![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V - informacje, video, galeria:
http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=11862 Grand Theft Auto V - oficjalny trailer: http://www.youtube.com/watch?v=hvoD7ehZPcM Gra dostępna tylko na konsole, no ale lepszy rydz niż nic. Piraci już zacierają ręce, reszta poczeka do 17 września ![]() Ostatnio zmieniany przez chris996 : 14.09.2013 o godz. 16:00 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To bardzo, bardzo smutne, że po raz kolejny gra trafi najpierw na konsole - żeby się tylko nie powtórzyło, że port na peceta będzie wymagał komputera z przyszłej epoki mimo grafiki na poziomie obecnych gier.
Wracają do kilku ciekawych rozwiązań z San Andreas - to dobrze. Jeżeli długość głównej fabuły nie ulegnie skróceniu to 15 godzin (taki typowy trend dziś - nawet czwórkę dało się spokojnie przejść w 30 godzin,a to na GTA jest baardzo krótko), to będzie się czym nacieszyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Data rejestracji: 12.09.2013
![]() |
Kupił już ktoś tą grę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Mój kumpel kupił i jak sam sie przyznał - porzucił dla niej dziewczynę na kilka dobrych dni...
![]() A wiadomo w ogóle czy planują wydać ją na PC? Ja gdzieś czytałem, że tak, ale czy to prawda... (?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
Sorki, że tak późno wbijam w temat ale muszę napisać kilka rzeczy.
GTA V trafi na pecety na jesień. To pierwsza dobra rzecz dla pecetowców. Oczywiście trafi również na xone i ps4 ale to już pewnie mało kogo obchodzi. Co do samej gry to jestem nią zachwycony, dostałem ją na ps3 i powiem szczerze- gierka powala grywalnością, jak zresztą rockstar już zdążył nas przyzwyczaić. Super klimat, ogromna mapa, powrót do Los Santos ![]() Polecam każdemu kto posiada konsola aby jak najszybciej zakupił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kiedyś to było
Data rejestracji: 17.11.2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To czekamy do jesieni!
Przewiduję, że w momencie premiery padnie TPB i kilka polskich stron torrent ![]()
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 06.12.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Żeby tylko nie było powtórki z GTA4, że na początku się nie dało grać, dopiero po 5 patchach xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kiedyś to było
Data rejestracji: 17.11.2013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepsze jest to, że dopiero teraz są konfiguracje, które uciągną GTA4 w minimum 60 klatkach
![]()
![]() |
#9 |
Guru
Kiedyś optymalizowali kod. Teraz kupujesz komputer pod grę, a nie grę pod komputer xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
Nie mogę się doczekać wersji na peceta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Ciekawe ile osób wymieni komputer by uruchomić tą grę xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
Hehe na pewno dużo. Ale polecał bym wymienić sobie pasty przewodzące w komputerze bo wiele osób myśli że ma slaby komputer a przez zużyte pasty może być on 2 razy wolniejszy.
Mówię bo sam wczoraj wymieniałem i nie spodziewałem się aż tak dobrych efektów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
AdvancedNet.pl - hosting
Data rejestracji: 11.04.2005
![]() |
Pasta to chyba tylko, że procesor się mniej grzeje i nie zaniża taktowania w grach. Co do wydajności. W GTA 4 grało mi się całkiem dobrze, choć tylko na Pentium Dual-Core 2 rdzenie. Teraz już 4. Jak na GTA5 nie wystarczy, gra pójdzie do kosza
![]() Ostatnio zmieniany przez chris996 : 23.07.2014 o godz. 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2013
![]() |
Żeby poprawnie grać w GTA i tak trzeba pada, najlepiej DS3 minimum.
Od kiedy mam PS3, przekonałem się że to konsole wiodą prym jeśli idzie o gry. V grywalny hit, ciekawe jak będzie to wyglądać na PC. Doświadczenie każe mi spodziewać się bugów, o większym natężeniu niż na konsolach. BTW z myślą o tej grze kupiłem ps3, nie spodziewałem się że Naughty Dog tak pozytywnie mnie zaskoczy ![]()
"I wyszedłeś, jasny synku, z czarną bronią w noc, i poczułeś, jak się jeży w dźwięku minut - zło. Zanim padłeś, jeszcze ziemię przeżegnałeś ręką. Czy to była kula, synku, czy to serce pękło ?" K.K. Baczyński Kochają za kłamstwa, nienawidzą za prawdę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Naughty Dog, chyba Rockstar Games, gra będzie używalna dopiero po 7 patchach zapewne tak jak 4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Auto Tuning od Asusa i zgrzyty dochodządze z obudowy | CIAPEK | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 5 | 26.09.2010 10:24 |
Auto z Niemiec - automatyczne wyliczenie kosztów | eloise | Off topic | 6 | 13.07.2004 09:44 |
Auto Cad | Smoczek | Off topic | 3 | 14.03.2004 20:41 |