![]() |
Cytat:
|
ale ja nie chce :( nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i co wtedy zero kontatku ze światem zero kumpli itd ipt juz mi sie udało od tego nałogu odciągnąc a ty znów no nie i juz zacząłem :):):):):) ale zaraz skoncze
mamo jeszcze 3 godziny prossssssze widzisz do czego doprowadziłes!!!!! ;) ;) ;) banana mu na GTA a neich ma! :) ;) ;) |
Cytat:
i to nie tylko na wakacjach || |
Cytat:
|
ja tez juz przeszedlem GTA, zajelo mi to okolo 40 godzin grania :D, ale 100% nie mam zamiaru robic, bo nie chce mi sie latac po calej mapie i zbierac jakies podkowy, czy np. malowac tagi ;)
|
hehe ja dałęm sobie szlaban na GTA nie szkoda czasu ja juz mówiełm wole w ET potrenowac i nie mam zamiaru robic 100%
|
@DajtaBanana
Mi chodzi o misje gdzie trzeba samolotem przelatywać przez świetliste obręcze na niebie :) Ale jakoś jeszcze mnie nie ciągnie do GTA więc zostawie na później a teraz skupie się na Wolfie i na CoD || A gry w 100% nie mam zamiaru przechodzić bo to by było już nudne z lekka :) |
Cytat:
|
Cytat:
Ale będę jeszcze próbował, bo w tym linku podanym przez Pagerusa, właśnie tak ta misja jest ukończona (swoją drogą to w pewien sposób chore, żeby walkthrough gry robić już jako wideo..). |
Cytat:
A tak propo GTA To ja na pewno przejde na 100% Z trójeczką tak zrobiłem, z VC też, więc czemu nie z SA ? :D PS. @Hinks Z tą też się trochę męczyłem ale po prostu trzeba leciutko skręcać :) Wiem, wiem to się tak łatwo pisze. Ale spoko następna jest jeszcze bardziej porąbana, bo w sumie tak samo wygląda tylko, że dodatkowo jeszcze musisz wylądować na lotnisku !!! Powodzenia. |
Cytat:
|
Cytat:
A tak propo GTA Cytat:
Cytat:
Ale zobaczymy jeszcze :) |
Cytat:
|
Cytat:
@Hinks taka mala porada :) - jak skrecasz to rob to strzalkami prawo lewo (tak zeby caly samolot sie obrocil) i potem od razu dawaj strzalke w dol, albo w gore (bardziej polecm strzalke w dol), to wtedy on sie "wyprostuje" i bedzie lecial na wprost. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:51. |