![]() |
No wiec przeszedlem dzis ostatnia misje :D
Bylo ciezko, ale sie udalo, a misja naprawde fajna. Dzieki Pagerus za rade, pomoglo :D :piwo: |
@qfir
dzięki za rade... :) Dostosuje się do niej, może mi się uda :D |
Cytat:
|
Cytat:
Tez tak mialem :taktak: Probowalem z 20 razy i za cholere nie moglem ich rozwalic. Odstwilem gierke na jakis tydzien, kilka dni temu sprobowalem ponownie i... :spoko: Za drugim razem ich rozwalilem:) Wyjezdzajac z tunelu zostal mi tylko jeden i z luzem go zalatwilem :) Przespij sie z tym ;) :piwo: |
Cytat:
Jeszcze wczoraj kilka razy spróbowałem, wkurzyłem się i odinstalowałem grę. Będę jeszcze próbował, ale na komputerze stacjonarnym, gdzie i mysz lepsza i klawiatura taka bardziej.. "do gier " i generalnie na notebooku stwierdzam, że grać się nie powinno, bo miał on z założenia być do pracy ;) Tak więc nie na zawsze, ale na razie GTA mówię dosyć :) |
Cytat:
to jest nas dwóch :D |
Cytat:
Chyba, że sobie kupię to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56926975 Kiedyś już w to grałem i naprawdę mi się podobało, a nigdy nie miałem okazji skończyć. Chciałem też kupić oryginał, a po takiej cenie, to w sumie.. czemu nie? :) |
Moze byl juz taki problem ale jest tu 40- pare stron wiec prosze o wyrozumialosc. Moj problem polego na tym: Gre zainstalowalem bezproblemowo, odpalam gre i pokazuje sie czarny ekran jaby gra sie wlanaczala, lampka monitora na chwile gasnie, zaswieca sie znowu, wraca mi na pulpit i koniec grania. Calosc trwa kilka sekund. Probowalem juz ze sterami (mam najnowsze), z przeinstalowniem directa i gry, innym crackiem i nic! A sprzet mam w miare dobry wiec raczej nie to. Prosze o pomoc!!! ???
Aha i od czasu do czasu (po paru probach odpalenia) wyskakuje "blad z aplikacja gta_sa.exe" http://danny_to_nie.w.interia.pl/blad%20gta_sa _______________ Athlon 2.4, 512 DDR, Radek 9.600 |
Mam problem z SA.
Jade do Szkoly Jazdy Pochodze do panny a ona "You must eat more ..." A jak wychodze na plac to nikogo nie ma. Co musze zrobic Muscle na max. Fat jedna kreseczka minimalna Sexapeal 1/4 calego |
Cytat:
|
Za 19 to tez wole oryginal, a ssac ponad 3 giga, to dziekuje( 160 kbs:()
|
Cytat:
|
Cytat:
A tą panienką wogóle się nie przejmowałem. To "you mas eat more" znaczy że aby jej zaimponowac musisz troszkę nabrać FAT, wtedy będziesz mógł tą laskę gdzieś zaprosić. Ale nie musisz jej w ogóle znać aby przejś cszkołę jazdy. Po prostu poczekaj aż przy komputerze na przeciwko tej babki ukaże się czerwone koło po wejśću do którego rozpoczną się misje szkoły jazdy. |
ja mam taki problem ze ludziki w grze mi czasami z nikają albo mrugają itp... utradnia to niektóre misje bo nie wiem do kogo strzelać :(
szukałemt ego problemu ale znaleźć nie moge :( |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50. |