![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Gry Szukasz solucji, patchy, trainerów, porad i nie pytasz o cracki lub warezy? Jeżeli tak to jest to dział dla Ciebie. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
Gun Metal
Ostatnio zacząłem grać w Gun Metal i mam problem. Jestem w mniej więcej 10 misji i jak doję do celu jaki mam zniszczyć to mi się gra wyłącza i pojawia się komunikat, że wystąpił problem z aplikacją Gun Metal. Wszystkie inne misje pomyślnie zakończone, więc chyba wina sprzętu odpada. CD jest lekko porysowana. Mam pytanie czy to jest wina CD czy może czegoś innego. Czy jest jakiś sposób aby naprawić ten błąd.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
jest wyjście z sytuacji.....zainstaluj grę z innej płyty np. od kolegi lub spróbuj zainstalować ją jeszcze raz
![]() |
#3 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
Odkopuję temat dlatego, że mam znowu ten sam problem. Dołączam log z tej gry, jak coś wymyślicie to dajcie znać. Nie mogę zainstalować tej gry na innum pc, dlatego że nikt z moich kumpli nie ma takiego pc aby ta gra poszła. Mam tylko jedną oryginalną CD z CDAction.
------- New Run RADEON 9550 (6.14.10.6542) [V1.23.0] Windows XP Dodatek Service Pack 2 AMD Duron(tm) processor [1001 Mhz] Time: 13/10/2005 15:46:01 ------- Time: 13/10/2005 15:50:25 Frontend Error: GameMessage buffer overflow Assertion Failed: Expression: FrontEnd->NextFEWrite != FrontEnd->NextFERead File: E:\DEVELOPMENT\FrontEnd\Source\frontendelement_but ton.cpp Line: 278 Time: 13/10/2005 15:50:25 Frontend Error: GameMessage buffer overflow Assertion Failed: Expression: FrontEnd->NextFEWrite != FrontEnd->NextFERead File: E:\DEVELOPMENT\FrontEnd\Source\frontendelement_but ton.cpp Line: 278 Time: 13/10/2005 15:50:25 Frontend Error: GameMessage buffer overflow Assertion Failed: Expression: FrontEnd->NextFEWrite != FrontEnd->NextFERead File: E:\DEVELOPMENT\FrontEnd\Source\frontendelement_but ton.cpp Line: 278 Time: 13/10/2005 15:50:25 Frontend Error: GameMessage buffer overflow Assertion Failed: Expression: FrontEnd->NextFEWrite != FrontEnd->NextFERead File: E:\DEVELOPMENT\FrontEnd\Source\frontendelement_but ton.cpp Line: 278 Time: 13/10/2005 15:50:25 Frontend Error: GameMessage buffer overflow Assertion Failed: Expression: FrontEnd->NextFEWrite != FrontEnd->NextFERead File: E:\DEVELOPMENT\FrontEnd\Source\frontendelement_but ton.cpp Line: 278 Dodam, że nie mam folderu DEVELOPMENT, nawet jak zaznaczę "pokaż wszystkie pliki". Proszę o pomoc
![]() |
#4 |
kewlarowy serwomechanizm
Data rejestracji: 10.11.2004
![]() |
jak poprzednio...spróbuj zainstalować grę jeszcze raz...jeżeli to nie pomoże to może te małe rysy na cidiku spowodowały błąd podczas instalacji, a logiem się nie przejmuj
![]() ...jak na mój rozumi rozumienie prog nie może doczytać pewnej częsci pliku potrzebnego do instalacji...eee do odpalenia tego levelu
ZDROWIE...ponad wszystko!!!...quake,deus ex,duke nukem- gdzie klimaty z tamtych lat... Ostatnio zmieniany przez alien666 : 14.10.2005 o godz. 00:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.01.2006
![]() |
siemka ja mam ta gierke ale nie wiem jak ja mam ja zainstalować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
pomuście mi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ps.Polecam słownik języka polskiego !.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 10.01.2006 o godz. 19:34 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
a ja poleca wogole nauke... zacznij od polskiego i pierwszej klasy podstawowki...
![]() |
#10 |
Hell_neT
Data rejestracji: 09.04.2005
![]() |
nie "róbcie" sobie z chłopaka "jaj" poprostu jest mało doświadczony w tych sprawach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|