![]() |
Cytat:
|
prawdopodobie ale sprawdze jeszcze chyba mam jeszcze z tym miejscem save :)
|
No bo Cloud Ruler jest kolo Brumy a konkretnie na polnocy.
|
sprawdz tam moze bedzie a jak nie to dam ci znac gdzie jest :D
|
Cytat:
A wracając do topiku: To co mi się nie podoba w nowym Elder Srcolls to zuoberznie systemu z Morrowinda. Mniej statystyk i głupie rozwiązanie jakim jest pojawianie się odpowiednich stworów w lokacjach dopiero po osiągnięciu odpowiedniego levelu. Bezsens, nie wiem czy tak jest też na PC, ale to przyprawia o ... :( |
Ale i tak gierka jest juz Gra Roku 2006, mimo ze jest tak jak mowisz oraz potrafi go wywalic na pulpit od czasu do czasu.
|
Ucziwie mowiac, Oblivion mnie nie powalil... Pogralem pare chwil i powrocilem do Morrowinda. Grafika to nie wszystko, III bardziej mnie wciaga.
|
niestety musze sie zgodzic ze rpg zostalo splycone.. gra jest fajna, ale to ze przeciwnicy awansuja wraz z graczem to jakies nieporozumienie. Niemalze nie ma sensu awansowac, bo komputer zaraz z byle bandytow zrobi "terminatorow " uzbrojonych po zeby w sprzet daedric tak ze gracz sie nie pozbiera. W dodatku przez to nie ma problemu ze zdobyciem dobrego ekwipunku (co bynajmniej nie jest w rpg zaleta) bo lezy wszedzie w ilosciach hurtowych...
Ja zrobilem (chyba) nietypowego bohatera - nord wojownik (combat) w lekkiej zbroi z dwurecznym mieczem + bardzo wysokie speed/acrobatics. Komputerowi cos sie pochrzanilo i na poziomie ok 12-15 kiedy mialem jeszcze bardzo zlomiasty sprzet dowalil mi bardzo trudne potwory w kvatch (teraz mam lvl32 i potwory sa wciaz te same ). Granie w takie cos nie bylo szczegolnie przyjemne... Ja jednak wole stary sprawdzony schemat - sa lokacje z latwymi przeciwnikami i takie gdzie lepiej nie wchodzic. I tak powinno zostac. W dodatku autorzy chyba nie do konca przemysleli kwestie umiejetnosci. Niektore z nich sa zupelnie nieprzydatne, a inne az za bardzo. Ja wzialem sobie np handlowanie. Tylko po co - umiejetnosc rosnie strasznie wolno i jest bezuzyteczna (pieniadze sa niepotrzebne, w sklepach nic dobrego nie ma a od przeciwnikow ma sie wszystkiego az za duzo. I po co mi te 100000 ktore nawet bez handlowania zebralbym bez problemu? chyba tylko zeby kupic sobie 10 domow) Z drugiej strony jesli sie nie wezmie np naprawiania ekwipunku to zapewne dlugo sie nie pozyje bo ekwipunek zuzywa sie w tempie ekspresowym (3 przeciwnikow i naprawa :/ ) |
to dostosowywanie sie poziomu trudnosci mozna wylaczyc.
|
Cytat:
|
Jasne jak chcecie grac w to dajcie sobie odrazu na easy przejdziecie gre w ciagu 2 dni ja gram na max hard i przyznam sie ze juz prawie miesiac wiec jakos nie skonczylem jeszcze gry mam umbre z rekostrukacja czarow. narazie zwiedzam bo mam jakos z 10 jeszcze misji pobocznych plus zamknietych bram jakos z 12 bram wiec po co wy gadacie wystarczy pomyslec a w gre naprawde mozna dlugo grac ale jak podchodzicie do tego jak do Dooma to gratulacje :)
|
Cytat:
|
|
Czy ktoś wie kiedy wyjdzie wersja PL, bo na stronie Cenegi nie mogę znależć
|
moze za pol roku moze za rok tam jest od groma tlumaczenia wiec cegena sobie niewiem czy z tym poradzi :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:48. |