Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Grand Theft Auto: San Andreas (https://forum.cdrinfo.pl/f25/grand-theft-auto-san-andreas-52968/)

Pagerus 07.07.2005 21:31

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
nei prosze nei mów bo znow zaczne grac :)

No a kto Ci broni? W końcu masz wakacje :D

Burak_PL 07.07.2005 21:36

ale ja nie chce :( nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i co wtedy zero kontatku ze światem zero kumpli itd ipt juz mi sie udało od tego nałogu odciągnąc a ty znów no nie i juz zacząłem :):):):):) ale zaraz skoncze

mamo jeszcze 3 godziny prossssssze

widzisz do czego doprowadziłes!!!!! ;) ;) ;)

banana mu na GTA a neich ma! :) ;) ;)

kontestator 07.07.2005 21:40

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No a kto Ci broni? W końcu masz wakacje :D

:| a co mają wakacje do grania, ja gram cały rok, a oprócz tego pracuje i studiuje. ale fakt w nocy na wakacjach sie fajnie gra ;) chociaz są fajniejsze "rzeczy" które można robić w nocy
i to nie tylko na wakacjach ||

Pagerus 07.07.2005 21:45

Cytat:

Napisany przez kontestator
:| a co mają wakacje do grania, ja gram cały rok, a oprócz tego pracuje i studiuje. ale fakt w nocy na wakacjach sie fajnie gra ;) chociaz są fajniejsze "rzeczy" które można robić w nocy
i to nie tylko na wakacjach ||

No ja ostatnio praktycznie nie mam czasu na granie - dla GTA zrobiłem wyjątek - w sumie to też nieco z wyboru nie gram - bo jakoś ostatnio nie miałem w co - GTA to zmieniło - ale z drugiej strony cieszę się, że już skończyłem - kiedyś najwyżej wrócę do tematu i spróbuję skończyć na 100% :D

qfir 07.07.2005 22:00

ja tez juz przeszedlem GTA, zajelo mi to okolo 40 godzin grania :D, ale 100% nie mam zamiaru robic, bo nie chce mi sie latac po calej mapie i zbierac jakies podkowy, czy np. malowac tagi ;)

Burak_PL 07.07.2005 22:31

hehe ja dałęm sobie szlaban na GTA nie szkoda czasu ja juz mówiełm wole w ET potrenowac i nie mam zamiaru robic 100%

Hinks 07.07.2005 23:02

@DajtaBanana
Mi chodzi o misje gdzie trzeba samolotem przelatywać przez świetliste obręcze na niebie :)

Ale jakoś jeszcze mnie nie ciągnie do GTA więc zostawie na później a teraz skupie się na Wolfie i na CoD ||

A gry w 100% nie mam zamiaru przechodzić bo to by było już nudne z lekka :)

Burak_PL 07.07.2005 23:41

Cytat:

Napisany przez Hinks
@DajtaBanana
Mi chodzi o misje gdzie trzeba samolotem przelatywać przez świetliste obręcze na niebie :)

Ale jakoś jeszcze mnie nie ciągnie do GTA więc zostawie na później a teraz skupie się na Wolfie i na CoD ||

A gry w 100% nie mam zamiaru przechodzić bo to by było już nudne z lekka :)

ja tez sie na ET skupilem

andrzejj9 08.07.2005 00:13

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Po prostu jedz caly czas po prawej stronie prawych torow. Koles stamtad najlepiej celuje.

Tak robiłem, ale za każdym razem dojeżdzam do momentu, kiedy misja się kończy, a raptem jeden koleś zostaje zabity..

Ale będę jeszcze próbował, bo w tym linku podanym przez Pagerusa, właśnie tak ta misja jest ukończona (swoją drogą to w pewien sposób chore, żeby walkthrough gry robić już jako wideo..).

DajtaBanana 08.07.2005 10:17

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
ja tez sie na ET skupilem

Też bym sobie pograł ale dzięki mojemu zarąbistemu LANowi mam pingi rzędu 500-700. Więc sobie daruje ;)

A tak propo GTA
To ja na pewno przejde na 100% Z trójeczką tak zrobiłem, z VC też, więc czemu nie z SA ? :D

PS.
@Hinks
Z tą też się trochę męczyłem ale po prostu trzeba leciutko skręcać :)
Wiem, wiem to się tak łatwo pisze.
Ale spoko następna jest jeszcze bardziej porąbana, bo w sumie tak samo wygląda tylko, że dodatkowo jeszcze musisz wylądować na lotnisku !!!
Powodzenia.

Burak_PL 08.07.2005 10:29

Cytat:

Napisany przez DajtaBanana
Też bym sobie pograł ale dzięki mojemu zarąbistemu LANowi mam pingi rzędu 500-700. Więc sobie daruje ;)

A tak propo GTA
To ja na pewno przejde na 100% Z trójeczką tak zrobiłem, z VC też, więc czemu nie z SA ? :D

PS.
@Hinks
Ale spoko następna jest jeszcze bardziej porąbana, bo w sumie tak samo wygląda tylko, że dodatkowo jeszcze musisz wylądować na lotnisku !!!
Powodzenia.

3 i VC tez mialem na 100% a tej mi sie nie chce :D

Hinks 08.07.2005 11:02

Cytat:

Szkoda, że nie pograsz z nami w Wolfa :(
A tak propo GTA

Cytat:

Ja GTA III przeszedłem w 100% a VC mi troche zabrakło ale gdzieś chyba mam jeszcze save więc moge przejść ;)

Cytat:

PS.
@Hinks
Powodzenia.

:wow: No to fajnie, niue moge tego przejść to jeszcze będę musiał wylądować :|
Ale zobaczymy jeszcze :)

Pagerus 08.07.2005 12:03

Cytat:

Napisany przez Hinks
:wow: No to fajnie, niue moge tego przejść to jeszcze będę musiał wylądować :|
Ale zobaczymy jeszcze :)

No ja też się tam nieco pałowałem - ale da radę - troszkę nerwy zszarpie ale da radę :D

qfir 08.07.2005 12:29

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak robiłem, ale za każdym razem dojeżdzam do momentu, kiedy misja się kończy, a raptem jeden koleś zostaje zabity..

muszisz jechac caly czas obok tych kolesi co sa na pociagu, jak np. zostaniezw tyle i chcesz ich dogonic, to naciskaj szybko strzalke do gory (stojka na motorze) to wtedy bedziesz szybciej jechal ;) mi sie ta misje udalo zrobic, mimo tego iz przy wjezdzie do tunelu spadlem z motoru :)

@Hinks taka mala porada :) - jak skrecasz to rob to strzalkami prawo lewo (tak zeby caly samolot sie obrocil) i potem od razu dawaj strzalke w dol, albo w gore (bardziej polecm strzalke w dol), to wtedy on sie "wyprostuje" i bedzie lecial na wprost.

andrzejj9 08.07.2005 16:49

Cytat:

Napisany przez qfir
muszisz jechac caly czas obok tych kolesi co sa na pociagu, jak np. zostaniezw tyle i chcesz ich dogonic, to naciskaj szybko strzalke do gory (stojka na motorze) to wtedy bedziesz szybciej jechal ;) mi sie ta misje udalo zrobic, mimo tego iz przy wjezdzie do tunelu spadlem z motoru :)

Dzięki za radę, wieczorem może znów się pobawię :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:51.