![]() |
Niestety dzisiaj handlarz nie mial.
Wiec uzyje planu B: jutro znajomy pracownik przyniesie mi giere z empiku (pracownicy maja duza znizke) :) |
Zycze ci powodzenia ! ;)
*Odpala po raz kolejny utwor pt. Hall of Heroes* |
Cytat:
pozdro ;) |
Planuję na jutro wycieczkę po mieście w celu poszukiwania Guild Wars, tak więc jeśli coś jeszcze zostało (w co wątpię) to możliwe, że jutro z Wami pogram :D
A tak przy okazji, jak prezentują się wydania nie dystrybuowane przez CD-Project? Bo te z CDP, z tego co wyczytałem na ich stronce, zawierają 2 płyty CD, 2 książeczki (po angielsku), kartę pomocy podręcznej (po polsku), kartę z kodem. Wszystko jest w boksie DVD. |
CDP to kupa. Empiki w Wawie nie maja juz zadnego egzemplarza. JAK DYSTRYBUTOR MOZE DOPROWADZIC DO TAKIEJ KOMPROMITACJI ZA TAKIE PIENIADZE !!
|
OMG - widze ze gra zchodzi jak swierze buleczki :D ale szczerze mowiac... nie dziwi mnie to ;p
BTW bylem wczoraj w MM i widzialem stoisko z Guild Wars - monitorek LCD na nim odpalone intro (do sciagniecia z guildwars.com ;) ) a pod monitorkiem.... puste polki - LOL! |
Z tego co CDP napisał na stronie, liczba egzemplarzy nie zależy od nich tylko skądś to sprowadzają. Nie wiem ile w tym prawdy chociaż jak znam życie to napewno nie 100% ;)
Co natomiast nie podoba mi się w CDP to to, że przełożyli premierę z powodu przygotowania produktu na nasz rynek. Tymczasem jedyne co zrobili w tej sprawie to przetłumaczyli pudełko oraz dołączyli kartę podręcznej pomocy. Nie pokusili się nawet o tłumaczenie instrukcji. Jako dodatek można ściągnąć poradnik (taki sam jak na oficjalnej stronie GW) w języku polskim (tylko dla tych co zarejestrowali grę) w CDP. O różnego rodzaju wydaniach kolekcjonerskich nawet nie wspominam. P.S. Powiedz, że nie sprawdzałeś we wszystkich ;) Musiałeś chociaż jeden przeoczyć ;) Nie widzi mi się czekać do 30 na kolejną dostawę :| |
Cytat:
|
Cytat:
A co do ilosci jaka dostal CDP i na ktora niby nie ma wplywu - gowno prawda. Wydawcy zalezy na duzej sprzedazy. Znajac zycie to CDP byl zbyt pazerny i za cene ktora zaproponowal dostal tylko tyle, lub zle wyliczyl zapotrzebowanie. |
|
widze ze bardzo dobrze zrobilem kupujac w ultimie, nie czekajac na cdp
|
Juz mam GW zainstalowane specjalni od rodziny wczsniej wróciłem:D Elementalist\Mesmer na 6 levelu hehehe
|
ja sie wkurzylem, zrezygnowalem z zamowienia na play'u i kupilem na allegro, jutro wysylam przelew, wiec moze do konca tygodnia bede mial :D
pozdro ;) |
gdybym miał tyle czekać, to ******nąłbym im zamówieniem w pysk i skoczył do empiku. jeśliby nie było, kupił przez plaync - ***8364;44.99 bez czekania.
kiedy w końcu w tych zakichanym kraju zaczną szanować klientów? |
Ci co juz graja niech podaja Nicki w ggrze i spodziewaja sie zaproszenia do gildi ;) (klawisz G)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |