Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Grand Theft Auto: San Andreas (https://forum.cdrinfo.pl/f25/grand-theft-auto-san-andreas-52968/)

pablocoo 08.07.2005 19:22

No wiec przeszedlem dzis ostatnia misje :D
Bylo ciezko, ale sie udalo, a misja naprawde fajna.
Dzieki Pagerus za rade, pomoglo :D :piwo:

Hinks 08.07.2005 19:36

@qfir
dzięki za rade... :)
Dostosuje się do niej, może mi się uda :D

andrzejj9 08.07.2005 22:06

Cytat:

Napisany przez qfir
muszisz jechac caly czas obok tych kolesi co sa na pociagu, jak np. zostaniezw tyle i chcesz ich dogonic, to naciskaj szybko strzalke do gory (stojka na motorze) to wtedy bedziesz szybciej jechal ;) mi sie ta misje udalo zrobic, mimo tego iz przy wjezdzie do tunelu spadlem z motoru :)

@Hinks taka mala porada :) - jak skrecasz to rob to strzalkami prawo lewo (tak zeby caly samolot sie obrocil) i potem od razu dawaj strzalke w dol, albo w gore (bardziej polecm strzalke w dol), to wtedy on sie "wyprostuje" i bedzie lecial na wprost.

Spróbowałem jeszcze z 15 razy, bezskutecznie.. Jadę cały czas na motorze obok nich, ten ze mną cały czas do nich strzela i nic, jeden - dwóch i tak zostaje.. Chwilowo mam dosyć, jeszcze jutro może kilka razy spróbuję, ale jeśli dalej będzie tak samo, to poddaję się. Szkoda w ten sposób nerwów na tę grę..

Boger 09.07.2005 01:58

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Spróbowałem jeszcze z 15 razy, bezskutecznie.. Jadę cały czas na motorze obok nich, ten ze mną cały czas do nich strzela i nic, jeden - dwóch i tak zostaje.. Chwilowo mam dosyć, jeszcze jutro może kilka razy spróbuję, ale jeśli dalej będzie tak samo, to poddaję się. Szkoda w ten sposób nerwów na tę grę..

Tez tak mialem :taktak:

Probowalem z 20 razy i za cholere nie moglem ich rozwalic. Odstwilem gierke na jakis tydzien, kilka dni temu sprobowalem ponownie i... :spoko:

Za drugim razem ich rozwalilem:)

Wyjezdzajac z tunelu zostal mi tylko jeden i z luzem go zalatwilem :)

Przespij sie z tym ;)

:piwo:

andrzejj9 09.07.2005 07:17

Cytat:

Napisany przez Boger
Tez tak mialem :taktak:

Probowalem z 20 razy i za cholere nie moglem ich rozwalic. Odstwilem gierke na jakis tydzien, kilka dni temu sprobowalem ponownie i... :spoko:

Za drugim razem ich rozwalilem:)

Wyjezdzajac z tunelu zostal mi tylko jeden i z luzem go zalatwilem :)

Przespij sie z tym ;)

:piwo:

Za późno.. ;)

Jeszcze wczoraj kilka razy spróbowałem, wkurzyłem się i odinstalowałem grę. Będę jeszcze próbował, ale na komputerze stacjonarnym, gdzie i mysz lepsza i klawiatura taka bardziej.. "do gier " i generalnie na notebooku stwierdzam, że grać się nie powinno, bo miał on z założenia być do pracy ;)

Tak więc nie na zawsze, ale na razie GTA mówię dosyć :)

Burak_PL 09.07.2005 11:48

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Za późno.. ;)

Jeszcze wczoraj kilka razy spróbowałem, wkurzyłem się i odinstalowałem grę. Będę jeszcze próbował, ale na komputerze stacjonarnym, gdzie i mysz lepsza i klawiatura taka bardziej.. "do gier " i generalnie na notebooku stwierdzam, że grać się nie powinno, bo miał on z założenia być do pracy ;)

Tak więc nie na zawsze, ale na razie GTA mówię dosyć :)

to jest nas dwóch :D

andrzejj9 09.07.2005 12:33

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
to jest nas dwóch :D

Tylko ja nie mam teraz w co grać... :(

Chyba, że sobie kupię to:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56926975

Kiedyś już w to grałem i naprawdę mi się podobało, a nigdy nie miałem okazji skończyć. Chciałem też kupić oryginał, a po takiej cenie, to w sumie.. czemu nie? :)

Mad_Dog 09.07.2005 13:24

Moze byl juz taki problem ale jest tu 40- pare stron wiec prosze o wyrozumialosc. Moj problem polego na tym: Gre zainstalowalem bezproblemowo, odpalam gre i pokazuje sie czarny ekran jaby gra sie wlanaczala, lampka monitora na chwile gasnie, zaswieca sie znowu, wraca mi na pulpit i koniec grania. Calosc trwa kilka sekund. Probowalem juz ze sterami (mam najnowsze), z przeinstalowniem directa i gry, innym crackiem i nic! A sprzet mam w miare dobry wiec raczej nie to. Prosze o pomoc!!! ???

Aha i od czasu do czasu (po paru probach odpalenia) wyskakuje "blad z aplikacja gta_sa.exe"

http://danny_to_nie.w.interia.pl/blad%20gta_sa

Kasprzak 11.07.2005 14:48

Mam problem z SA.
Jade do Szkoly Jazdy
Pochodze do panny a ona "You must eat more ..." A jak wychodze na plac to nikogo nie ma.
Co musze zrobic
Muscle na max.
Fat jedna kreseczka minimalna
Sexapeal 1/4 calego

Burak_PL 11.07.2005 16:21

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tylko ja nie mam teraz w co grać... :(

Chyba, że sobie kupię to:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56926975

Kiedyś już w to grałem i naprawdę mi się podobało, a nigdy nie miałem okazji skończyć. Chciałem też kupić oryginał, a po takiej cenie, to w sumie.. czemu nie? :)

hmm nie lepiej zassac?? taniej :P a co do grania to neich ktos postawie server na 21 bo Bartek zagra i ja :)

loki7777 11.07.2005 16:55

Za 19 to tez wole oryginal, a ssac ponad 3 giga, to dziekuje( 160 kbs:()

Burak_PL 11.07.2005 16:58

Cytat:

Napisany przez loki7777
Za 19 to tez wole oryginal, a ssac ponad 3 giga, to dziekuje( 160 kbs:()

3 giga?? to jest częsc 1 no nie?? to nei było nawet 2-óch Giga :D

sc0rpi0 11.07.2005 17:46

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
Mam problem z SA.
Jade do Szkoly Jazdy
Pochodze do panny a ona "You must eat more ..." A jak wychodze na plac to nikogo nie ma.
Co musze zrobic
Muscle na max.
Fat jedna kreseczka minimalna
Sexapeal 1/4 calego

Na początku też tak miałem. Aby wejśc do misji szkoły jazdy musiałem jeszcze przejść kilka innych misji. Wtedy obok tej panienki (przy komputerze) pojawiło się czerwone kółko i wtedy jak w nie wszedłem były misje ze szkołą jazdy.
A tą panienką wogóle się nie przejmowałem. To "you mas eat more" znaczy że aby jej zaimponowac musisz troszkę nabrać FAT, wtedy będziesz mógł tą laskę gdzieś zaprosić. Ale nie musisz jej w ogóle znać aby przejś cszkołę jazdy. Po prostu poczekaj aż przy komputerze na przeciwko tej babki ukaże się czerwone koło po wejśću do którego rozpoczną się misje szkoły jazdy.

Quatro7 12.07.2005 20:20

ja mam taki problem ze ludziki w grze mi czasami z nikają albo mrugają itp... utradnia to niektóre misje bo nie wiem do kogo strzelać :(
szukałemt ego problemu ale znaleźć nie moge :(

Yarozelsky 12.07.2005 20:42

Cytat:

Napisany przez Quatro7
ja mam taki problem ze ludziki w grze mi czasami z nikają albo mrugają itp... utradnia to niektóre misje bo nie wiem do kogo strzelać :(
szukałemt ego problemu ale znaleźć nie moge :(

no to chyba malo skutecznie szukales ;) ,poczytaj ten topic od tej strony i nastepne pare stron,ale ogolnie chodzi chyba o sterowniki do karty graficznej. :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50.