Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Grand Theft Auto: San Andreas (https://forum.cdrinfo.pl/f25/grand-theft-auto-san-andreas-52968/)

kraluk 10.06.2005 10:37

Cytat:

Napisany przez kizio
:blee: :haha: :blee: Na jakiej zasadzie działa ten "program" i czy umiesz dostatecznie angielski w 3/4 klasie? Wątpie... Ja jestem w 1 klasie gimnazjum i nie podjął bym się spolszczenia GTA:SA, chyba że ty jesteś wybitnie uzdolniony, w takim razie sorry :)

Ano jest program spolszczający i nazywa się Restorator, ale on potrafi spolszczać programy, a nie gry...

Z resztą się zgadzam. A poza tym trzeba mieć CHOLERNIE dużo czasu, aby spolonizować całe GTA SA...

ThanatoS 10.06.2005 10:55

Cytat:

Napisany przez kraluk
Owszem, praca nad taką gra trochę trwa i wymaga dużo czasu, ale bez przesady - cena grubo powyżej 200 zł jest jednak trochę chora.
Wszyscy namawiają, żeby kupować oryginały, a ludzie tego nie robią. Powód jest prosty - pieniędzy brakuje... Najpierw niech podwyższą pensje, a później radzą, aby kupować oryginały.

Finito. Taki mały OT;)

Oczywiście będzie w lipcu GTA SA za 100 pare złotych, ale ta cena dla WIĘKSZOŚCI Polaków i tak będzie za wysoka.

Jest taka wazna informacja, nikt nikogo nie zmusza grac :). Gadka w stylu ze jest za drogie to typowe dla polaka, nie masz kasy nie kupuj i nie graj :).

kizio 10.06.2005 13:50

Cytat:

Napisany przez kraluk
Ano jest program spolszczający i nazywa się Restorator, ale on potrafi spolszczać programy, a nie gry...

Z resztą się zgadzam. A poza tym trzeba mieć CHOLERNIE dużo czasu, aby spolonizować całe GTA SA...

O istnieniu Restoratora wiem ale nie mozna nim chyba spolszczy gry. Pozatym trzeba miec bardzo dużo czasu i dobrze znac angielski.

WzW23 10.06.2005 16:05

Ej ta wersja od Hoodlum na pewno dziala??odp ktos szybko..

gallus 10.06.2005 16:09

Cytat:

Napisany przez WzW23
Ej ta wersja od Hoodlum na pewno dziala??odp ktos szybko..

Ej - napewno działa, odpisuje jako ktoś!

WzW23 10.06.2005 16:20

No thx zioom.Bo mam juz 80% i jak by nie dzialalo to bym sie troche wkur.....:)

Loczek 10.06.2005 16:36

Dobra, czas i na mnie :)

Zaczynam ściagać (tak wogole to idzie jak zolw, niby tyle zrodel a nie moge sie dopchac do kolejki) ale, czy oplaca sie ?

Mam gf5200, 256 sdramu i durona 800. Czy ta gra pojdzie mi na moim kompie ?

Matievoo 10.06.2005 16:44

Cytat:

Napisany przez WzW23
No thx zioom.Bo mam juz 80% i jak by nie dzialalo to bym sie troche wkur.....:)

A ja co mam powiedzieć mam już 99,0% ?

_bakupl_ 10.06.2005 17:48

Cytat:

Napisany przez M@tti
A ja co mam powiedzieć mam już 99,0% ?

Jak grochem o ściane!

Nie mieliśmy pisać o tym ile % mamy i jak ściągamy!

retrox 10.06.2005 18:07

Witam Jestem zly bo grę ściągało mi dokłądnie 36 godzin i stanołem na głupiej misji. Jak jest misja z samochodem (tym co ma hydrauliczne zawieszenie) Trzeba wykonać teń śmieszny taniec samchodem klawiszem 2 się je uruchamia ale jak zatańczyć krokami jakie pokazuje???

ps. Co do jakości myślałem żę będzie coś lepszego.Zrobiłem Very High Graphic (najwyższe) 1024x768 32 bity i mam mieszane uczucie co do jakości obrazu. Co lepsze wiem ,zę jest to pierwsza wersja ale bugów to jest masa...

_bakupl_ 10.06.2005 18:16

Cytat:

Napisany przez retrox
Witam Jestem zly bo grę ściągało mi dokłądnie 36 godzin i stanołem na głupiej misji. Jak jest misja z samochodem (tym co ma hydrauliczne zawieszenie) Trzeba wykonać teń śmieszny taniec samchodem klawiszem 2 się je uruchamia ale jak zatańczyć krokami jakie pokazuje???

ps. Co do jakości myślałem żę będzie coś lepszego.Zrobiłem Very High Graphic (najwyższe) 1024x768 32 bity i mam mieszane uczucie co do jakości obrazu. Co lepsze wiem ,zę jest to pierwsza wersja ale bugów to jest masa...

Boże, nie piszemy o ściąganiu! :bicz:

Tańczy sie numeryczną (2,4,6,8)

Pagerus 10.06.2005 18:19

No tak - czytać nie umieją - jak mówił baku - nie piszemy o ściąganiu... jak macie problem z grą to piszcie najwyżej... albo o jakichś wrażeniach z gry...

Matievoo 10.06.2005 18:44

Dlaczego mi tak długo wypakowuje San Andreas'a ?
Pisze,że bedzie przepuszczalnie wypakowywał wszystko 20minut :(

murt 10.06.2005 18:48

Czy da sie kupic auto zeby nie znikalo sprzed domu po wyjsciu z gry?

Yarozelsky 10.06.2005 18:53

Cytat:

Napisany przez murt
Czy da sie kupic auto zeby nie znikalo sprzed domu po wyjsciu z gry?

niemam tej gry ale w poprzednich czesciach serii gta trzeba bylo auta schowac do garazu zeby nieznikaly

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46.