![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#631 |
|
Until registration
Data rejestracji: 02.01.2003
![]() ![]() |
Czy jak założę nową postać to ona też będzie w Gildii ?
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#632 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#633 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heh, kupiłem arcane echo w jakiejś zadupiastej osadzie w krycie.
muszę przyznać, że skill jest świetny. odpalam go, potem walę np.: fire storm i za moment drugi ![]() coś pięknego
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 07.10.2005 o godz. 22:36 |
|
|
|
|
|
#634 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#635 |
|
αρχή
właśnie to - dublowanie spell skilla (działa przez 20 sekund).
czyli możesz naraz odpalić 2 fire stormy jeden po drugim
|
|
|
|
|
|
#636 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
Drogi był ten skill? I czy wszyscy mogą go używać?
|
|
|
|
|
#637 |
|
αρχή
to skill mesmera.
a kosztował jednego skill pointa i parę groszy - kupiłem w beetlerun lub w temple. dokładnie nie pamiętam. jest też jego odpowiednik - elite echo. |
|
|
|
|
|
#638 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.10.2005
![]() |
powiedzcie prosze jaka posatc jest lepsza elementalist czy necromanta a moze co innego??
|
|
|
|
|
|
#639 |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Nie ma postaci lepszych i gorszych
sa tylko lepsi lub gorsi gracze. Guild Wars ma to do siebie ze jest wywazone i zadna z klas nie ma przewagi nad innymi.
|
|
|
#640 | |
|
Asha'man
Data rejestracji: 08.10.2005
![]() |
Cytat:
El jest postacią zadającą spore obrażenia na dodatek na sporym obszarze, ale jest najłatwiejszy do zabicia...no może jest na równi z mesmerem . Ale jako, że GW to gra drużynowa, to z pomocą mnichów potrafi zdziałać naprawdę wiele.Ne jest...inny. W zależności od wybranej szkoły (rozwijanego atrybutu) możesz albo sporo poprzeszkadzać lub zadać spore obrażenia z jednoszczesnym leczeniem samego siebie. Trzeba tutaj zwrócić uwagę na to, że obrażenia od cienia jakimi głównie posługuje się Ne ignorują pancerz...czyli zadają dokładnie takie obrażenia jak w opisie umiejętności. ![]() To tak pokrótce bo przy tylu możliwych kombinacjach naprawdę trudno cokolwiek wskazać... |
|
|
|
|
|
|
#641 |
|
Nowy na forum
![]() |
oki dzieki ale mam problema bo mam 6 skilli i 4 lvl i jak chce wiecej skilli to pytam sie gdzie moge sie nauczyc wiecej skilli jednego z NPC i on mowie ze mam isc do Necromacer Azure (czy jakos tak) a u niej juz bylem i nie wiem gdzei mam sie nauczyc pozostalych dwoch skilli
AA i to jest troche dziwne bo moj warrior nauczyl sie 3 skilli dla necromanty i jest zepsuty totalnie przez to
|
|
|
|
|
|
#642 |
|
Asha'man
Data rejestracji: 08.10.2005
![]() |
No, ale w czym problem? Jak Ci się nie podobają umiejętności, które masz na pasku, to poprostu zmieniasz je będąc w mieście...A co do trenerów...Nekromanta ma dwóch w katakumbach, jednego zaraz na początku gry i jednego w Green Hills Country (czy jakoś tak).
|
|
|
|
|
|
#643 |
|
Nowy na forum
![]() |
a w jaki sposob je sie zmienia??
bo kombinuje i nic;/ sry nie znam sie??i czy lepej jest grac warriorem czy necromanta ehh ale jestem niezdecydowany![]() mam takie czary: vampire gaze deathly swarm blood renewal vampiric touch life siphan bone horror dobra sa??
Ostatnio zmieniany przez Hefa : 08.10.2005 o godz. 12:12 |
|
|
|
|
|
#644 | |
|
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#645 |
|
Nowy na forum
![]() |
mam 6 skilli skoro juz nikt mnie nie moze nauczyc to jak mam zdobyc ich wiecej?? i jesli np. to sa jakies scrole czy cus to jak je dodac;/??
|
|
|
|
![]() |
|
|