Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Gry dodawane do czasopism (https://forum.cdrinfo.pl/f25/gry-dodawane-czasopism-52878/)

Banana Coctail 02.06.2005 17:15

@spider_84a To tak samo jak wywalanie kasy na jakieś znaczki :P Każdy patrzy na wszystko inaczej.

Predi 02.06.2005 21:44

macie jakies zyczenie zeby jakas gazetka padla? :D jezeli sie czegos czepie i zaczne to czytac to zaraz padnie :|
kiedys kupowalem zeby poczytac - Gamber'a (rip), potem SS (rip) noi przestalem czytac, teraz kupuje tylko dla cd (raz, max dwa razy do roku)

kontestator 02.06.2005 22:28

Cytat:

Napisany przez Predi
macie jakies zyczenie zeby jakas gazetka padla? :D jezeli sie czegos czepie i zaczne to czytac to zaraz padnie :|
kiedys kupowalem zeby poczytac - Gamber'a (rip), potem SS (rip) noi przestalem czytac, teraz kupuje tylko dla cd (raz, max dwa razy do roku)

o kurna stary to moze przestań czytać i pisać na tym forum, bo nam padnie :P || || ||

kontestator 02.06.2005 22:50

Cytat:

Napisany przez spider_84a
Zobaczcie ,jeśli ktoś kupuje co miesiąc CS- Action to wydaje ok 20 zł a przez 12 miesięcy wyda 240 :wow: :) a jeśli ktoś kupuje przez 3 lata to 720 ( za te pieniądze można kupic super karte G. albo płyte gł. :D ) A te gazetki i tak będą leżeć , znam ludzi którzy kolekcjonują zawzięcie miesięczniki , i mają tylko statysfakcje z tego , że je posiadają , a pieniądze idą w błoto - no chyba że ktoś ma kasy jak lodu wiec ... :) Według mnie to wywalnie pieniędzy w błoto

Pozdro SPiDER

ciekawa teoria, tylko troszkę śmieszna ;)
czyli mam tez nie kupować książek bo one tylko leża na półce i nie ma z nich żadnego pożytku tylko leża i kurz zbierają i tez kasa jest wywalona w błoto.
uważam ze CDA jest warte tej ceny za ta kasę (20zł) dostajesz czasopismo na europejskim a śmiało można powiedzieć ze światowym poziomie, świetnym papierze, dużo stron no i cd lub dvd z pełnymi wersjami gier.
nie wiem gdzie tu jest wywalanie kasy w błoto

spider_84a 02.06.2005 23:06

Ja osobiście uważam ,że w sieci wszystko mogę znaleść tzw. Wszystko to co jest zawarte w czasopiśmie - tylko trzeba poszukać odpowiedniej stronki na której znajdziesz to co w czasopiśmie( tylko nie będziesz miał CD ,która jest załączona do czasopisma ;) ) Ale jesli już kolekcjonujesz czasoposma np 2 lata to te z przed np 2 albo i te nawet z przed roku nie będą cię interesowały tzw. nie będziesz wracał do nich ponieważ są one stare i nieaktualne ( no chyba że lubisz obrazki ogladać :piwo: ;)

Ps. Książki są źródłem wiedzy o życiu ( posiadają bardzo rozszerzoną tematyke ) , natomiast czasopismo ( CD Action ) owczem również ale tylko o tematyce gier . I MOIM ZDANIEM to jest wywalanie pieniędzy w błotko - jeśłi to były by czasopisma komputerowe np. expert to zgodze się warto jest wtedy zainwestować we własną edukacje :)

Pozdrówki SPiDER

Banana Coctail 02.06.2005 23:27

@spider_84a co do książek, mają przesłanie lecz po co je kupować skoro można eBook znaleść - analogia do pierwszej części twojej wypowiedzi.
W CDA ma klimat, ten papier, teksty (Smugler, Mr Jedi...) nie uświadczysz takich w necie, a AR to jest majstersztyk :D

spider_84a 02.06.2005 23:45

Ja znajde interesującą stronke włącze muzyczke i również mam super klimat. A w w sieci jest dużo interesujących artykułów. A eboki , owszem można znaleść w sieci lecz po 1 : Niszczysz sobie wzrok - bo jeśli czytasz "Lalke " albo "Potop" to jest ponad kilkaset stron :D i wtedy wzrok niszczy się bardzo. Zgadzam się że dobrze jest mieć w domciu czasopisma , lecz to się wiaze z kosztami w wypadku CD Action są to duże koszta ;) i szkoda na to pieniążki WYDAWAĆ "MI"

Pozdrówki SPiDER

Predi 03.06.2005 18:40

Cytat:

Napisany przez kontestator
o kurna stary to moze przestań czytać i pisać na tym forum, bo nam padnie :P || || ||

oby nie :D w sumie za forum nie place :D (ooooo kur****a, po co wplacalem na rozbudowe serwa :blee: )... no ale nic... odpukac ;)

M@X 03.06.2005 22:12

To i ja sie wypowiem... CDA za czalem kupowac od okolol grudnia 1997, potem wykupili ich Anglicy, potem znowu zmienil sie chyba wydawca... W kazdym raize byly z tym przygody... Moja krucjate kupowania CDA zakonczylem w roku 2001 kiedy stwierdzilem ze ten "europejski" i "swiatowy" poziom przestaje mnie zadowalac - po prostu gdzies uciekl ten klimacik dzieki ktoremu to pismo moglo kiedys smialo konkurowac z gamblerem. A teraz? Sa molochem, wykanaczaja wszystkie gazety (Gambler, SS, reaktywowany Top Secret itd.). Jedyne co teraz czytuje to PSX Extreme u kumpla bo ta gazetka NPARAWDE ma klimat - zawsze zaczynam od listow i tytulu "***** miesiaca", a dzial szara strefa i "pisane po kilku sake" nie maja sobie rownych w tym kraju. Rzeklem.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:03.