![]() |
GW to bardzo "intensywna" gra. W ciągu 3 dni założyłem 2 własne gildie, byłem członkiem 2 innych (w tym jednej dwukrotnie:) )
|
To co? Wracasz do nas?
|
Czyżby się powrót szykował? :)
|
Cytat:
|
Zdałem sobie sprawę że założenie i rozkręcenie gildii to masa czasu... którego nie mam.
(sesja za pasem itd. może kiedyś :D ) |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.guildwars.pl/forum/index....ult_type=posts |
Cytat:
|
Cytat:
Arcadio - bez obrazy poprostu jeszcze chyba od wczoraj nie wytrzezwialem :P |
Cytat:
Jeśli Cię uraziłem Arcadio - to sorry... A tak przy okazji - to mój 2500 post - zdrowie Gildian i nie tylko :piwo: :piwo: :piwo: |
Cytat:
ps. http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia |
Cytat:
|
Cytat:
|
chamskie zachowanie koledzy..
|
Oj nieladnie...
|
Mam zamiar się przenieść na Amerykańskie serwery. Mam już wszystkie lokacje odkryte poza Granite Citiadel. Ludzie mówię, ze na serwerach tych jest częsciej favor, a do tego przedmioty, które sprzedają inni gracze są o wiele tańsze. Do tego w TSA ludzie są bardziej zorganizowani i nie krzyczą co chwile: "NOOB!", "F**K!".
Czy to jest nawet prawda, bo z tego co widziałem, to mogę tylko 5 razy przechodzić z jednego serwera na drugi. |
Pierwsze wyniki za nami ;)
GameSpy: PC MMORPG of the Year -- Guild Wars (http://goty.gamespy.com/2005/pc/index14.html) Best Value -- Guild Wars (http://goty.gamespy.com/2005/pc/index24.html) I 6 miejsce w kategori GOTY IGN BEST RPG (http://bestof.ign.com/2005/pc/7.html) Best Persistent World Game [MMORPG] (http://bestof.ign.com/2005/pc/5.html) |
Oj - i tak dość słabe te wyniki ;)
|
Zima wkroczyła do Guild Wars :) Podobnie jak na Helloween niektóre lokacje zmieniły wygląd :) Są wśród nich Ascalon, Lion's Arch i Droknars :D
Nie wiem co oprócz wygląda miejsc jeszcze się zmieniło - ale mam nadzieję, że niedłguo się dowiemy :) |
Ja chce prezeta pod choinke!!! ;]
|
Cytat:
|
a ja bym wolał w prezencie jakąś dobrą broń lub zbroje ewentualnie tatuaż
|
Cytat:
|
Są bronie cukierkowe do zdobycia, co prawda bez bonusow i nie max dmg ale fajne są :P
|
Zdobyłem prezencik ale tylko wystrzelił i już po nim :)
|
OMG! OMG! OMG~! walki na sniezki wymiataja !!!!!!! ^^ !
|
A gdzie te bronie czy inne itemki można znaleźć?
No i jak można walczyć na śnieżki??? Chyba, że to kit ;) |
Co do broni i itemkow to mozna je zdobyc u specjalnych collectorow w lions arch, natomiast tarcze w ksztalcie piernika i cukierka mozna dostac za questy ^^ (zrobilem juz oba! lols)
No i polecam walki na sniezki! W Lions Arch stoi koles z dopiskiem "[Snowball Fight]" czy jakos tak - u niego mozna powalczyc ;] Skill "Yellow Snow" mnie po prostu rozlozyl na lopatki. |
Cytat:
|
inne skille byly rownie dobre - Hidden Rock lol
|
Tak w ogóle to można by zrobić spotkanie świąteczne w Guild Hall :D
|
Dla tych co jeszcze nie widzieli (a widzial chyba tylko Kizio) ja i moj nowy armor :P
http://img306.imageshack.us/img306/6696/gw8648ck.th.jpghttp://img306.imageshack.us/img306/9668/gw8656lt.th.jpg |
Eh wy tu nowe armory a ja bez konta...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wysylalem im mailem wszystkie potrzebne informacje ale te lamusy chca zeby im to faksem poszlo a ja kurna faxu nie mam....
Jutro sie wbije do matki do pracy i sprobuje to wyslac.. Co za roznica mialem czy faxem.... tego nie moge zrozumiec. |
A co z tym Mikołajem? Na Sylwestra ma dopiero przyjść? :P
|
Jak idzie sprawa z odzyskaniem konta?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No wiec tak....
byla przerwa swiateczna i nie mogel sie z nimi skontaktowac w poniedzialek wysle im fax dopiero moja matka miala to zrobic w piatek ale nie wziela papierow......:( i zobaczymy jak to sie potoczy dalej. Najbardziej mi żal tch postaci ktore tam mialem... na pewno juz skasowane;(. Ale coż odrobiet o bo nie mam wyjscia:). Brakuje najbardziej wypadow do SF razem z kiziem i imprez w GH razem z wami... Jak tylko cos sie ruszy obiecuje ze dam znac. |
Od kiedy ja jestem w Gildii to jeszcze nie bylo zadnej imprezy...:cool:
A z postaciami to sie nie martw, na pewno Ci pomozemy, a przynajmniej ja. |
Dzieki za checi:) Najbradziej żal mi warriora.. eh Armor z Droknars Zloty mieczyk z max HP bonusem i Shadow Shield max armor:(
|
Armor z Droknar's to żaden wyczyn.
