Might and Magic: Heroes V PL Halo 2 Sacred 2: Fallen Angel(yeah!) |
Wszyscy zapomnieli o Falloucie 3 ? :D
Za rok beda juz pierwsze screny ;] Na razie tylko plakat :) http://img373.imageshack.us/img373/77/albumpic6me.jpg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:49. |