![]() |
moj tata stwierdzil przed chwila - jak mu gta pokazalem - ze ta gra nie jest dla normalnych ludzi :D
kontestator - ja znam przyczyne Twoich problemow - masz za dobrego kompa, oddaj go komus/wyrzuc go, kup gorszy i wszystko bedzie smigalo ^_^ ;) pozdro ;) |
a ja mysle ze to jednak podkrecony procesor :)
ewentualnie cos w systemie nie tak |
Damianos L nie sadze HL2 na tym samy sprzęcie śmiga bez problemowo jak wszystkie inne gry zresztą., a TYLKO podczas gry w gta sa są resety
|
Cytat:
a tak na serio to rzeczywiecie moze byc ten podkrecony procek edit: moze zasiłka zaslaba??ale jak hl2 chodzil bez problemu to raczej nie.. |
odkręcenie procka nie pomogło :( tak samo jak klątwy, egzorcyzmy i przekleństwa ;) Może ma ktoś orginalne GTA San Andreas- zadzwoni do dystrybutora i sie spyta co mam robić :)
|
Cytat:
|
Na klatkowanie podobno pomaga wylaczenie przyspieszenia sprzetowego dzwieku w opcjach DirectX.
|
Cytat:
|
Cytat:
narazie chyba najlepsze stery i stabilne http://downloads.guru3d.com/download.php?id=24 8 ) |
oki dzieki za info, sciagam, jak wróce z pracy zrobie test oby pomogło
|
@pablocoo dzięki ci :)
Wyłączyłem przyspieszenie sprzętowe dla dźwieku w dxdiag i teraz GTA:SA chodzi mi płynnie na 1024x768 :jupi: Poleci reputka jak będę mógł ci dać, ale narazie ne mogę"powinieneś dać..." :( |
Cytat:
|
Cytat:
Wcześniej tylko 800x600x16bit, low detale i jeszcze trochę przycinało :> :jupi: |
Cytat:
EDIT: Jeszcze mam jedno pytanie. Gdzie się ustawia (jeżeli się da) częstotliwośc odświeżania w grach. Bo w windowsie mam 75hz a jak wejde do np. GTA to wskakuje na 60 i delikatnie "siepie" po oczach. Byłbym wdzięczny za podpowiedzi. |
zablokuj programem Refreshforce
albo w DxDiag, zakładka Więcej pomocy, Zastąp... ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50. |