Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.08.2005, 13:37   #391
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
nie wiem, kurcze, ja nigdy nie moge nikogo z was do gry zastac, a sam nie daje rady
pozdro
Samemu jest strasznie ciężko (przynajmniej moim zdaniem) - ostatnimi czasy misje robię z Henchmanami (warrior + monk + mage) - ale niektórych questów bez pomocy Rei'a i Zuk'a to bym nie zrobił...
Teraz też mam takie dwa głupie questy, że nie wiem czy dam radę sam zrobić... obecnie mój ranger/warrior jest na 11 lvl'u i pomału zbliżam się do 12
Stary 30.08.2005, 14:00   #392
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
ArenaNET, twórcy popularnej sieciowej gry RPG zatytułowanej Guild Wars, ujawnili wreszcie datę premiery Sorrow***8217;s Furnace. Ten oczekiwany dodatek udostępniony zostanie całkowicie za darmo wszystkim graczom Guild Wars już 7 września 2005.

Sorrow***8217;s Furnace wprowadzi do gry dwa nowe regiony do zwiedzenia: Grenth***8217;s Footprint i Sorrow***8217;s Furnace. Obszary te przygotowane zostały z myślą o wysoko-poziomowych postaciach i oferować im będą nowe zadania, nowe potwory, nowe przedmioty oraz wiele innych całkowicie nowych elementów.

Ponadto tego samego dnia na łamach serwisu internetowego DirectSong zamieszczony zostanie specjalny Mini-Pak zawierający ścieżkę dźwiękową z Sorrow***8217;s Furnace oraz próbkę muzyki z Guild Wars Battle Pak 1 - pierwszego uaktualnienia muzycznego dla Guild Wars, którego wydanie planowane jest na koniec września. Mini-Pak dostępny będzie za darmo dla wszystkich posiadaczy aktywnych kont Guild Wars, którzy dokonają rejestracji na stronie internetowej serwisu: www.directsong.com.

Guild Wars określane jest przez twórców mianem CORPG (Competitive Online Role-Playing Game), czyli sieciowej gry RPG nastawionej na rywalizację między graczami, w której sukces zależy wyłącznie od umiejętności gracza a nie czasu jaki poświęca grze. Więcej o informacje Guild Wars znaleźć można pod tym adresem oraz na oficjalnej stronie
Proszę, taką informcję znalazłem na cdprojekt.info
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.08.2005, 14:06   #393
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
oo, fajnie, ze pierwszy dodatek bedzie za free!
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.08.2005, 15:52   #394
Pagerus

Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
oo, fajnie, ze pierwszy dodatek bedzie za free!
pozdro
W sumie to już nie wiem czy to będzie taki pierwszy oficjalny dodatek czy coś w rodzaju patch'a - swoją drogą to ciekawe ile to rozszerzenie będzie zajmować... :-)
Stary 31.08.2005, 03:40   #395
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
To nie bedzie dodatek w stylu ty platnych dodatkow (te beda o wiele wieksze) ale mimo wszystko Summer Update zawierac bedzie 2 nowe lokacji, nowe itemy itd i usprawnienia rozgrywki.

PS:

(\_/)
(O.0)
(> <)This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world Domination. Muahahaha

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.08.2005, 09:55   #396
Pagerus

Cytat:
Napisany przez REi
To nie bedzie dodatek w stylu ty platnych dodatkow (te beda o wiele wieksze) ale mimo wszystko Summer Update zawierac bedzie 2 nowe lokacji, nowe itemy itd i usprawnienia rozgrywki.

