![]() |
To jak pociagnie to daj screena
|
ta ale musze sprawdzic medium bo karta chyba pociagnie
|
min. detale?
|
screen sprzed chwili :)
http://149.156.124.1/~demek/fear.jpg |
hmmm nie wiem czy dobrze zrozmiałem pytanie.. ale jeśli dobrze zrozmiałem to odpwiem Ci tak:
Na początk kupowałem same piraty potem zrozmialem ze to bez sensu bo jak gra sie zepsuje to nie mam gwarancji etc. i tak stopniowo kupowałem coraaz wiecej oryginalow tylko raz sie przejechałem po zakupie BF2... Wogole mi nie poszła:(((( ale sprzedalem gre na allegro i koszt sie jako tako zwrocił.. |
@Tribunal
a czy ktoś zaczynał z piractwem ? :fiu: :fiu: :fiu: :fiu: :fiu: |
Ja ostatnio kupilem oryginała Black and White 2.. Myśle ze odciagnie mnie nawet od Guild Wars i CS:S'a! Gra ma tyle mozliwosci ze osade rozwijam minium 3 godziny a potem dpiero jest zabawa nie żałuje wydanej kasy ja podobnie jak Rei skończyłem juz z pirawctem(ostatni gra w ktorą grałem "na lewo" to był wow bo nie stac mnie na abonament co miesiać wole trenować MT za tą samą kwote co miesiąc:p
|
nie wyobrazam sobie siedzenia kilknascie godzin przed gra zeby ja przejsc jak najszybciej
|
Cytat:
warto jest :) krótka? mozę troche ale gra ogólnie super! a mozesz przestać ufać Gamespotowi :) dlaczego? kolega pablocoo już napisał :) |
Cytat:
jedynie dodatki do nich moga przedluzyc gre :) niewiem jak jest ze stalkerem ale mysle ze jest podobnie :) |
Cytat:
|
Pytanie do posiadaczy oryginalnej (i nie tylko ;p ) wersji gry.
Jak wiecie (pisalem to juz nie raz :D ) z piractwem skonczylem, jedynie w ekstremalnych wypadkach uzywam pirata jako wersji demo. Widzac ze FEAR dostal 9.1 (to prawie tyle co HL2 !) na GameSpot moge uznac ze gra jest warta pieniedzy (szczegolnie ze kosztuje < 100pln) bo Gamespotowi w tych sprawach w miare ufam, ale ze juz raz mnie zwiedli (dajac D3 ocene 8.5! jak mogli! Dla mnie to gora 6.1! ) interesuje mnie wasza opinia. Gra jest ponoc strasznie krotka ale czy nadrabia reszta? Innymi slowy: Czy jest warta tych 99pln? |
Cytat:
|
no nie wiem bo mam orginal i mam sredni 45 fps
a na piracie jest to samo:) |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:25. |