![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A JetPack na lotnisku w SanFiero... - Oba nie do kupienia. Cytat:
Ja bym się martwił wielkością terenu. Zero loading'ów, a obszar jest przynajmniej 2x większy niż w ViceCity. Na moje oko to pójdzie w RAM :) |
Małe pytanko... wie ktoś może jakie to będzie miało wymagania minimalne?? Podobno na tym samym silniku ma być tyle że lekko podrasowanym :) Boje sie że mi nie pójdzie :/
|
Cytat:
|
Cytat:
@Smartek Tez bym czekał. SA rypie laser w starszych PS2 :( |
!!
EDIT
napisałęm że grałem a to nie ja tylko mo kumpel który mi to dizś przyniósł i ot był.........plik tekstowy a w nim pusto ! odrazu wpierd*** dostał ale w teken kiedyś grałem wiec myślałem że też sie da |
ja czekam, az na xbox'a sie pojawi..
pozdro ;) |
Na hyperze chyba widziałem filmik SA...wypas, skakać spadochronem można, jeździć pociągiem...to lepszy symulator życia niż the sims!:D
Czekam na to z wielką nie cierplowością :] |
O SinCity było już głośno 3 lata temu... Okazało się, że to: właśnie początkowa nazwa "SenDresa" (San Andreas) :)
|
a propo gta:"Sporo czasu minęło już od premiery Grand Theft Auto: San Andreas, więc przydałyby się jakieś informacje dotyczące kolejnych części tej niezwykle popularnej sagi, której ostatnie odsłony sprzedały się w wielomilionowych nakładach.
I takie informacje właśnie zdobyliśmy. Udało się nam zajrzeć do amerykańskiego Urzędu Patentowego, gdzie Take Two Interactive dokonało rejestracji nowych znaków handlowych. Są to: GTA 5 GTA 6 Grand Theft Auto: Tokyo Grand Theft Auto: Bogota Grand Theft Auto: Sin City Wygląda więc na to, że szykuje się prawdziwy wysyp gier gangsterskich. Szczególne zainteresowanie wzbudza ostatnia pozycja. Jak zapewne pamiętacie pisaliśmy o niej, lecz wtedy stwierdzono, że takiej gry nie będzie, wyjdzie za to GTA: San Andreas. Teraz jednak okazuje się, że będzie. Ciekawe tylko kiedy. Nie wiadomo też tak naprawdę ile z wymienionych nazw zostanie wykorzystanych." |
Cytat:
spróbuje starsze stery wrzucić... |
Mialem ten sam problem. Sciagnalem i zainstalowalem starsze sterowniki do karty graficznej i pomoglo.
|
Cytat:
Może za parę lat sytuacja się odmieni ... ... Nadzieję pokładam w spopularyzowaniu się 64Bit :) |
Cytat:
|
BEZ JAJ!
NIE ISTNIEJA emulatory na PS2 i XBOX'a i szybko sie takie nie pojawia, gdyz nie ma takiej mozliwosci by kompy obsluzyly emulacje takich konsol :P Z tego co wiem pojawil sie ostatnio GameCube'a - dzialaja tylko niektore gierki i z b. niskimi FPS'ami :) pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:57. |