Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   GTA Vice City (https://forum.cdrinfo.pl/f25/gta-vice-city-48695/)

Memphisus 27.02.2005 16:08

Cytat:

Napisany przez Berion
a obszar jest przynajmniej 2x większy niż w ViceCity.

jest 6x wiekszy niz Vice City ;)

Berion 27.02.2005 15:23

Cytat:

Napisany przez Burak_123
a gdzie go dostać mogę?? ile kosztuje ?? chętnie bym sobie pograł :)

Kombajn jest na Countryside, na farmie (na polu, za farmą gdzie się ścigałeś z Woozimu).
A JetPack na lotnisku w SanFiero...

- Oba nie do kupienia.

Cytat:

Napisany przez Burak_123
Małe pytanko... wie ktoś może jakie to będzie miało wymagania minimalne?? Podobno na tym samym silniku ma być tyle że lekko podrasowanym Boje sie że mi nie pójdzie :/

Ciężko mi powiedzieć. Na oko engine jest z ViceCity, tylko trochę upgradeowany. Dodany bump-mapping, mip-mapping, zrezygnowano z blurów (jest tylko po odpaleniu NOS'a). Trochę lepsza jakość tekstur, większa ilość obiektów, trochę inna fizyka i... w sumie tyle.
Ja bym się martwił wielkością terenu. Zero loading'ów, a obszar jest przynajmniej 2x większy niż w ViceCity.

Na moje oko to pójdzie w RAM :)

kodziu 27.02.2005 14:25

Małe pytanko... wie ktoś może jakie to będzie miało wymagania minimalne?? Podobno na tym samym silniku ma być tyle że lekko podrasowanym :) Boje sie że mi nie pójdzie :/

Burak_PL 27.02.2005 11:37

Cytat:

Napisany przez Berion
Jest też JetPack, a rajd kombajnem przez centrum miasta to niezapomniane wrażenie :) (z tyłu wylatują ludzie w kawałkach - mniam :jem: )

a gdzie go dostać mogę?? ile kosztuje ?? chętnie bym sobie pograł :)

Berion 27.02.2005 11:31

Cytat:

Napisany przez CreAtivE
Na hyperze chyba widziałem filmik SA...wypas, skakać spadochronem można, jeździć pociągiem...to lepszy symulator życia niż the sims!:D
Czekam na to z wielką nie cierplowością :]

Jest też JetPack, a rajd kombajnem przez centrum miasta to niezapomniane wrażenie :) (z tyłu wylatują ludzie w kawałkach - mniam :jem: )

@Smartek
Tez bym czekał. SA rypie laser w starszych PS2 :(

Burak_PL 27.02.2005 01:08

!!

EDIT

napisałęm że grałem a to nie ja tylko mo kumpel który mi to dizś przyniósł i ot był.........plik tekstowy a w nim pusto ! odrazu wpierd*** dostał ale w teken kiedyś grałem wiec myślałem że też sie da

Smartek 27.02.2005 00:51

ja czekam, az na xbox'a sie pojawi..
pozdro ;)

CreAtivE 26.02.2005 23:31

Na hyperze chyba widziałem filmik SA...wypas, skakać spadochronem można, jeździć pociągiem...to lepszy symulator życia niż the sims!:D
Czekam na to z wielką nie cierplowością :]

Berion 26.02.2005 23:22

O SinCity było już głośno 3 lata temu... Okazało się, że to: właśnie początkowa nazwa "SenDresa" (San Andreas) :)

TORQUE 26.02.2005 21:00

a propo gta:"Sporo czasu minęło już od premiery Grand Theft Auto: San Andreas, więc przydałyby się jakieś informacje dotyczące kolejnych części tej niezwykle popularnej sagi, której ostatnie odsłony sprzedały się w wielomilionowych nakładach.

I takie informacje właśnie zdobyliśmy. Udało się nam zajrzeć do amerykańskiego Urzędu Patentowego, gdzie Take Two Interactive dokonało rejestracji nowych znaków handlowych. Są to:

GTA 5
GTA 6
Grand Theft Auto: Tokyo
Grand Theft Auto: Bogota
Grand Theft Auto: Sin City

Wygląda więc na to, że szykuje się prawdziwy wysyp gier gangsterskich. Szczególne zainteresowanie wzbudza ostatnia pozycja. Jak zapewne pamiętacie pisaliśmy o niej, lecz wtedy stwierdzono, że takiej gry nie będzie, wyjdzie za to GTA: San Andreas. Teraz jednak okazuje się, że będzie. Ciekawe tylko kiedy. Nie wiadomo też tak naprawdę ile z wymienionych nazw zostanie wykorzystanych."

Mily_ 25.02.2005 17:45

Cytat:

Napisany przez Loczek
Mialem ten sam problem. Sciagnalem i zainstalowalem starsze sterowniki do karty graficznej i pomoglo.

spróbuje starsze stery wrzucić...

Loczek 25.02.2005 17:41

Mialem ten sam problem. Sciagnalem i zainstalowalem starsze sterowniki do karty graficznej i pomoglo.

Berion 24.02.2005 21:18

Cytat:

Napisany przez Smartek
BEZ JAJ!
NIE ISTNIEJA emulatory na PS2 i XBOX'a i szybko sie takie nie pojawia, gdyz nie ma takiej mozliwosci by kompy obsluzyly emulacje takich konsol :P [...]

Ależ są, są... Tyle, że one emulują jedynie aplikacje dedykowane danej konsoli. O grze emulowanej choćby i w 20% należy szybko i skutecznie zapomnieć (wyjątek to Bust-A-Move na NGC).

Może za parę lat sytuacja się odmieni ... ... Nadzieję pokładam w spopularyzowaniu się 64Bit :)

kodziu 24.02.2005 19:45

Cytat:

Napisany przez czero
:haha:
A to ci dopiero... jak sie taki emu nazywa??? jestem bardzo ciekaw :haha:

Podobne pytanie zadałem "Burakowi" na PW, przy okazji pytając o sprzęt tego kolesia ;) Czyli jednak nie da sie :> Już sie bałem że kolegom kit sprzedałem... mówiąc im ze gry na ps2 nie chodzą na PC :spoko:

Smartek 24.02.2005 19:43

BEZ JAJ!
NIE ISTNIEJA emulatory na PS2 i XBOX'a i szybko sie takie nie pojawia, gdyz nie ma takiej mozliwosci by kompy obsluzyly emulacje takich konsol :P
Z tego co wiem pojawil sie ostatnio GameCube'a - dzialaja tylko niektore gierki i z b. niskimi FPS'ami :)
pozdro ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57.