![]() |
chodziło mi że moje są zazwyczaj kasowane xD
|
Właśnie, nie dość że gangsta czarnuchy z getta to jeszcze ta muzyka... Taki Tommy Vercetti to miał styl, nawet jego niemy poprzednik coś sobą reprezentował.
|
Berion VC też lubię głównie za muzykę właśnie, i za świat gry, tylko szkoda że on taki mały :(
SA ma jednak większy świat, możliwości (grafika nie powiedziałbym że jest jakaś wiele lepsza). Klimat jedni kochają drudzy nienawidzą. Ja, który nie ubiorę się nigdy w koszulę i bluzy mam rozmiar większe to oczywiście że uwielbiam :D I muzykę tak samo, choć masz tam nie tylko rap - jest pełno stacji od country po house :) Do każdej z gier z serii masz zresztą taką masę modów, że możesz uczynić z niej kompletnie co innego, niż na początku :spoko: |
Ja wiem. Dawno temu ją skończyłem. Bardzo dawno. Na Xbox'ie. Tylko uważam że jest to niemal najsłabsza część serii (która swoją drogą już mi zbrzydła właśnie od GTA:SA ;]).
|
to była najlepsza część trylogii 3d. Fabularnie i gameplayowo
|
Jak dla mnie zdecydowanie San Andreas było tą najlepszą ze wszystkich części, to właśnie w SA grałem najdłużej, a najbardziej przekonał mnie do tej gry właśnie rozbudowany świat, po pod względem fabuły, według mnie wszystkie części (mam na myśli te 3D) zasługują na jaką samą, dobrą ocenę.
|
Odkopuję. Ta gra ma tylko jedną wadę: kiedy ją zainstaluję, to wiem że znów wciągnę się w ściąganie milionów modów i granie w nią po kilka godzin dziennie nie zajmując się niczym innym :D
|
mam tak z gta5 :D
|
Gdybym mógł odpalić GTA5 u siebie to nie wstawałbym od komputera.
To są uzależniające gry, taka jest prawda :P |
Nie koniecznie uzalezniajaca, lubie ja modowac , zaraz po Fallout
|
Mnie to uzależnia, raz mialem tak zmodowane SA że zaczęło wywalać błędy bo rozmiar plików img był 2-3x większy niz oryginalnie. Ale czego tam nie było, masę samochodów, obiektów, zmieniona pogoda, tekstury HD, jakieś wyspy i inne bajery :szczerb:
To kiedyś, jak jeszcze miałem czas na takie rzeczy. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:28. |