PS:

(\_/)
(O.0)
(> <)This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world Domination. Muahahaha
Z tego co czytałem to mają być nowe lokacje dla wysokopoziomowców Czyli jeszcze nie dla mnie - wczoraj udało mi się osiągnąć w końcu 12 lvl Mam teraz fajny quest (prochy jakiejś tam panny mam odzyskać) - wszystko fajnie - dochodzę do prawie samego celu - ale prochy są w świątyni której strzeże spora ilość Charr'ów... No i tu zaczyna się ból - bo nie mogę dać sobie rady...
Swoją drogą to nie wiedziałem, że Henchamni również awansują... ci towarzyszący mi obecnie mają lvl 8
Stary 31.08.2005, 09:58   #397
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Pagerus mozesz dzisiaj troche pogierczyc? ja mam czas caly dzien, wiec jak cos to pisz.. - mam juz prawie 6 lvl..
pozdro
Stary 31.08.2005, 10:14   #398
Pagerus

Cytat:
Napisany przez Smartek
Pagerus mozesz dzisiaj troche pogierczyc? ja mam czas caly dzien, wiec jak cos to pisz.. - mam juz prawie 6 lvl..
pozdro
Nie mogę niestety niczego obiecać Ale jakby co to chyba mam Cię w XFire więc się zobaczy
Stary 01.09.2005, 23:05   #399
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Dzisiaj spotkalismy sie w GW z pagerusem i robilismy [moje ] questy .. fajnie bylo, ale wybralem jednego super questa, takiego, ze nie moglem sobie z nim poradzic, a gdy juz z pomoca pagerusa udalo sie dotrzec na miejsce... jakby sie wyresetowal i trza od poczatku go przechodzic .. podziwiam pagerusa, ze byl taki cierpliwy w stosunku do mnie , wielkie dzieki chlopie za pomoc.. juz mam chyba 6lvl i 2/5 paska
pozdro
Stary 01.09.2005, 23:20   #400
Pagerus

Cytat:
Napisany przez Smartek
Dzisiaj spotkalismy sie w GW z pagerusem i robilismy [moje ] questy .. fajnie bylo, ale wybralem jednego super questa, takiego, ze nie moglem sobie z nim poradzic, a gdy juz z pomoca pagerusa udalo sie dotrzec na miejsce... jakby sie wyresetowal i trza od poczatku go przechodzic .. podziwiam pagerusa, ze byl taki cierpliwy w stosunku do mnie , wielkie dzieki chlopie za pomoc.. juz mam chyba 6lvl i 2/5 paska
pozdro
Nie ma sprawy - sam się dziwie, że jakieś takie dziwne rzeczy się działy No ale dzięki mnie masz już nowe miasto odkryte (Piken Square) gdzie Henchamni mają lvl 6 W razie jakby co to może kiedyś powtórzymy ten quest
Stary 02.09.2005, 07:48   #401
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak sie ten quest nazywa / ew o co w nim chodzilo?

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2005, 09:12   #402
Pagerus

To był quest Supplies for Duke (o ile się nie mylę) - trzeba było znaleźć paru żołnierzy i odeskortować ich do Piken Square...
Stary 02.09.2005, 09:17   #403
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a to juz wiem co poszlo nie tak - weszliscie do miasta i nie poczekaliscie az sie quest zupdateuje; trzeba poczekac przed wejsciem az zolnierze wejda do miasta, wtedy sie pojawi quest updated i mozna isc po nagrode
tak czy siak piszcie do mnie dzisiaj (caly dzien mam czas) to pomoge w questach

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.09.2005, 09:47   #404
Pagerus

Cytat:
Napisany przez zuk4u
a to juz wiem co poszlo nie tak - weszliscie do miasta i nie poczekaliscie az sie quest zupdateuje; trzeba poczekac przed wejsciem az zolnierze wejda do miasta, wtedy sie pojawi quest updated i mozna isc po nagrode
tak czy siak piszcie do mnie dzisiaj (caly dzien mam czas) to pomoge w questach
No możliwe, że właśnie o to chodziło - ja nie miałem żadnych problemów jak robiłem ten quest dużo dużo wcześniej
Stary 02.09.2005, 14:34   #405
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Pagerus
No możliwe, że właśnie o to chodziło - ja nie miałem żadnych problemów jak robiłem ten quest dużo dużo wcześniej
ehh, znowu pobieglem jak glupi prosto przed siebie :/.
niestety, dzisiaj az do niedzieli nie bede mogl z wami pograc - bede na dzialce , ale to juz prawdopodobnie ostatni weekend tam spedzany..
pozdro
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: