Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Gry

Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 08.02.2006, 22:51   #11
Qbi@k
Guru

Data rejestracji: 14.10.2005
Qbi@k niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Qbi@k niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wlasnie zastanawiam sie nad kupnem tej gry... Temat dosc obszerny dlatego niewiem czy podobne pytanie juz padlo

Czy warto kupic? Gralem w WoWa i musze powiedziec ze gra bardzo mi sie podobal Niestety brak kasy... A na piratach nieciekawie sie gra

Narazie do Guild Wars przekonuje mnie tylko brak miesiecznego abonamentu. Czytalem pare recenzji ale chcialbym poznac wasze opinie o grze I jeszcze jedno... Niezabrdzo przepadam za graniem w teamie. Wiem ze esencja tej gry jest wlasnie ten aspekt gry Ale czy da sie grac bez niego na dluzsza mete? (tzn. bez druzyny)

I rzecz najwazniejsza. Tworzenie i rozwoj postaci Jak to wyglada? Jakie sa opcje rozwoju, czy jest ich duzo i czy jakis podobny system moge znalezc w innej gierce RPG? Jak ktos moze to niech zapoda mi jakiegos screna z okienka z rozwojem postaci

Acha jeszcze wazna sprawa. Wymagania Z tego co widzialem gierka pojdzie na GF2 ale wazne zeby sie nieprzycinala. Gra tu ktos na tym badziewiu?
Moj PC: Sempron 2800+, 768MB, GF2 MX 100/200

Kupowac teraz czy czekac na dodatek?

I ostanie pytanie Sa lagi?

Twoje uprawnienia: