![]() |
czy są dzisosoby chętne do zagrania sparingu z klanem?? tak 4 na 4 :D?? lub 3:3 ewentulanie klan 3-4 na 4-5 :D ?? co ??
@pawelblu wejdz na link co podałem może Cie zainteresuje :D |
sorry za ppp
Dzisiaj gramy w wolfET o godz. 21 na: 212.67.120.237:26040 Hasło: 12345 |
Kurde - nazwa topicu się zmieniła i nie dostawałem powiadomień o nowych postach :| Ciekawe z iloma tematami tak będę miał :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Hmm jak ja dawno z wami nie grałem :fiu:
Może zagramy ??? |
Ja codziennie gram w ET na serwerze klanu [ZJ] :D
82.94.249.94:27960 Bartek też tam gra :) Zapraszam do wspólnej gry |
Cytat:
|
Cytat:
jaki teraz patch obowiazuje? pamietam ze jakis nowy wyszedl, instaluje go na sterego 1.02 czy wystarczy tylko ten nowy? (ET juz dawno na dysku mi nie goscilo ;) ) |
@Pagerus
Niektórzy to killerzy ale są też tacy co stracą wszystkie magazynki, a nikogo nie zabija :D @Predi Najnowszy patch to 2.60 Wystarczy, że się go zainstaluje (nie trzeba na starego ale mozna :) ) Jeszcze tylko niektóre mapki trzeba zassać i można grać do woli :D PS.Na naszej stronce jest pare przydatnych artykułów jak grać w ET :fiu: |
Cytat:
wyszedlem z wprawy manualnej ale JAK to ja pamietam :D |
Dzisiaj o 20.00 gramy w ET :taktak:
212.67.120.237:26010 Hasło: 123 :) Będą dwie osoby z forum XC-zone, kilka nowych osób chętnych do klanu i stali bywalcy (Hinks, pawelblu? i ja) :D |
Cytat:
|
Chłopaki przepraszam za dzisiejszą grę, ale to wina downa, który pisał post przedemną ((
On nie ma już wstępu na żadną grę na serwerze firebutton :D Teraz będę podawał tylko Ip serwera dzień wcześniej :taktak: Hasło do gry będzie zawsze takie samo, ale trzeba się po nie zgłosić na priv ;) Proszę je nikomu nie dawać, a w szczególności @Assasnix'owi czy jak to sie pisze!!! Na przeprosiny dla wszystkich wirtualne :piwo: |
Cytat:
A miało być tak fajnie :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:28. |