Ale i tak szkoda tego czasu spędzonego na grze. Prze***ne :( |
Cytat:
Teraz zbieram na armor z Granite Citadel - a kupienie go to już uważam za wyczyn :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Arcadio-ja czegos nie rozumiem. Z Droknars to wedlug Ciebie zaden wyczyn, z Granite Citadel to dla szpanu... To jaka jest dobra? Ta z Ascalonu za 150g?
|
Cytat:
|
Rok dobiegł qńca:D Q tym tygodniu mysle że odzyskam konto to bede nadrabiał zaległości:D
Podczas braku konta nauczyłem sie grac na gitarze hehe:D Jutro ide żebrac pod sukiennice:D. HEPI NJU JER AND GOD DROP IN GILD WAR IN FARMING MYSZYNS:D |
taa... gitara rzadzi! ;)
wracaj szybko to razem potrenujemy postacie (mam 9lvl m/n) |
A ty grasz na elektryku , klasyku , basowce czy akustyku?
Ja na akustyku pomykam znam 4 akordy:p i wstep do jednego kawalka Deep Purple ale tytulu zapomnialem:/ |
No my już jesteśmy po noworocznej imprezce w GH :D Byłem ja, Kizio i Rei :)
Wszystkiego Najlepszego dla wszystkich z CiS i nie tylko :piwo: Tribunal - chyba wiem o jaki riff chodzi :D Mój brat gra na gitarze - tak więc w domu jest elektryk i bas :D :zespol: |
.......... ze mnie tam nie było:(
|
Cytat:
|
Ja gram raczej na klasyku i od czasu do czasu na elektryku.
|
Widzę, że temat coś zamarł... ;) Do kiedy trwają święta w Tyrii? A może się już skończyły? Nie wiem - nie grałem od 2 dni...
|
Cytat:
|
Wyslalem fax AN ale ni chcieli odebrac:( i zamkneli moj problem twierdzac ze skoro sie nie odzywam to zostalo juz wszystko rozwiązane:(
Mam do was pytanie czy ma ktoś stały dostęp do faxu? Bo ten fax wysyłała moja mama z pracy a ja watpie czy ona to dobrze wysyłała:( Dałbym komus potrzebny inf na maila i on by mi to przefaxował. Pomoże ktoś? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Air zgodził się użyczyc faxu:D Chwałą mu za to!!!
|
kurde a ja teraz za czesto nie bede gral w GW... pierwszy semestr zawalilem i w drugim trzeba sie troche podciagnac :/
|
Fax ktory podali był zły.. Air nie moze tego wysłąc a jak sie im napisze prosbe o podanie faxu to milczą czy mogłby ktos z gildian napisac im maila z prośba o podanie tego faxu?
|
Ja już kilka dni nie grałem :( i nawet nie wiem czy w ten weekend znajdę chociaż godzinkę :( w ogóle dzisiaj pierwszy dzień od wtorku kompa włączyłem ||
|
Wysłałem z 20 maili do AN nie odpowiadają:( Chyba czas zacząc składać kase na drugi egzemplarz gry....
|
Cytat:
|
A sprzedałbyś bez płyt?
|
Cytat:
90zl i jest Twoje.. |
A co ja z plytami zrobie jak juz mam?
|
Cytat:
Tribunal - zawsze możesz mieć płyty jako "kopię bezpieczeństwa" z prawdziwego zdarzenia... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zobaczymy jeszcze ale jak cos to trzymaj dla mnie smartek
|
od 20 do 22 stycznia będzie można za friko pograć w betę Guild Wars: Factions (Guild Wars: Chapter 2).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszyscy sie wbija - nie ma limitu miejsc.
PS. i nie klucze a jeden uniwerslany klucz :P |
Dajcie namiary, co i jak
|
wejdz na www.guildwars.com 13.01.2006 wez kluczyk sciagnij klienta (o ile nie masz) i tyle :P
PS. bez zbytniego podniecenia chlopaki - to ma byc event tylko PvP |
Cytat:
|
skoro woli wziac 99zl z empiku niz za 90zl ode mnie to niech bierze..
co za roznica stamtad czy ode mnie? plytki mam idealne, bo tylko raz wlozone do napedu.. a te 9zl zawsze taniej :P pozdro ;) |
Cytat:
|
Alllelujjja!!! An Napisał Do Mnie !!! Podała Numer Faxu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juuuuppiiiiiiii Panowie Może Krucafux Odzyskam Konto I Bede Razem Z Wami Siał Zniszczenie W świecei Tyrii!!!!!!!
|
Cytat:
;) |
Cytat:
|
:haha: :haha: :haha:
|
^_^ ^_^ ^_^ - tyle w temacie Smartka :D
A tak w ogóle - to może byśmy się zgadali na przyszły weekend na zrobienie Thunderhead Keep? Wczoraj próbowałem kilka razy z Termim - ale jakoś nam się nie udało... |
Dalej tam tkwisz? Ja chyba bede musiał ojca na poczte jutro pogonic zeby ten fax wysłął bo mam naderwany mięsień w łydce:/ i Mam 3 tygodnie chodzenia z głowy to akurat by sie nadrobiło ten czas w GW:D
|
Cytat:
|
Za 2 tygodnie....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:57. |